2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Yarın akşam doktor randevum var o kadar stresliyimki kötü sonuç duyup bebeğimi benden almalarından çok korkuyorum keşke hep içimde kalsa.. Bugün alt karnımın epey çıktığını farkettim ahh bi mucize olsa

Çok sükür. Bu ay da adet olursam eşimi sperm testine götürcem biraz da o incelensin demi bide ovulasyon testi kullanıyim diyorum

kısmetse kalır bebişin hem doktor umutsuz konuşmamıştı mümkün olduğunca az stres yap hayırlı haberlerle gel inşallah :)

benim yaşım 25 3 aydır istiyorum ama geçen ay kimyasal gebelik geçirdim

aynı yastayız bnde 25 yasındayım 9 aydr bebek istiyorum
geçmiş olsunn ama kimyasaldan snra hemen hamile kalan çok var çok duydum inş sende tez zamanda hamile kalcaksın

kısmetse kalır bebişin hem doktor umutsuz konuşmamıştı mümkün olduğunca az stres yap hayırlı haberlerle gel inşallah :)
2. Gittiğim dr ve devlet dr.u olumsuz konuşmadılar bekleyeceğiz dediler hem zaman geçmiyo hem de yarın olsun istemiyorum çok karışığım

aynı yastayız bnde 25 yasındayım 9 aydr bebek istiyorum
geçmiş olsunn ama kimyasaldan snra hemen hamile kalan çok var çok duydum inş sende tez zamanda hamile kalcaksın

inşallah bu ay korunuyoruz bi kere kaçamak yaptık onu saymıyorum kısmetse ekimde çalışmalara devam :)

2. Gittiğim dr ve devlet dr.u olumsuz konuşmadılar bekleyeceğiz dediler hem zaman geçmiyo hem de yarın olsun istemiyorum çok karışığım

belirsizlik çok zorluyor insanı . canı gönülden allahım hayırlısını versin iki gün geçmez doktora gidersin son on dk bile geçmez

kizlar ben elle test yaptim ama elime bisey geldi. bugun regl olmam lazimdi ama olmadi kontrol etdim bisey geldi elime kafam karisti

Canım stresten uzak kalmaya bakın o zaman en kısa sürede hayırlısıyla sağlıklı bir meleğin olur inşallah
haklısın en bunaldığım zamanda melegimi bana verecek inanıyorum isyan etmek istemiyorum çok üzülüyorum en kısa zamanda inş. hamile kalıcaz.
Mogami senin yas kaç ne zamandr istiyosun bat ne zaman ?
Hanife üzüldükçe olacağı varsa da geciktirirsin.Bende senin gibi hele bu son şeyde iyice yıkıldım.O yüzden seni iyi anlıyorum. Fakat hayat bir sınav ve biz bunu geçip anne olacağız inşallah.
doktor ultrasonla baktı temiz dedi önlem amaçlı beta hcg yi yine yaptır dedi adet gördüm ultrasondada temiz çıktı yeniden yaptırmama gerek var mı bilmiyorum aslında
Bende de temiz çıktı ama doktor sıfırlanana kadar kan takibi yapılması gerek dedi benimki 1,98 e inmişti ama yinede yaptı bu hafta bilgin olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…