bnde artık bazen böyle dalgaya vuruyorum en ummadığım anda gelecek umudum tamamen bitmiş değilsenin yas kaç ne zamandr istiyosun ?
Larsson hayırlı olsun çok sevindim senin için bu çift çizgiyi görmek o kadar güzel his ki o an bağlanıyosun bebeğine
Kuzucumm gözün aydın, telden olunca sık sık giremiyorum, maşallah maşallah Allahım tamamına erdirsin inşallah
Bende 16 aylik evliyim canim ayni zamanlarda evlenmisizmogamicim aynı ay evlendik sanırım bende 16 aylık evliyim hadi bakalım bu ay inşaallah hamiş kalalım hep birlikte hamiş topikine geçelim beyaaaaa
Yarın akşam doktor randevum var o kadar stresliyimki kötü sonuç duyup bebeğimi benden almalarından çok korkuyorum keşke hep içimde kalsa.. Bugün alt karnımın epey çıktığını farkettim ahh bi mucize olsa
Çok tedirginim canım evlere sığamıyorum bugün eşimde geç gelecek işten zaman geçmiyo yarın akşam muayenem varfriendly nsılsın canım?
benim yaşım 25 3 aydır istiyorum ama geçen ay kimyasal gebelik geçirdim
2. Gittiğim dr ve devlet dr.u olumsuz konuşmadılar bekleyeceğiz dediler hem zaman geçmiyo hem de yarın olsun istemiyorum çok karışığımkısmetse kalır bebişin hem doktor umutsuz konuşmamıştı mümkün olduğunca az stres yap hayırlı haberlerle gel inşallah :)
Çok tedirginim canım evlere sığamıyorum bugün eşimde geç gelecek işten zaman geçmiyo yarın akşam muayenem var
aynı yastayız bnde 25 yasındayım 9 aydr bebek istiyorum
geçmiş olsunn ama kimyasaldan snra hemen hamile kalan çok var çok duydum inş sende tez zamanda hamile kalcaksın
2. Gittiğim dr ve devlet dr.u olumsuz konuşmadılar bekleyeceğiz dediler hem zaman geçmiyo hem de yarın olsun istemiyorum çok karışığım
Öyle yapıyorum canım çok zor ama elden gelir bi şey yokhaklısın canım ama yapacak bi şeyin yok kendini yormadan biraz çık dolaş eve gel dinlen tv ye bak öyle oyalanmaya çalış
Amin kaygılı sana da bana da herkese rabbim hayırlısını sağlıklısını versinbelirsizlik çok zorluyor insanı . canı gönülden allahım hayırlısını versin iki gün geçmez doktora gidersin son on dk bile geçmez
Öyle yapıyorum canım çok zor ama elden gelir bi şey yok
inşallah bu ay korunuyoruz bi kere kaçamak yaptık onu saymıyorum kısmetse ekimde çalışmalara devam :)
Tabi ki ederim mutluluğumu da acımı da sizlerle paylaşıyorum dua et canımdoğru diyorsun yarın haberlerini bekliyoruz bende akşam girmeye çalışacağım
Canım stresten uzak kalmaya bakın o zaman en kısa sürede hayırlısıyla sağlıklı bir meleğin olur inşallahAYYY KEŞKE ORDA OLSAMDA ALSAM HATAY İSKENDURUNDA EVLER ACAİP GENİŞ AMA BEN MALESEF SİTANBULDA 75 M2 EVE 250 BİN 300 BİN VERECEK İNSANALRDANIM OFFFF ÇOK ZOR ŞİMDİ KENDİ EVİMİZDE OTURUYORUZ AMA YİNE DE BAKIYORUZ EV
Hanife üzüldükçe olacağı varsa da geciktirirsin.Bende senin gibi hele bu son şeyde iyice yıkıldım.O yüzden seni iyi anlıyorum. Fakat hayat bir sınav ve biz bunu geçip anne olacağız inşallah.haklısın en bunaldığım zamanda melegimi bana verecek inanıyorum isyan etmek istemiyorum çok üzülüyorum en kısa zamanda inş. hamile kalıcaz.
Mogami senin yas kaç ne zamandr istiyosun bat ne zaman ?
Bende de temiz çıktı ama doktor sıfırlanana kadar kan takibi yapılması gerek dedi benimki 1,98 e inmişti ama yinede yaptı bu hafta bilgin olsun.doktor ultrasonla baktı temiz dedi önlem amaçlı beta hcg yi yine yaptır dedi adet gördüm ultrasondada temiz çıktı yeniden yaptırmama gerek var mı bilmiyorum aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?