2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

sebebiumut çok tşk ederim cnm bnm çok haklısın .. Son şey dediğin ne ? düşük mü yaptın özel değilse anlatır mısın ?

cnm elle testı bende yapmıstım elıme hıc bırsey degmemıstı degrse adet olucakmısın dedıler bana
ben isaret barmaqimi tirnakdan biraz yukari saldim ve bisey geldi sendemi oyle yaptin ayaktami yoxsa otururkenmi cok soru oldu af edersin

ben oturur pozısyonda yapmıstım elıme hıc bısey degmedı benım

Hatay erzinde oturuyor kaynanamgil ben dortyoldan almak istiyorum evi sen nerde oturuyorsun canim
Bende dörtyoldan begenmiştim birkaçtane eşim ıssız oralar dedi vazgeçtim.benimki size uzak canım.kırıkhanda tanıdık bir mütayit vardı uygun diye tavsiye etti ordan aldık

Bende dörtyoldan begenmiştim birkaçtane eşim ıssız oralar dedi vazgeçtim.benimki size uzak canım.kırıkhanda tanıdık bir mütayit vardı uygun diye tavsiye etti ordan aldık
ay ben 4 sene once hatay dörtyoldaydım hıç begenmedım oraları cok ısssız ya bı de bişz denız kenarında tatıl sıtelerınde kaldık çok kötüydü tabıkı memleketeı olan ıcın cennet oralar

sebebiumut KANATSIZ KUS kızlar bu yöntemin çok sakıncaları var tırnakla iç yüzeyi çizebilir yaraya sebep olabilirsiniz ya da mikrop kapmaya neden olabilirsiniz eldivensiz sakın denemeyin canlar zaten stress tavan bide başka sıkıntılarla uğraşmayalım

ayy bunu bilmiyodum korkdum yaa ben ellerimi yikamisdim tirnakda yok bende ama bu sefer eldiven takicam

sebebiumut çok tşk ederim cnm bnm çok haklısın .. Son şey dediğin ne ? düşük mü yaptın özel değilse anlatır mısın ?
Evet canım kimyasal bir gebelik geçirmişim. Koyu kahve akıntım olunca doktora gitmiştim. Hamileymişim ama değerlerim düşük gözüktü. Testler tekrarlanınca ve bende doktora koyu kahve akıntım var diyince emin oldu düşük yapıyormuşum.Anlayacağın bebek var diye sevinirken sonra gidiyor diye, o esnada da sağlığıma dikkat etmemiştim diye çok üzülmüştüm.
elle test elini vajinaya saliyosun eyer ele bisey gelirsen demeki adet olacaksin yok bisey gelmese hamilesin demekdir
Erkek olmak istiyorum ben bu ne ya her şeyi biz çekiyoruz.

Ben dörtyollu degilim zaten sadece yolculuk yaptıgım zaman otobüs içinden geçer öyle görmüşümdür hiç gitme şansım olmadı yani ama internetten satılık ev ilenlerıyla birkaç tane ev görmüştüm daha dogrusu denize sıfır daireler vardı yazları Türkiyeye gittigöizde kalırız diyodum eşim çok ıssız oralar dedi markete gibi şeylere uzak dedi.

evt market için merkeze ınmen gerekıyor yan sıtenın marketını bıle kullandırmıyorladı yanı sen dusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…