cnm elle testı bende yapmıstım elıme hıc bırsey degmemıstı degrse adet olucakmısın dedıler banakizlar ben elle test yaptim ama elime bisey geldi. bugun regl olmam lazimdi ama olmadi kontrol etdim bisey geldi elime kafam karisti
kizlar ben elle test yaptim ama elime bisey geldi. bugun regl olmam lazimdi ama olmadi kontrol etdim bisey geldi elime kafam karisti
Canım stresten uzak kalmaya bakın o zaman en kısa sürede hayırlısıyla sağlıklı bir meleğin olur inşallah
Hanife üzüldükçe olacağı varsa da geciktirirsin.Bende senin gibi hele bu son şeyde iyice yıkıldım.O yüzden seni iyi anlıyorum. Fakat hayat bir sınav ve biz bunu geçip anne olacağız inşallah.
Bende de temiz çıktı ama doktor sıfırlanana kadar kan takibi yapılması gerek dedi benimki 1,98 e inmişti ama yinede yaptı bu hafta bilgin olsun.
ben isaret barmaqimi tirnakdan biraz yukari saldim ve bisey geldi sendemi oyle yaptin ayaktami yoxsa otururkenmi cok soru oldu af edersincnm elle testı bende yapmıstım elıme hıc bırsey degmemıstı degrse adet olucakmısın dedıler bana
Yarın akşam doktor randevum var o kadar stresliyimki kötü sonuç duyup bebeğimi benden almalarından çok korkuyorum keşke hep içimde kalsa.. Bugün alt karnımın epey çıktığını farkettim ahh bi mucize olsa
ozaman adet olurum bugun ama goslerde sismme falan yok bakalim...ben oturur pozısyonda yapmıstım elıme hıc bısey degmedı benım
Bende dörtyoldan begenmiştim birkaçtane eşim ıssız oralar dedi vazgeçtim.benimki size uzak canım.kırıkhanda tanıdık bir mütayit vardı uygun diye tavsiye etti ordan aldıkHatay erzinde oturuyor kaynanamgil ben dortyoldan almak istiyorum evi sen nerde oturuyorsun canim
hayırlısı cnm olmassada kafana cok takmaozaman adet olurum bugun ama goslerde sismme falan yok bakalim...
elle test elini vajinaya saliyosun eyer ele bisey gelirsen demeki adet olacaksin yok bisey gelmese hamilesin demekdirElle test nasıl oluyor, ne için yapılıyor?
ay ben 4 sene once hatay dörtyoldaydım hıç begenmedım oraları cok ısssız ya bı de bişz denız kenarında tatıl sıtelerınde kaldık çok kötüydü tabıkı memleketeı olan ıcın cennet oralarBende dörtyoldan begenmiştim birkaçtane eşim ıssız oralar dedi vazgeçtim.benimki size uzak canım.kırıkhanda tanıdık bir mütayit vardı uygun diye tavsiye etti ordan aldık
yok ya kafama takmak gecdi artik alisdim adetetlereehayırlısı cnm olmassada kafana cok takma
ayy bunu bilmiyodum korkdum yaa ben ellerimi yikamisdim tirnakda yok bende ama bu sefer eldiven takicamsebebiumut KANATSIZ KUS kızlar bu yöntemin çok sakıncaları var tırnakla iç yüzeyi çizebilir yaraya sebep olabilirsiniz ya da mikrop kapmaya neden olabilirsiniz eldivensiz sakın denemeyin canlar zaten stress tavan bide başka sıkıntılarla uğraşmayalım
Evet canım kimyasal bir gebelik geçirmişim. Koyu kahve akıntım olunca doktora gitmiştim. Hamileymişim ama değerlerim düşük gözüktü. Testler tekrarlanınca ve bende doktora koyu kahve akıntım var diyince emin oldu düşük yapıyormuşum.Anlayacağın bebek var diye sevinirken sonra gidiyor diye, o esnada da sağlığıma dikkat etmemiştim diye çok üzülmüştüm.sebebiumut çok tşk ederim cnm bnm çok haklısın .. Son şey dediğin ne ? düşük mü yaptın özel değilse anlatır mısın ?
Erkek olmak istiyorum ben bu ne ya her şeyi biz çekiyoruz.elle test elini vajinaya saliyosun eyer ele bisey gelirsen demeki adet olacaksin yok bisey gelmese hamilesin demekdir
Allah yardımcın olsun canım benim duacınım, Rahme düşüren Rabbim inşallah size bağışlar sağlıcaklaÇok tedirginim canım evlere sığamıyorum bugün eşimde geç gelecek işten zaman geçmiyo yarın akşam muayenem var
kız korkutmak için demedim ama tedbirinizi alın ne gerek var riske girelim dimi ama :)ayy bunu bilmiyodum korkdum yaa ben ellerimi yikamisdim tirnakda yok bende ama bu sefer eldiven takicam
Ben dörtyollu degilim zaten sadece yolculuk yaptıgım zaman otobüs içinden geçer öyle görmüşümdür hiç gitme şansım olmadı yani ama internetten satılık ev ilenlerıyla birkaç tane ev görmüştüm daha dogrusu denize sıfır daireler vardı yazları Türkiyeye gittigöizde kalırız diyodum eşim çok ıssız oralar dedi markete gibi şeylere uzak dedi.ay ben 4 sene once hatay dörtyoldaydım hıç begenmedım oraları cok ısssız ya bı de bişz denız kenarında tatıl sıtelerınde kaldık çok kötüydü tabıkı memleketeı olan ıcın cennet oralar
evet haklisin canim bide onla ugrasmayalimmkızlar kızlar bu ay doğru dürüst çalışa
kız korkutmak için demedim ama tedbirinizi alın ne gerek var riske girelim dimi ama :)
evt market için merkeze ınmen gerekıyor yan sıtenın marketını bıle kullandırmıyorladı yanı sen dusunBen dörtyollu degilim zaten sadece yolculuk yaptıgım zaman otobüs içinden geçer öyle görmüşümdür hiç gitme şansım olmadı yani ama internetten satılık ev ilenlerıyla birkaç tane ev görmüştüm daha dogrusu denize sıfır daireler vardı yazları Türkiyeye gittigöizde kalırız diyodum eşim çok ıssız oralar dedi markete gibi şeylere uzak dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?