- 5 Mart 2014
- 7.767
- 10.616
- 298
Umarım bebeğin seninledir tatlım
İnşallah kızlar inşallah yavrum yarın kendini gösteririr inşallahhAllah yardımcın olsun canım benim duacınım, Rahme düşüren Rabbim inşallah size bağışlar sağlıcakla
Evet canım kimyasal bir gebelik geçirmişim. Koyu kahve akıntım olunca doktora gitmiştim. Hamileymişim ama değerlerim düşük gözüktü. Testler tekrarlanınca ve bende doktora koyu kahve akıntım var diyince emin oldu düşük yapıyormuşum.Anlayacağın bebek var diye sevinirken sonra gidiyor diye, o esnada da sağlığıma dikkat etmemiştim diye çok üzülmüştüm.
Erkek olmak istiyorum ben bu ne ya her şeyi biz çekiyoruz.
evEvet canım kimyasal bir gebelik geçirmişim. Koyu kahve akıntım olunca doktora gitmiştim. Hamileymişim ama değerlerim düşük gözüktü. Testler tekrarlanınca ve bende doktora koyu kahve akıntım var diyince emin oldu düşük yapıyormuşum.Anlayacağın bebek var diye sevinirken sonra gidiyor diye, o esnada da sağlığıma dikkat etmemiştim diye çok üzülmüştüm.
haklisin canim yaa herseyi biz cekiyoruz kadin olmak hakikaten cook zor ben esime 1 ilac icirince nasil eziyyet cekerdim icmek istemezdi ama ben neler yapiyorum ama bebeyide benden cok o istiyoEvet canım kimyasal bir gebelik geçirmişim. Koyu kahve akıntım olunca doktora gitmiştim. Hamileymişim ama değerlerim düşük gözüktü. Testler tekrarlanınca ve bende doktora koyu kahve akıntım var diyince emin oldu düşük yapıyormuşum.Anlayacağın bebek var diye sevinirken sonra gidiyor diye, o esnada da sağlığıma dikkat etmemiştim diye çok üzülmüştüm.
Okadarını bilmiyorum da eşim öyle söyleyince ısrarcı olmadım zaten onun istadigi antslyaydı onuda ailelerimize uzak diye boşver dedim iyi kötü memlekete senede 1yada2 defa geliyoruz zaten dedimevt market için merkeze ınmen gerekıyor yan sıtenın marketını bıle kullandırmıyorladı yanı sen dusun
insallah canim bebeyin seninlerdir mutlu haberler bekliyoruz dualarimiz seninleİnşallah kızlar inşallah yavrum yarın kendini gösteririr inşallahh
ben yaptım kabarmadıÇok yanıltıyor o uygulama ben yapmıyorum o yüzden canım
İyiki söyledin ama ben zaten cesaret edemem ona kesin bir şey yaparım bebek varsa der otururum.kızlar kızlar bu ay doğru dürüst çalışa
kız korkutmak için demedim ama tedbirinizi alın ne gerek var riske girelim dimi ama :)
Aaa öyle mi çok geçmiş olsun yaa .. demekki kısmet değilmiş diyelim ama üzülme ya kimyasaldan snra hemen hamile kalan çok var umarım en kısa zamanda yasadığının telafisi olur ve bebişin seni mutlu eder hamile kalırsın. İnş.
Boşuna demiyorlar stresten uzak deneyin diye.heyecandan yazamadım ben bu ay hiç takvime bakamadım güne dikkat etmedim pas geçiyorum demiştim bi baktım ki ne göreyim tam gününde ilişki yaşamışım
rahat rahat takılıyordum ne güzel şimdi tutuştum yine umursamadım ya oldumu acaba diye
Allahım büyük Allahım beş koca gün ne halt edicem ben
Allah razı olsun canım yavrum yüzümü güldürsün inşallahinsallah canim bebeyin seninlerdir mutlu haberler bekliyoruz dualarimiz seninle
Nur hanımı beğendim canım, aklımdaki soruları ben sormadan cevapladı, bir kaç problem çıktı bende onlarıda kafana takma aşıcaz dedi. adetin 2. günü çağırdı tekrar. Sen benim görümceme bakma 2. hamileliğini yaşıyor, ilk çocuğundada Mükerrem Beye gitti, alışmıştır. Birde görümcem çok rahat bir kişiliktir. Ben asla öyle olamam canım.aynen sende bendensin. bende erkek doktora muayene olduğu bırak düşünmeyi hayal bile edemyorum ya görümcene helal olsun. Tamam senden haber bekliyorum belki bende Nur hanımı denerim
lovely yazdı canım etkinlik sayfasından bak istersen oda bizle aynı zaman hadi bakalım bu arada sen benden önce yum oldun 2 gün önce galibaLovely35 neler yaptın tatlım merak ettik seni de
Him hayirli olsun canim kirkhani biliyorum halamin gelinleri kirkhanli orasida cok sicak oluyor yazinBende dörtyoldan begenmiştim birkaçtane eşim ıssız oralar dedi vazgeçtim.benimki size uzak canım.kırıkhanda tanıdık bir mütayit vardı uygun diye tavsiye etti ordan aldık
haklısında sinirli olmakta en güzeli annenler baksın ev nasılsa benim istediğim olmuycak dersinNe istiyorlar anlamiyorum hayir kendileri diyorlardi nerden isterseniz alin diye simdi ne oldu ki o zaman onlar baksinlar eve nasil olsa onlarin istedigi olacak off cok sinirliyim cok
Evet oyle diyecegim baksinlar bakimhaklısında sinirli olmakta en güzeli annenler baksın ev nasılsa benim istediğim olmuycak dersin
hemde nasıl sıcak ama kışın çok güzel hiç üşümüyosun 1 ton kömürle bir kışı geçirdik gerçi binada ısı yalıtım var birazda ondan ama kıs boyu evde askılılarla gezdim benHim hayirli olsun canim kirkhani biliyorum halamin gelinleri kirkhanli orasida cok sicak oluyor yazin
Anammmmm hayirli ugurlu olsun masallah
Neresinde kaldin bilmiyorum canim ama hastanenin orolar issiz degilki bende ordan almak istiyorum ya da iskenderundan iskenderun daha guzelay ben 4 sene once hatay dörtyoldaydım hıç begenmedım oraları cok ısssız ya bı de bişz denız kenarında tatıl sıtelerınde kaldık çok kötüydü tabıkı memleketeı olan ıcın cennet oralar
Evet kisin guzel cok soguk olmuyorhemde nasıl sıcak ama kışın çok güzel hiç üşümüyosun 1 ton kömürle bir kışı geçirdik gerçi binada ısı yalıtım var birazda ondan ama kıs boyu evde askılılarla gezdim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?