2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Aaa öyle mi çok geçmiş olsun yaa .. demekki kısmet değilmiş diyelim ama üzülme ya kimyasaldan snra hemen hamile kalan çok var umarım en kısa zamanda yasadığının telafisi olur ve bebişin seni mutlu eder hamile kalırsın. İnş.

ev
haklisin canim yaa herseyi biz cekiyoruz kadin olmak hakikaten cook zor ben esime 1 ilac icirince nasil eziyyet cekerdim icmek istemezdi ama ben neler yapiyorum ama bebeyide benden cok o istiyo

evt market için merkeze ınmen gerekıyor yan sıtenın marketını bıle kullandırmıyorladı yanı sen dusun
Okadarını bilmiyorum da eşim öyle söyleyince ısrarcı olmadım zaten onun istadigi antslyaydı onuda ailelerimize uzak diye boşver dedim iyi kötü memlekete senede 1yada2 defa geliyoruz zaten dedim

heyecandan yazamadım ben bu ay hiç takvime bakamadım güne dikkat etmedim pas geçiyorum demiştim bi baktım ki ne göreyim tam gününde ilişki yaşamışım
rahat rahat takılıyordum ne güzel şimdi tutuştum yine umursamadım ya oldumu acaba diye
Allahım büyük Allahım beş koca gün ne halt edicem ben

kızlar kızlar bu ay doğru dürüst çalışa

kız korkutmak için demedim ama tedbirinizi alın ne gerek var riske girelim dimi ama :)
İyiki söyledin ama ben zaten cesaret edemem ona kesin bir şey yaparım bebek varsa der otururum.

İnşallah Hanife bayadır istiyoruz ama kısmet değilmiş.
Bugün doktora gittim yeniden test yapıldı. Doktor korunma vermedi bu ay başlayabiliriz çalışmalara ama eşim korkuyor bana bir şey olacak diye.
10 gün boyunca baş dönmeleri falan çok yaşadım.1-2 kez bayılıp kalmışım. Adam korkudan yanıma yaklaşmayacak. Sen toparlan sonra bakarız diyor

Boşuna demiyorlar stresten uzak deneyin diye.
İnşallah sağlıklı bir meleğin olur kuzum

aynen sende bendensin. bende erkek doktora muayene olduğu bırak düşünmeyi hayal bile edemyorum ya görümcene helal olsun. Tamam senden haber bekliyorum belki bende Nur hanımı denerim
Nur hanımı beğendim canım, aklımdaki soruları ben sormadan cevapladı, bir kaç problem çıktı bende onlarıda kafana takma aşıcaz dedi. adetin 2. günü çağırdı tekrar. Sen benim görümceme bakma 2. hamileliğini yaşıyor, ilk çocuğundada Mükerrem Beye gitti, alışmıştır. Birde görümcem çok rahat bir kişiliktir. Ben asla öyle olamam canım.

Bende dörtyoldan begenmiştim birkaçtane eşim ıssız oralar dedi vazgeçtim.benimki size uzak canım.kırıkhanda tanıdık bir mütayit vardı uygun diye tavsiye etti ordan aldık
Him hayirli olsun canim kirkhani biliyorum halamin gelinleri kirkhanli orasida cok sicak oluyor yazin

Ne istiyorlar anlamiyorum hayir kendileri diyorlardi nerden isterseniz alin diye simdi ne oldu ki o zaman onlar baksinlar eve nasil olsa onlarin istedigi olacak off cok sinirliyim cok
haklısında sinirli olmakta en güzeli annenler baksın ev nasılsa benim istediğim olmuycak dersin

Him hayirli olsun canim kirkhani biliyorum halamin gelinleri kirkhanli orasida cok sicak oluyor yazin
hemde nasıl sıcak ama kışın çok güzel hiç üşümüyosun 1 ton kömürle bir kışı geçirdik gerçi binada ısı yalıtım var birazda ondan ama kıs boyu evde askılılarla gezdim ben

Neresinde kaldin bilmiyorum canim ama hastanenin orolar issiz degilki bende ordan almak istiyorum ya da iskenderundan iskenderun daha guzel

hemde nasıl sıcak ama kışın çok güzel hiç üşümüyosun 1 ton kömürle bir kışı geçirdik gerçi binada ısı yalıtım var birazda ondan ama kıs boyu evde askılılarla gezdim ben
Evet kisin guzel cok soguk olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…