Lovely35 neler yaptın tatlım merak ettik seni de
dörtyolda tatıl sitesinde kaldım 1 ayNeresinde kaldin bilmiyorum canim ama hastanenin orolar issiz degilki bende ordan almak istiyorum ya da iskenderundan iskenderun daha guzel
Günaydın kızlar...
Çok güzel bir yıldönümü geçirip geldim haftasonu.
Asıl bomba benim ovulasyon testini bırakmayıp 17. günde koyu çizgiyi görmemdi. 18. gün yani bu hafta cts biz otelimize gittik bu ara ben ovulasyonu sabah akşam yaptım. Cts de koyu çizgiydi yine pazar çatladı yumıurtam yani adetimin tam 19. günü. İlişkiyede geçen hafta çarşambadan beri hergün giriyoruz. Cts-pazar ise günde iki kere sabah akşam girdik. Umarım bu ay güzel haberleri alırım artık. Siz siz olun ovulasyon testini koyulaşmıyor diye bırakmayın. Ben geçtiğimiz ay 14. gün görmüştüm koyu çizgiyi bu ay göremedim diye çok umutsuzdum ama 17. gün allah nasip etti yine gördüm geçte olsa.
Aşağıdaki de 17. gün gördüğüm pozitif ovulasyon testim, 18'indede aynı koyulukta gördüm. Geçen ayda 14 ve 15. gün görmüştüm 16'da çatlamıştı.
Hayır canım bak ben sana ilişki günlerimi yazayım gizim.
Adetin 5. günü. 11. günü. 15-16-17-18-19'uncu günleri ama 18 ve 19'u sabah akşam ilişki oldu günde 2 kere.
Evet oyle diyecegim baksinlar Haklısın sinirlenmekte ama boşver kendine zararı sitres yapıyosun boşoboşuna bu kaynanalardanda nefret ediyorum oğullarını kıçlarından ayırmadıkları zaman git evini yurdunu bil evinize alışın demezler oğlum gel yemek ye gel çay iç evlenince kıymete biniyo oğulları.allahtan benim kaynanam ve kayınbabam vefat etmiş.bir görümcem var oda karışmaz garibim kendi geçim derdinde.bendede kaynım ilk etepta herşeye karışacak gibi oldu ama yüzümüze konuşamıyodu. eşim mesafe koydu anında.zamanında eşimden aldıgı paralarla ev almış karısının üstüne yapmış sonra bize diyo karının üstüne tapu yapılırmı diye anlıycan kıskanclıgından ve eşimden akıttıgı muslugu ben kapatmışım çevre öyle dedi
Bence alma ilaç falan etkileri aylarca vücuttan atılamıyo vücudunuzun denKIZLARRRRRRRRRR
BEN TATİLE GİTMEDEN ÖNCE GECİKTİRİCİ ALIYIM DİYORUM ASLINDA DÜŞÜKTEN SONRAKİ İLK ADET NE ZAMAN OLACAK BELLİ DEĞİL ALMAK İSTEMİYORUM AMA TOPU TOPU 6 GÜN TATİLİM ODA ZİYAN OLMASIN DİYORUM ? BİRDE Bİ KERE RİSKE ATTIK TATİLDEN ÖNCE ÖNLEM AMAÇLI TEST YAPTIRIYIM DİYORUM ? NE DERSİNİZ GECİKTİRİCİ ALMAM TAMDA KİMYASALIN ÜSTÜNE İYİCE BOZAR MI BENİ
Him anladim canim simdi nerde oturuyorsundörtyolda tatıl sitesinde kaldım 1 ay
Bence alma ilaç falan etkileri aylarca vücuttan atılamıyo vücudunuzun den
KIZLARRRRRRRRRR
BEN TATİLE GİTMEDEN ÖNCE GECİKTİRİCİ ALIYIM DİYORUM ASLINDA DÜŞÜKTEN SONRAKİ İLK ADET NE ZAMAN OLACAK BELLİ DEĞİL ALMAK İSTEMİYORUM AMA TOPU TOPU 6 GÜN TATİLİM ODA ZİYAN OLMASIN DİYORUM ? BİRDE Bİ KERE RİSKE ATTIK TATİLDEN ÖNCE ÖNLEM AMAÇLI TEST YAPTIRIYIM DİYORUM ? NE DERSİNİZ GECİKTİRİCİ ALMAM TAMDA KİMYASALIN ÜSTÜNE İYİCE BOZAR MI BENİ
Canim devlet hastanesindemi yaptin kan testinikan verdim canım yarın öğleden sonra alıcam sonucu hayırlısıyla.evet yum takıbı yaptım ovu testlerıyle 14. gun pozıtıfı gordum o gun ılıskı oldu ondan sonrakı 4 gun boyunca hıc ılıskı olmadı canım..3 gun benım koca uyudu sonrakı gunde ben vermedımm derken yumurta kactı dıe dusunmustum oyuzden bu ayda umutsuzdum allah bılıyorya demekkı nasıpte yok dedım allah denk getırmıyor yum gunlerını bıle demıstım..ama kısmet ıste mevlam ol deyınce oluyormus..
kaygılıcım inş allah hayırlısını verır..öyle şaşkın ve garibim ki anlatamam..hani içimdeki sevinçmi şaşkınlıkmı böyle tuhafım durgunlastım..bu ay regliden sonra meryem suresını okudum hergun daha 41 gün olmadı devam edıcem ıns bıtene kadar.
en cok sevındıgım konuda bu cnm rahım fılmıne gerek kalmadı..
allah kımseye dert verıp derman aratmasın inş..hamile kalamamak,,anne olamamak hissi bir kadın için en buyuk imtihan bence.bızlere bahsedılmıs bu duygudan mahrum kalmak cok üzücü..mevlam hepinizin kucaklarını bos bırakmasın inş kuzucuklarım
Bence şansa bırak eglenmene bak ama önleminide al tampon falan kullan suyaBENDE İSTEMİYORUM AMA ADET OLURSAM TATİLİN ANLAMI KALMAZ Kİ EŞİMLE HAVUZA DENİZE GİREMEYİP İLİŞKİ BİLE OLMAYACAK NE ANLARIZOFF OFF İŞİ ŞANSA MI BIRAKIYIM
Hoşgeldin var hamiş hemde senden sonra 3 taneKızlar sonunda evime net geldi ve ben gelebildim :)))
var mı hamiş haberi öldüm meraktan net olmaması beni yedi bitirdiiiiii
Degil canim bugunku degerin 400 lerdedir hatta daha yuksek olabilir hayirli olsun tekrardanKızlar 185 düşük mu ya
H.geldin kiz sen nerelerdeydin:)Kızlar sonunda evime net geldi ve ben gelebildim :)))
var mı hamiş haberi öldüm meraktan net olmaması beni yedi bitirdiiiiii
aaaa kimler :)Hoşgeldin var hamiş hemde senden sonra 3 tane
[/QUeve
İyi yapmissin tatlim bende uzerime aldiracagim evi benimkide oyle amcasi isten cikti diye ticari dolmus aldi calissin arabayla diye baskalari yuzunden ben niye sikinti cekeyim beni bu yonleride rahatsiz ediyor yarin bigun cocugumuz oldugunda daha iyi bir yerde buyusun istiyorum en azindan erzinden guzel dortyol
Kaygılı alma canım çok zararlı vücuda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?