2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Lovely35 neler yaptın tatlım merak ettik seni de

Kuzum ben cuma günü tam 17. gün koyu çizgiyi yakaladım. 18 de gene koyuydu 19'u tam evlilik yıldönümümüzde çatladı. Ben cts pazar sabah akşam günde 2 kere ilişkiye girdim. Zaten geçtiğimiz çarşambadan beri her gün giriyorduk yumurtlama dönemini hiç boş geçmedim fazla fazla bile yaptık.

@mgul senin için tekrar paylaşayım canım.
Ovulason testi için sayfa 3494'e.

Hayır canım bak ben sana ilişki günlerimi yazayım gizim.

Adetin 5. günü. 11. günü. 15-16-17-18-19'uncu günleri ama 18 ve 19'u sabah akşam ilişki oldu günde 2 kere.

@mgul sana özet geçiyorum tatlım.

17.gün pozitif gördüm. 18-19 günde iki kere çalıştık o yüzden.

KIZLARRRRRRRRRR

BEN TATİLE GİTMEDEN ÖNCE GECİKTİRİCİ ALIYIM DİYORUM ASLINDA DÜŞÜKTEN SONRAKİ İLK ADET NE ZAMAN OLACAK BELLİ DEĞİL ALMAK İSTEMİYORUM AMA TOPU TOPU 6 GÜN TATİLİM ODA ZİYAN OLMASIN DİYORUM ? BİRDE Bİ KERE RİSKE ATTIK TATİLDEN ÖNCE ÖNLEM AMAÇLI TEST YAPTIRIYIM DİYORUM ? NE DERSİNİZ GECİKTİRİCİ ALMAM TAMDA KİMYASALIN ÜSTÜNE İYİCE BOZAR MI BENİ

Bence alma ilaç falan etkileri aylarca vücuttan atılamıyo vücudunuzun den

Bence alma ilaç falan etkileri aylarca vücuttan atılamıyo vücudunuzun den

BENDE İSTEMİYORUM AMA ADET OLURSAM TATİLİN ANLAMI KALMAZ Kİ EŞİMLE HAVUZA DENİZE GİREMEYİP İLİŞKİ BİLE OLMAYACAK NE ANLARIZ OFF OFF İŞİ ŞANSA MI BIRAKIYIM

Kaygılı alma canım çok zararlı vücuda.

Canim devlet hastanesindemi yaptin kan testini

BENDE İSTEMİYORUM AMA ADET OLURSAM TATİLİN ANLAMI KALMAZ Kİ EŞİMLE HAVUZA DENİZE GİREMEYİP İLİŞKİ BİLE OLMAYACAK NE ANLARIZ OFF OFF İŞİ ŞANSA MI BIRAKIYIM
Bence şansa bırak eglenmene bak ama önleminide al tampon falan kullan suya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…