2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Seni çok iyi anlıyorum ama geciktiriyor sonra vücut hiç düzen tutmuyor, bunu birçok arkadaşımda birebir gördüm, ben olsam işi şansa bırakırım,hayırlısı

koca sene bu küçük tatili bekledik ne yapıyım almıyım şans kısmet normladede geç oluyor zaten
Yanına pet tampon ne varsa al adet olursan kullanırsın denize girerkende kullanılanları var.boşver ilaç ilaç vücudun kimyasını bozuyosun.gelinimizde 3 aylık korunma iynesi yaptırtmıştı dış gebelik grçirdi tüpü patladı ölümden döndü şimdi tek tüpü var.digerini aldılar içkanamadan ölüyodu yoksa.aman diyim cnm kullanmayın her önünüze gelen ilacı.allahım zaten herşeyini ayarlamış zamanı gelince bebekte oluyo adette oluyo

İyi gözünaydın cnm allahım sağlıkla kucağına almayı nasibetsin inşaallah
Amin tatlim insaAllah hepiniz bu guzel duyguyu tez zamanda tadarsiniz
canım benim , benim internetim bitmişti sonunda eve net bağlattık da gelebildiiimmmm şükürler olsun, tatlım benim sana çok sevindimmm kalbi de attı çok şükür :)
Cok sukur canim:) teyzelerinj uzmedi benimkisi

koca sene bu küçük tatili bekledik ne yapıyım almıyım şans kısmet normladede geç oluyor zaten
Bende dugunumde adet tarihimdi dugunden 4 gun once icmeye baslamistim dugunden 2 gun sonra biraktim hemen ertesi gun adet oldum bana bi zarari olmadi ama sen adet tarihini bilmiyorsun canim 3 4 gun once baslaniyor

Dörtyola tünel yapılcak zaten gaziantepin sanayisiyle dörtyolun limanı buluşturulacak.yeni limanlar yapılcak çok gelişecek dörtyol dünyaya açılcak deniz yoluyla oyüzdrn gelecek sağlamak istiyosan dörtyoldan al canm

süpermiş ama benim bu ay 2 gün çift çizgiyi gördüm işte ilişki oldu koyu olduğu zaman sonra eşim5 gün yoktu çatlamayı kaçırmış olabilirim sanırım

lovely yazdı canım etkinlik sayfasından bak istersen oda bizle aynı zaman hadi bakalım bu arada sen benden önce yum oldun 2 gün önce galiba
evet tatlım salı oldum muhtemelen çünkü pazar pzartesi koyu salı silikti , ben karbonatı yaptım köpürmedi

BEN BALAYINDA ALMIŞTIM BENİ MAHVETTİ DÜŞÜKTEN SONRA SENİ NE YAPAR BİLMEM BENCE BİR DOKTORA DANIŞ CANIM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…