İyi gözünaydın cnm allahım sağlıkla kucağına almayı nasibetsin inşaallahKizlar bende yeni geldim kontrolden minnagimin pit pit atan kalbini gordum ayyy yerim ben onu
canım benim , benim internetim bitmişti sonunda eve net bağlattık da gelebildiiimmmm şükürler olsun, tatlım benim sana çok sevindimmm kalbi de attı çok şükür :)H.geldin kiz sen nerelerdeydin:)
Kızlar sonunda evime net geldi ve ben gelebildim :)))
var mı hamiş haberi öldüm meraktan net olmaması beni yedi bitirdiiiiii
Seni çok iyi anlıyorum ama geciktiriyor sonra vücut hiç düzen tutmuyor, bunu birçok arkadaşımda birebir gördüm, ben olsam işi şansa bırakırım,hayırlısıKIZLARRRRRRRRRR
BEN TATİLE GİTMEDEN ÖNCE GECİKTİRİCİ ALIYIM DİYORUM ASLINDA DÜŞÜKTEN SONRAKİ İLK ADET NE ZAMAN OLACAK BELLİ DEĞİL ALMAK İSTEMİYORUM AMA TOPU TOPU 6 GÜN TATİLİM ODA ZİYAN OLMASIN DİYORUM ? BİRDE Bİ KERE RİSKE ATTIK TATİLDEN ÖNCE ÖNLEM AMAÇLI TEST YAPTIRIYIM DİYORUM ? NE DERSİNİZ GECİKTİRİCİ ALMAM TAMDA KİMYASALIN ÜSTÜNE İYİCE BOZAR MI BENİ
Masallah tatlim yerim ben o minnakini oy hep boyle devam etsin insallahKizlar bende yeni geldim kontrolden minnagimin pit pit atan kalbini gordum ayyy yerim ben onu
Yanına pet tampon ne varsa al adet olursan kullanırsın denize girerkende kullanılanları var.boşver ilaç ilaç vücudun kimyasını bozuyosun.gelinimizde 3 aylık korunma iynesi yaptırtmıştı dış gebelik grçirdi tüpü patladı ölümden döndü şimdi tek tüpü var.digerini aldılar içkanamadan ölüyodu yoksa.aman diyim cnm kullanmayın her önünüze gelen ilacı.allahım zaten herşeyini ayarlamış zamanı gelince bebekte oluyo adette oluyokoca sene bu küçük tatili bekledik ne yapıyım almıyım şans kısmet normladede geç oluyor zaten
Maşallah tatlım, artık ne denir Allah bir avazda kurtarsın inşallah, sağlıcakla gelsin minnoş, teyzesi yer onuKizlar bende yeni geldim kontrolden minnagimin pit pit atan kalbini gordum ayyy yerim ben onu
ayyyyyyy çok sevindim çok mutlu oldumvar var larsoon ve esra hamişşşş :):):)
Amin tatlim insaAllah hepiniz bu guzel duyguyu tez zamanda tadarsinizİyi gözünaydın cnm allahım sağlıkla kucağına almayı nasibetsin inşaallah
Cok sukur canim:) teyzelerinj uzmedi benimkisicanım benim , benim internetim bitmişti sonunda eve net bağlattık da gelebildiiimmmm şükürler olsun, tatlım benim sana çok sevindimmm kalbi de attı çok şükür :)
InsaAllah canim..darisi tez zamanda hayirlisiyla basinizaMasallah tatlim yerim ben o minnakini oy hep boyle devam etsin insallah
Bende dugunumde adet tarihimdi dugunden 4 gun once icmeye baslamistim dugunden 2 gun sonra biraktim hemen ertesi gun adet oldum bana bi zarari olmadi ama sen adet tarihini bilmiyorsun canim 3 4 gun once baslaniyorkoca sene bu küçük tatili bekledik ne yapıyım almıyım şans kısmet normladede geç oluyor zaten
süpermiş ama benim bu ay 2 gün çift çizgiyi gördüm işte ilişki oldu koyu olduğu zaman sonra eşim5 gün yoktu çatlamayı kaçırmış olabilirim sanırımKuzum ben cuma günü tam 17. gün koyu çizgiyi yakaladım. 18 de gene koyuydu 19'u tam evlilik yıldönümümüzde çatladı. Ben cts pazar sabah akşam günde 2 kere ilişkiye girdim. Zaten geçtiğimiz çarşambadan beri her gün giriyorduk yumurtlama dönemini hiç boş geçmedim fazla fazla bile yaptık.
Esra51 hamis tatlim:)ayyyyyyy çok sevindim çok mutlu oldum
elif ve larsson kardeşlerim Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip eylesiiin ,
Peki üçüncü hamiş kimm :)
evet tatlım salı oldum muhtemelen çünkü pazar pzartesi koyu salı silikti , ben karbonatı yaptım köpürmedilovely yazdı canım etkinlik sayfasından bak istersen oda bizle aynı zaman hadi bakalım bu arada sen benden önce yum oldun 2 gün önce galiba
Aminnnnnn insallahInsaAllah canim..darisi tez zamanda hayirlisiyla basiniza
BEN BALAYINDA ALMIŞTIM BENİ MAHVETTİ DÜŞÜKTEN SONRA SENİ NE YAPAR BİLMEM BENCE BİR DOKTORA DANIŞ CANIMKIZLARRRRRRRRRR
BEN TATİLE GİTMEDEN ÖNCE GECİKTİRİCİ ALIYIM DİYORUM ASLINDA DÜŞÜKTEN SONRAKİ İLK ADET NE ZAMAN OLACAK BELLİ DEĞİL ALMAK İSTEMİYORUM AMA TOPU TOPU 6 GÜN TATİLİM ODA ZİYAN OLMASIN DİYORUM ? BİRDE Bİ KERE RİSKE ATTIK TATİLDEN ÖNCE ÖNLEM AMAÇLI TEST YAPTIRIYIM DİYORUM ? NE DERSİNİZ GECİKTİRİCİ ALMAM TAMDA KİMYASALIN ÜSTÜNE İYİCE BOZAR MI BENİ
Amin canim teyzelerinden hemen kardes bekliyoruz hayirlisiylaMaşallah tatlım, artık ne denir Allah bir avazda kurtarsın inşallah, sağlıcakla gelsin minnoş, teyzesi yer onu
Yalan kiz o karbonat inanma bende kopurur gibi yapti dibe coktuevet tatlım salı oldum muhtemelen çünkü pazar pzartesi koyu salı silikti , ben karbonatı yaptım köpürmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?