Evet canim bana birakirlarsa alacagim esimin iside dortyolun cikisinda bide onun icin istiyorum benDörtyola tünel yapılcak zaten gaziantepin sanayisiyle dörtyolun limanı buluşturulacak.yeni limanlar yapılcak çok gelişecek dörtyol dünyaya açılcak deniz yoluyla oyüzdrn gelecek sağlamak istiyosan dörtyoldan al canm
süpersin kımadığın için teşekkürlerAksam yapıp haber veririm canım
gerçekten mi bende direk dibe çöktü :)Yalan kiz o karbonat inanma bende kopurur gibi yapti dibe coktu
Birde benim bahsettigim konulardan gir bakalım gelecekte çok pahalanacakmışm evler deEvet canim bana birakirlarsa alacagim esimin iside dortyolun cikisinda bide onun icin istiyorum ben
Hayirlisiyla Rabbim minnaginj gostersin insaAllahÇok tedirginim canım evlere sığamıyorum bugün eşimde geç gelecek işten zaman geçmiyo yarın akşam muayenem var
Canımmm inan ki çok ssevindim , bu ne kadar güzel bir haber böyle , sen umutsuz ol bebişin içindeymiş üzmüşssün onu annesiiii , inan ki çok sevindim ,Rabbim hayırlısıyla kucağına almayi nasip eylesiinkan verdim canım yarın öğleden sonra alıcam sonucu hayırlısıyla.evet yum takıbı yaptım ovu testlerıyle 14. gun pozıtıfı gordum o gun ılıskı oldu ondan sonrakı 4 gun boyunca hıc ılıskı olmadı canım..3 gun benım koca uyudu sonrakı gunde ben vermedımm derken yumurta kactı dıe dusunmustum oyuzden bu ayda umutsuzdum allah bılıyorya demekkı nasıpte yok dedım allah denk getırmıyor yum gunlerını bıle demıstım..ama kısmet ıste mevlam ol deyınce oluyormus..
kaygılıcım inş allah hayırlısını verır..öyle şaşkın ve garibim ki anlatamam..hani içimdeki sevinçmi şaşkınlıkmı böyle tuhafım durgunlastım..bu ay regliden sonra meryem suresını okudum hergun daha 41 gün olmadı devam edıcem ıns bıtene kadar.
en cok sevındıgım konuda bu cnm rahım fılmıne gerek kalmadı..
allah kımseye dert verıp derman aratmasın inş..hamile kalamamak,,anne olamamak hissi bir kadın için en buyuk imtihan bence.bızlere bahsedılmıs bu duygudan mahrum kalmak cok üzücü..mevlam hepinizin kucaklarını bos bırakmasın inş kuzucuklarım
amaniin esra yazacağıma elif yazdımEsra51 hamis tatlim:)
Kendide biliyor zaten babasida biraz destek cikacak ya onlari kirmak istemiyor burdan almak istiyor babasigilinde adanaya tasinma ihtimali var sendika secimini kazandi adananin yani onlarda burda olmayacaklarBirde benim bahsettigim konulardan gir bakalım gelecekte çok pahalanacakmışm evler de
Kizlar bende yeni geldim kontrolden minnagimin pit pit atan kalbini gordum ayyy yerim ben onu
Hayırlı uğurlu olsuuun , bir hamiş haberi dahaa :)Kızlaaarrr idrar testi yaptım çift çiizgi ama ikincisi silik..Eşimden fırsat bulduğum an foto atıcam size
Seni çok iyi anlıyorum ama geciktiriyor sonra vücut hiç düzen tutmuyor, bunu birçok arkadaşımda birebir gördüm, ben olsam işi şansa bırakırım,hayırlısı
Kızlaaarrr idrar testi yaptım çift çiizgi ama ikincisi silik..Eşimden fırsat bulduğum an foto atıcam size
Ayy canim tebrik ederim bugun ne guzel haberler aldik rabbim bizede yasatsin insallahKızlaaarrr idrar testi yaptım çift çiizgi ama ikincisi silik..Eşimden fırsat bulduğum an foto atıcam size
silik olması önemli değil hamile olduğun anlamına geliyoKızlaaarrr idrar testi yaptım çift çiizgi ama ikincisi silik..Eşimden fırsat bulduğum an foto atıcam size
ayyyyyyy çok sevindim çok mutlu oldum
elif ve larsson kardeşlerim Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip eylesiiin ,
Peki üçüncü hamiş kimm :)
Tatlım sen nasılsın :)ayy ayyy ay hadi bi güzel haber daha :):)
Bende dugunumde adet tarihimdi dugunden 4 gun once icmeye baslamistim dugunden 2 gun sonra biraktim hemen ertesi gun adet oldum bana bi zarari olmadi ama sen adet tarihini bilmiyorsun canim 3 4 gun once baslaniyor
simdi kocaeli gebzede oturuyorumHim anladim canim simdi nerde oturuyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?