2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Evet canim bana birakirlarsa alacagim esimin iside dortyolun cikisinda bide onun icin istiyorum ben

Canımmm inan ki çok ssevindim , bu ne kadar güzel bir haber böyle , sen umutsuz ol bebişin içindeymiş üzmüşssün onu annesiiii , inan ki çok sevindim ,Rabbim hayırlısıyla kucağına almayi nasip eylesiin

Birde benim bahsettigim konulardan gir bakalım gelecekte çok pahalanacakmışm evler de
Kendide biliyor zaten babasida biraz destek cikacak ya onlari kirmak istemiyor burdan almak istiyor babasigilinde adanaya tasinma ihtimali var sendika secimini kazandi adananin yani onlarda burda olmayacaklar

Seni çok iyi anlıyorum ama geciktiriyor sonra vücut hiç düzen tutmuyor, bunu birçok arkadaşımda birebir gördüm, ben olsam işi şansa bırakırım,hayırlısı

bende bilemedim şeker pancarı eğer bebiş istemesem kullanırdım ama kimyasal atlattım rahim toparlansın derken bi de böyle düzeni bozmak ne kadar akıl kar işi bilemiyorum

Bende dugunumde adet tarihimdi dugunden 4 gun once icmeye baslamistim dugunden 2 gun sonra biraktim hemen ertesi gun adet oldum bana bi zarari olmadi ama sen adet tarihini bilmiyorsun canim 3 4 gun once baslaniyor

sağol canım en son eşime danışıcam bebiş mi tatil mi diye çünkü ben otururken o eğlenemicek biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…