InsaAllah canim benim..insaAllah sizinkileride gorurum..hergun dualarimdasinzcannımm gözünaydın çok sevindim hep böyle devam etsin inşallah :)
Tatlım sen nasılsın :)
çok özledim sizi , şükür artık evimde internet var ve sizden kopamayacağım
elisa ne yaptı onu merak ettim..
MasaAllahh Allah artirsin hamislerimiziiiKızlaaarrr idrar testi yaptım çift çiizgi ama ikincisi silik..Eşimden fırsat bulduğum an foto atıcam size
Tatlım hayr dolu haberlerini bekliyoruuuz , dualarımız seninleAllah razı olsun canım yavrum yüzümü güldürsün inşallah
BEN BALAYINDA ALMIŞTIM BENİ MAHVETTİ DÜŞÜKTEN SONRA SENİ NE YAPAR BİLMEM BENCE BİR DOKTORA DANIŞ CANIM
Him kocaeliye geldimde gebzeye gitmedim kocaelini begenmistim insanlari cok sicak kanlilar kuzenimin dugunu olmustu orda gebzede oturuyor kuzenimsimdi kocaeli gebzede oturuyorum
tatlım dibe çöktü bende o zaman gebe değilmişsin demelmiş ancak elif kullanmış oda da dibe çökmüş ama hamiş bi de esra da deneyecek akşama boşuna yapıp kendini üzme benim gibi akşamı bekle bakalım esra ne diyecek :)AYYYPamukprncess bana akrbonat aldırma nerden alınır onu bile bilmiyorum kızz nasıol yaptın bende denerim
süpermiş ama benim bu ay 2 gün çift çizgiyi gördüm işte ilişki oldu koyu olduğu zaman sonra eşim5 gün yoktu çatlamayı kaçırmış olabilirim sanırım
İnşallah canım ya tedirginmDegil canim bugunku degerin 400 lerdedir hatta daha yuksek olabilir hayirli olsun tekrardan
kalmaz kalmazcanım iyiyim çok şükür :) iyi oldu gelmen tüm işlerin kalıcak amaelisa olumsuz oldu ama bugün hiç yazmadı meraklardayım@elisa yı
Hosgeldin tatlim nerelerdesin sen elisa hafta sonu adet oldu bugun goremedim bendeTatlım sen nasılsın :)
çok özledim sizi , şükür artık evimde internet var ve sizden kopamayacağım
elisa ne yaptı onu merak ettim..
geldıgınde beklerım banada :)Him kocaeliye geldimde gebzeye gitmedim kocaelini begenmistim insanlari cok sicak kanlilar kuzenimin dugunu olmustu orda gebzede oturuyor kuzenim
hayırlı olsun canımcım sağlıkla doğsun inş.. :)Kızlaaarrr idrar testi yaptım çift çiizgi ama ikincisi silik..Eşimden fırsat bulduğum an foto atıcam size
kalmaz kalmaz
hadi ya ,olsun zamanı var daha demek ki bebişinin , nazlı onun bebişi
sen tatile gidiyormuşsun , geciktirici alma bence bu sürece vücudun alışmışken tekrar vücuduna zarar verme kuzum
O zaman senden umutluyuz ,Rabbim nasip ettıyse , geri gelmene çok sevindim Lovelybenim zaten hep gördükten sonra 2. gün çatlıyor canım bir önceki ayda öyle olmuştu ama ben çatladığı günü değerlendirememiştim bu sefer 5-6 gün boyunca aralıksız düzenli çalıştık. O koyu gördüğümden itibarende sabah akşam hep. Böyle devam artık adete kadar 2 günde bir falan çalışıcaz, bırakmak yok.
İnsallah tatlim sende buralara gelirsen beklerimgeldıgınde beklerım banada :)
bende de gördükten 2 gün sonra çatladı tatlım inş tutmuştur, hayırlısıyla benim işte pazar pzazartesi koyu idi. p.tesi 4 gibi çalışma oldu sonra eşim gitti 5 gün işte maalesef kritik benim ve üzülüyorum ama her işte vardır hayır biz bütün denemlerimizde de çalışamadık aslında ayrı idik falan kısmett...benim zaten hep gördükten sonra 2. gün çatlıyor canım bir önceki ayda öyle olmuştu ama ben çatladığı günü değerlendirememiştim bu sefer 5-6 gün boyunca aralıksız düzenli çalıştık. O koyu gördüğümden itibarende sabah akşam hep. Böyle devam artık adete kadar 2 günde bir falan çalışıcaz, bırakmak yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?