2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Hosgeldin tatlim nerelerdesin sen elisa hafta sonu adet oldu bugun goremedim bende
Artık burdayım :)

eve internet bağlattık da sonunda , sizden kopamam kiiiii
senin çalışmalar devam di mi ,
benim adet bitti ...
baya ilaç kullandık bu ay hasta olunca şimdi de eşim grip oldu.. hakkımızda hayırlısı olsun bakalım

çok kararsızım çok vücut tam kendini oturtuyorken bozmak istemiyorum eşimde adet olursam hiç eğlenemez onu da biliyorum sen nasılsın nasıl gidiyor ?
Canımsın niye eğlenemeyesiniz , tampon kullanabilirsin bence de :)
Vücudunun düzeni bozmaktan iyidir tatlım.. yine karar senin elbette

Ben iyileştim şükür , eşim grip oldu şimdi de ,bu aralar nazar var galiba bizde
adetim de bitti biteli bir çalışma oldu , 2 gün oldu biteli zaten
öyle işte kuzum

O zaman senden umutluyuz ,Rabbim nasip ettıyse , geri gelmene çok sevindim Lovely

Bebeğim çok teşekkür ederim. Ben moralman iyi olunca bu da ister istemez yansıyor ve konuşmak, paylaşmak istiyorum, üzgünken hiç bir şey konuşmak istemiyorum içime kapanıyorum. O zamanda ovulasyon testim sürekli negatif verdi. Ben kaçırdım ya da bu ay yumurtlayamıyorum dedim eşime de bırakıyorum ovulasyon falan yapmayacağım dedim koyu çizgiyi görmeden bir gün önce. Sonra dayanamadım yaptım yine ama eşime her gün yumurtlayamıyorum bu ay neden böyle oldu dedim üzüldüm ağladım biliyor. Tam vazgeçtim derken o çizgiyi görmek umut oldu.

Aynen bende kopamiyorum canim evet gun asiri devam ediyorum kocamla kusum ama bugunde calistik yumurtlama gunlerine girdim hayirlisi olsun artik ayy canim gecmis olsun esine nane cayi yap esine icine limon dil gribine iyi gelir

Çok sevindim senin adına tatlımm
İnsan üzgünken senin gibi hissetmesi çok normal biliyorsun , genel olarak tepkiler aynı oluyor ama yine de bırakma bizi , hepimiz biliyoruz ki bu süreç sabır işi , bu yüzden birbirimize destek oluyoruz öyle deeğiiil mi
çalışmaların da sıkı sıkı olmuş çok sevindim , hamiş haberlerine devam inşaAllah

Aynen bende kopamiyorum canim evet gun asiri devam ediyorum kocamla kusum ama bugunde calistik yumurtlama gunlerine girdim hayirlisi olsun artik ayy canim gecmis olsun esine nane cayi yap esine icine limon dil gribine iyi gelir
Ohhh yumuş günlerine girdin , gözün aydın lakiiiin küsmeyin yaa eşinizle , barışırsınız inşaAllah en kısa zamanda
içiriyorum kuzum içiriyorum , iyileşir inşaAllah bir an önce

Ohhh yumuş günlerine girdin , gözün aydın lakiiiin küsmeyin yaa eşinizle , barışırsınız inşaAllah en kısa zamanda
Yinemi hasta seninki..kiz sen kocana iyi bakmiyormusun yoksa:)

Esim kusmezde ben kustum iste dayanamam barisirim zaten insallah iyilessinde gelsin bebisin hayirlisiyla

Gormedim canim ne sormustn
kızlar bu yumurtlama günü tam 14, gündemi gerçekleşiyo normalde ben 45 gunde bir adet oluyorum 29 30 eylül tarihlerinde olucam hesaplarıma gore bugun yumurtlama günüm c.tesi ve bu sabah birliktelik oldu sizde zamanlamam doğrumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…