2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Canim sen 30 yada 31.gun yumurtluyorsundr tabi degisiyor bazrn her ay ayni olmaya bilir senin yerinde olsam ovulasyon testi alirdm:)

yok tatlım ben düzenli 28 de bir oluyorum mesela benim 15. gün çatladı regle göre değişiyor netten hesapladığım tarihte oldum bi hesapla istersen ya da ovulasyon yap :)

Yinemi hasta seninki..kiz sen kocana iyi bakmiyormusun yoksa:)
kız olur mu , hepsi beni dinlemediğinden
ilk hastalık gıda zehirlenmesi , dışarıda yedik , benim suçum olamaz
ikincisi de grip , kocış beni dinlemiyooorrr , üstüne bişey giy derim yok , terlediğinde üstünü değiştir yok... yaa öyle olunca sonuç böyle oluyor

Evwt tatlim senin verimli gunlerin akinti kontrolu yap canim seffaf uzayan yumurta aki gibi akintin olursa yumurta catladi catlayacak demektir

Gecmis olsun kusum..insaAllah hemen iyilesir kocisin

ooyy oyy korkmuşşş adamcağızzzz. erkekler de hassas oluyo yaa bnde dün aksam eşimden anladım kocaların duygusal versiyonları da var

O kocişten bir tanede bende var. Daha haftasonu bu konuda biraz tartıştık. En son ben "Sen hafif hasta oluyorsun ama farkındaysan senden sonra ben hastanelik oluyorum. Bebeğimiz olursa o zaman onu ve beni nasıl koruyacaksın böylemi korumayı düşünüyorsun" dedim. Sonra üstüne bir şey aldı.

hmmm öyle miii ? memnun kalmana sevndm bidaha belki ona giderim bnde. Evet rahat olmakta kişilik meselesi doğru diyosun. Tahlillernde ne gibi pürüzler var ? 2. günü hormon testi için mi çağırdı ?

Canim minnagimin pit pit atan kalbini gordum cok heyecanlandim ama nasil atiyor bi gorsenDoktor kalp atis sesini suan dinletmek istemiyorum daha cok kucuk gormemiz yeterlidedi bebisim haftamla birebirmis masallah
ohhh neguzel cnm sevındım

Evwt tatlim senin verimli gunlerin akinti kontrolu yap canim seffaf uzayan yumurta aki gibi akintin olursa yumurta catladi catlayacak demektir
Akıntı olduğu gün mü birlikte olmak gerekiyor yoksa sonrasında mı? Yada 2 günde bir maç mı yapıcaz?
Ben ovulasyon yapmak istemiyorum aşırı beklentiye girdiğimde sonu hüsran oluyor bu sebeple normal yöntemi eğer buysa nasıl davranmak lazım onu düşünüyorum.
ooyy oyy korkmuşşş adamcağızzzz. erkekler de hassas oluyo yaa bnde dün aksam eşimden anladım kocaların duygusal versiyonları da var

Canım ben düşük tansiyonluyum birde kanama fazla olunca baygınlık geçirdim. Birazda kendini suçladı. Bu sebeple korkuyor bana bir şey olacak diye. Ben hiç izin almadan bu şekilde işede gittim, eşimin arkadaşlarının davetine de şimdi vicdan yapıyor.

Canim minnagimin pit pit atan kalbini gordum cok heyecanlandim ama nasil atiyor bi gorsenDoktor kalp atis sesini suan dinletmek istemiyorum daha cok kucuk gormemiz yeterlidedi bebisim haftamla birebirmis masallah
Maşallah canım
Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

Hayırrrr 14. Gün yumurtlama diye bişey yok cnm.adetine 14 gün kala yumurtluyosun .yani yumurtladıktan 14 gün sonra adet oluyosun.sen yumurtlama harihini hesaplama programları var ordan 3 tane adet tarihini sırasoyla yazoyosun hesaplıyo ozaman yumurtlama tarihin çıkıyo.ama sen tumurtlama tarihinden önce başla çalışmalara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…