Canim sen 30 yada 31.gun yumurtluyorsundr tabi degisiyor bazrn her ay ayni olmaya bilir senin yerinde olsam ovulasyon testi alirdm:)kızlar bu yumurtlama günü tam 14, gündemi gerçekleşiyo normalde ben 45 gunde bir adet oluyorum 29 30 eylül tarihlerinde olucam hesaplarıma gore bugun yumurtlama günüm c.tesi ve bu sabah birliktelik oldu sizde zamanlamam doğrumu
yok tatlım ben düzenli 28 de bir oluyorum mesela benim 15. gün çatladı regle göre değişiyor netten hesapladığım tarihte oldum bi hesapla istersen ya da ovulasyon yap :)kızlar bu yumurtlama günü tam 14, gündemi gerçekleşiyo normalde ben 45 gunde bir adet oluyorum 29 30 eylül tarihlerinde olucam hesaplarıma gore bugun yumurtlama günüm c.tesi ve bu sabah birliktelik oldu sizde zamanlamam doğrumu
kız olur mu , hepsi beni dinlemediğindenYinemi hasta seninki..kiz sen kocana iyi bakmiyormusun yoksa:)
Evwt tatlim senin verimli gunlerin akinti kontrolu yap canim seffaf uzayan yumurta aki gibi akintin olursa yumurta catladi catlayacak demektirkızlar bu yumurtlama günü tam 14, gündemi gerçekleşiyo normalde ben 45 gunde bir adet oluyorum 29 30 eylül tarihlerinde olucam hesaplarıma gore bugun yumurtlama günüm c.tesi ve bu sabah birliktelik oldu sizde zamanlamam doğrumu
aman iyi tatlım... barışııınEsim kusmezde ben kustum iste dayanamam barisirim zaten insallah iyilessinde gelsin bebisin hayirlisiyla
Gecmis olsun kusum..insaAllah hemen iyilesir kocisinkız olur mu , hepsi beni dinlemediğinden
ilk hastalık gıda zehirlenmesi , dışarıda yedik , benim suçum olamaz
ikincisi de grip , kocış beni dinlemiyooorrr , üstüne bişey giy derim yok , terlediğinde üstünü değiştir yok... yaa öyle olunca sonuç böyle oluyor
Sağ ol tatlım , iyileşme bebiş de olmaz .. ona bugün öyle dedim , bu ay yatabilir bebiş dedim , niye dedi , e sürekli hastaydık ilaç kullandık , performansımız düştü dedimGecmis olsun kusum..insaAllah hemen iyilesir kocisin
İyiki söyledin ama ben zaten cesaret edemem ona kesin bir şey yaparım bebek varsa der otururum.
İnşallah Hanife bayadır istiyoruz ama kısmet değilmiş.
Bugün doktora gittim yeniden test yapıldı. Doktor korunma vermedi bu ay başlayabiliriz çalışmalara ama eşim korkuyor bana bir şey olacak diye.
10 gün boyunca baş dönmeleri falan çok yaşadım.1-2 kez bayılıp kalmışım. Adam korkudan yanıma yaklaşmayacak. Sen toparlan sonra bakarız diyor
kız olur mu , hepsi beni dinlemediğinden
ilk hastalık gıda zehirlenmesi , dışarıda yedik , benim suçum olamaz
ikincisi de grip , kocış beni dinlemiyooorrr , üstüne bişey giy derim yok , terlediğinde üstünü değiştir yok... yaa öyle olunca sonuç böyle oluyor
kuzum nasılsın dr gıttınmi kalp atıslarını duydunmuCanim sen 30 yada 31.gun yumurtluyorsundr tabi degisiyor bazrn her ay ayni olmaya bilir senin yerinde olsam ovulasyon testi alirdm:)
Nur hanımı beğendim canım, aklımdaki soruları ben sormadan cevapladı, bir kaç problem çıktı bende onlarıda kafana takma aşıcaz dedi. adetin 2. günü çağırdı tekrar. Sen benim görümceme bakma 2. hamileliğini yaşıyor, ilk çocuğundada Mükerrem Beye gitti, alışmıştır. Birde görümcem çok rahat bir kişiliktir. Ben asla öyle olamam canım.
Adamin kalbine indircenSağ ol tatlım , iyileşme bebiş de olmaz .. ona bugün öyle dedim , bu ay yatabilir bebiş dedim , niye dedi , e sürekli hastaydık ilaç kullandık , performansımız düştü dedim
Canim minnagimin pit pit atan kalbini gordum cok heyecanlandim ama nasil atiyor bi gorsenkuzum nasılsın dr gıttınmi kalp atıslarını duydunmu
ohhh neguzel cnm sevındımCanim minnagimin pit pit atan kalbini gordum cok heyecanlandim ama nasil atiyor bi gorsenDoktor kalp atis sesini suan dinletmek istemiyorum daha cok kucuk gormemiz yeterlidedi bebisim haftamla birebirmis masallah
baksen hamişlere ne güzel inş hep böyle muhabbet ederiz hamiş muhabbeti :)kuzum nasılsın dr gıttınmi kalp atıslarını duydunmu
Akıntı olduğu gün mü birlikte olmak gerekiyor yoksa sonrasında mı? Yada 2 günde bir maç mı yapıcaz?Evwt tatlim senin verimli gunlerin akinti kontrolu yap canim seffaf uzayan yumurta aki gibi akintin olursa yumurta catladi catlayacak demektir
ooyy oyy korkmuşşş adamcağızzzz. erkekler de hassas oluyo yaa bnde dün aksam eşimden anladım kocaların duygusal versiyonları da var
Maşallah canımCanim minnagimin pit pit atan kalbini gordum cok heyecanlandim ama nasil atiyor bi gorsenDoktor kalp atis sesini suan dinletmek istemiyorum daha cok kucuk gormemiz yeterlidedi bebisim haftamla birebirmis masallah
Hayırrrr 14. Gün yumurtlama diye bişey yok cnm.adetine 14 gün kala yumurtluyosun .yani yumurtladıktan 14 gün sonra adet oluyosun.sen yumurtlama harihini hesaplama programları var ordan 3 tane adet tarihini sırasoyla yazoyosun hesaplıyo ozaman yumurtlama tarihin çıkıyo.ama sen tumurtlama tarihinden önce başla çalışmalarakızlar bu yumurtlama günü tam 14, gündemi gerçekleşiyo normalde ben 45 gunde bir adet oluyorum 29 30 eylül tarihlerinde olucam hesaplarıma gore bugun yumurtlama günüm c.tesi ve bu sabah birliktelik oldu sizde zamanlamam doğrumu
ŞİŞKİNLİK OLDU O ŞİŞKİNLİK HALEN DEVAM EDİYOR ADETİM ÇOK SANCILI VE UZUN GEÇTİ BEN BALAYI OLDUĞU İÇİN MECBUR KULLANDIM BENCE SEN TAMPONLA FALAN GEÇİRİRSİN BEN ASLA BİRDEHA KULLANMAMdoktorum kullanabilirsin dedi . mahvetti derken?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?