2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

hmmm anladm çok çok geçmiş olsun Allah bidaha yasatmasın .

Aynen canım , o atlatır yarın öbür gün ama bana bulaştığında günlerce , haftalarca sürebiliyor , ah şu bizi dinelemez kocişlerrrr

Kalbini attigini gordum ya istahim acildi bi an sevincten
cok guzel bı duygu bende dr odasına gırdıgımde aglamaya basladım korktum dr teselli etti beni sonra kalp atısı var bak ekrana dedı o an benim kalbim durdu sanki simdi gene gün sayıyorum persembe gunu kontrolumuz var

yok tatlım ben düzenli 28 de bir oluyorum mesela benim 15. gün çatladı regle göre değişiyor netten hesapladığım tarihte oldum bi hesapla istersen ya da ovulasyon yap :)
15 eylül çıktı canım hesapladım ama sadece bi sitede hesaplayabildim diğerleri 28 ila 35 günler arasını hesaplayabılıyor o yuzden size bi danısayım dedim

Evwt tatlim senin verimli gunlerin akinti kontrolu yap canim seffaf uzayan yumurta aki gibi akintin olursa yumurta catladi catlayacak demektir
benim sürekli akıntım var canım ya of walla kafam cok karısık ınşallah bu ay olur artık yoksa kafayı yicem ay ne zormus yaa

işte o siteler benım yumurtlama gunumu hesaplayamıyor canım nette 14, gün yazıyo hep bende ona göre dedm yani pek bi bilgimde yok sizler daha iyi biliyosunuz size danısmak istedim

hmmm anladm çok çok geçmiş olsun Allah bidaha yasatmasın .
Amin canım
Rabbim kimseyi gözü yaşlı bırakmasın.
Kaç gün rüyalarımda ağlayan bebek sesi duyup uyandım. Neyse atlatıyoruz inşallah.
Aynen canım , o atlatır yarın öbür gün ama bana bulaştığında günlerce , haftalarca sürebiliyor , ah şu bizi dinelemez kocişlerrrr
Valla canım bebeğin olduğunu bilmeyişimiz sonrasında da kaybedişimizden beri bu konuda daha bir anlayışlı
Birde bende devamlı uyku olayı vardı başımı nereye koysam uyukluyordum.Hep bir halsizlik ve yorgunluk vardı. Artık öyle bir şey olsa hemen gidip gebelik testi yapıcam. Sende bu hastalık olayına dikkat et ilk 3 ay daha dikkatli olmak gerekiyormuş. Eşimde bildiğinden eskisi kadar sorun çıkarmıyor.

cok guzel bı duygu bende dr odasına gırdıgımde aglamaya basladım korktum dr teselli etti beni sonra kalp atısı var bak ekrana dedı o an benim kalbim durdu sanki simdi gene gün sayıyorum persembe gunu kontrolumuz var
Benim doktor 1 ay sonra gorusuruz dedi niye erken cagirdiki seninki yada benmki neden gec tarih verdi:

üzüldüm yaaa. ama bu günlerde geçicek derdine derman meleğin kısa zamanda seni bulacak. Bu bir bitiş gibi görünsede yeni umutlara ve de yeni mutluluklara yerini bırakcak içini ferah tut.

benim sürekli akıntım var canım ya of walla kafam cok karısık ınşallah bu ay olur artık yoksa kafayı yicem ay ne zormus yaa
Sen hergün yada birgün arayla çalışma yap bir hafta kadar zaten sipermler içerde 3 gün yaşayabiliyomuş sitres yapma keyfini çıkar

Hepinize çok teşekkür ederim kızlar sizin duanızla :) Rabbim hepinizin gönlüne göre versin..Kan testini de yaptırayım da içim rahat etsin
Hayırlısı olsun bebek haberi aldıkça sanki daha bir yaklaşıyoruz mutluluğa daha yakınız gibi hissediyorum.
Listedeki herkes görsün de birlikte yeni şeylerin telaşını heycanını yaşayıp birbirimizi sakinleştirelim inşallah

Sen hergün yada birgün arayla çalışma yap bir hafta kadar zaten sipermler içerde 3 gün yaşayabiliyomuş sitres yapma keyfini çıkar
kocacık her gün evde olsa canım hiç problem degilde bende baya sevınmıstım yaa ovu gununde yakaladık diye degilmi diyosunuz simdii

Dr lar gun asiri oneriyor iliskiyi adetin bittikten sonra gun asiri devam edersen yumurtlamayi yakalamis oluyorsun spermler 72 saate kadar canli kalabilyorlar akintiyi herkes farketmeyebilir zaten 3 4 gun once basliyor seffaf akinti en yogun oldugu gun catladigini dusunuyorum bide benim kasiklarim agriyor hissediyorum catladigi gunu ovulasyon kullanmana gerek yok ben kullandim gecen ay bu ayda kullaniyorum dogru cikiyor akintiyla takip ettigim gun catliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…