Deli yaaÖyle oldu zaten , cevap veremedi adam
Sen artık kartlaştın otur evde fasulyeni büyüt diye:))) şaka biryana artık riskli evreleri geçtin artık aylık kontrollere alcak seni.Asim senden yeni zannediyorum yani oyüzden sık çagırıyodur
cnm benım tane düşüğüm olunca sıkı takıbe aldı beni her hafta gıdıyorumBenim doktor 1 ay sonra gorusuruz dedi niye erken cagirdiki seninki yada benmki neden gec tarih verdi:
benim risk grubumdayım cnmSen artık kartlaştın otur evde fasulyeni büyüt diye:))) şaka biryana artık riskli evreleri geçtin artık aylık kontrollere alcak seni.
O da dinlesin beni , yoksa bebişimiz gelir mi heeçççDeli yaayapma oyle uzulur kocisin:)
Hayirlisiyla Rabbim minnaginj gostersin insaAllah
İnşallah yarın iyi baberlerle gelicem Allahın izniyleTatlım hayr dolu haberlerini bekliyoruuuz , dualarımız seninle
Teşekkürler tatlım bu ay çok umutluyum o kadar çok dua ettim ki anlatamam.Dr lar gun asiri oneriyor iliskiyi adetin bittikten sonra gun asiri devam edersen yumurtlamayi yakalamis oluyorsun spermler 72 saate kadar canli kalabilyorlar akintiyi herkes farketmeyebilir zaten 3 4 gun once basliyor seffaf akinti en yogun oldugu gun catladigini dusunuyorum bide benim kasiklarim agriyor hissediyorum catladigi gunu ovulasyon kullanmana gerek yok ben kullandim gecen ay bu ayda kullaniyorum dogru cikiyor akintiyla takip ettigim gun catliyor
Yaaa insaAllah bunu hayirlisiyla kucagina alirsin tatlim..Rabbim saglik sihhat versin minnaklarimizacnm benım tane düşüğüm olunca sıkı takıbe aldı beni her hafta gıdıyorum
Canim adetin bittikten sonra gun asiri devam edersen yumurtlama gunlerini kacirmamis olursun 45 gunde bir adet oluyorsan 45 ten 14 u cikaracaksin 31. Gunde yumurtlaman oluyordur bazen degisebiliyor 28. Gunle 34. Gune kadar olabilirbenim sürekli akıntım var canım ya of walla kafam cok karısık ınşallah bu ay olur artık yoksa kafayı yicem ay ne zormus yaa
Canım bende öyle dedim zaten riskli evrelerde oldugu için sık kontrola çagırıyodur doktor dedim.elife diyorum sen riskli evreleri atlattıgın için otur evde fasulyeni büyüt diye aylık kontrollere geçmiştirbenim risk grubumdayım cnm
amin cnm inş busefer tutunacak annesineYaaa insaAllah bunu hayirlisiyla kucagina alirsin tatlim..Rabbim saglik sihhat versin minnaklarimiza
İnsallah tatlim hayirlisiyla gelir annecigine bebisin bende dua ediyorum hepimiz icin rabbim tum isteyenlere saglikli hayirli bebisler versinTeşekkürler tatlım bu ay çok umutluyum o kadar çok dua ettim ki anlatamam.
Aklıma geldikçe dua ediyorum hepimiz için aynı acıyı yaşayanlar ortak paydada buluşurlar deniliyor ya işte öyle
Bazen ciddi ciddi hepsini yapayım diyorum sonra boş geçerse kaldıramam diye korkuyorum. Hayırlısı bakalım
Buyuteyim fasulyemi deli yaCanım bende öyle dedim zaten riskli evrelerde oldugu için sık kontrola çagırıyodur doktor dedim.elife diyorum sen riskli evreleri atlattıgın için otur evde fasulyeni büyüt diye aylık kontrollere geçmiştir
bugune denk geliyo canım bende nette arastırdımda düzendizde oluyorsa olacagınız tarıhten 14 cıkartın diyor bugn veya yarın oluyo yakaladım o zaman yaa hadı ınsallah bu ay olsunCanim adetin bittikten sonra gun asiri devam edersen yumurtlama gunlerini kacirmamis olursun 45 gunde bir adet oluyorsan 45 ten 14 u cikaracaksin 31. Gunde yumurtlaman oluyordur bazen degisebiliyor 28. Gunle 34. Gune kadar olabilir
kızlar bu yumurtlama günü tam 14, gündemi gerçekleşiyo normalde ben 45 gunde bir adet oluyorum 29 30 eylül tarihlerinde olucam hesaplarıma gore bugun yumurtlama günüm c.tesi ve bu sabah birliktelik oldu sizde zamanlamam doğrumu
evet canım erkeklik hormonun yuksek cıktı birde 4 ay once yine gitmiştim 3,5 cm myom var dedi ama zararsız demişti rahimdeymiş gebeliğe engel demedi amaYumurtlama normal düzeninde beklenen adet tarihinden 14 gün önce olur ama ay ay kayabilir bi ay 16. gün bi ay 17. mesela 45 günde bir ise 23,gün olabilir o ara ilişkiye iki günde bir girmende fayda var fakat bana göre 45 günde bir döngü olarak pek normal değil 28-35 gün enfazla olmalı diye biliyorum hiç doktora göründün mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?