2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Teşekkürler tatlım bu ay çok umutluyum o kadar çok dua ettim ki anlatamam.
Aklıma geldikçe dua ediyorum hepimiz için aynı acıyı yaşayanlar ortak paydada buluşurlar deniliyor ya işte öyle
Bazen ciddi ciddi hepsini yapayım diyorum sonra boş geçerse kaldıramam diye korkuyorum. Hayırlısı bakalım

benim sürekli akıntım var canım ya of walla kafam cok karısık ınşallah bu ay olur artık yoksa kafayı yicem ay ne zormus yaa
Canim adetin bittikten sonra gun asiri devam edersen yumurtlama gunlerini kacirmamis olursun 45 gunde bir adet oluyorsan 45 ten 14 u cikaracaksin 31. Gunde yumurtlaman oluyordur bazen degisebiliyor 28. Gunle 34. Gune kadar olabilir

benim risk grubumdayım cnm
Canım bende öyle dedim zaten riskli evrelerde oldugu için sık kontrola çagırıyodur doktor dedim.elife diyorum sen riskli evreleri atlattıgın için otur evde fasulyeni büyüt diye aylık kontrollere geçmiştir

İnsallah tatlim hayirlisiyla gelir annecigine bebisin bende dua ediyorum hepimiz icin rabbim tum isteyenlere saglikli hayirli bebisler versin

Canim adetin bittikten sonra gun asiri devam edersen yumurtlama gunlerini kacirmamis olursun 45 gunde bir adet oluyorsan 45 ten 14 u cikaracaksin 31. Gunde yumurtlaman oluyordur bazen degisebiliyor 28. Gunle 34. Gune kadar olabilir
bugune denk geliyo canım bende nette arastırdımda düzendizde oluyorsa olacagınız tarıhten 14 cıkartın diyor bugn veya yarın oluyo yakaladım o zaman yaa hadı ınsallah bu ay olsun

Yumurtlama normal düzeninde beklenen adet tarihinden 14 gün önce olur ama ay ay kayabilir bi ay 16. gün bi ay 17. mesela 45 günde bir ise 23,gün olabilir o ara ilişkiye iki günde bir girmende fayda var fakat bana göre 45 günde bir döngü olarak pek normal değil 28-35 gün enfazla olmalı diye biliyorum hiç doktora göründün mü?

Biz yumurtlama günleri hergün çalıştık yumurtladıktan sonra seyrelttik bakalım sonuç ne olcak eger hamiş olursam hepiniz hergün mesayi yaparsınız kızlar.yalnız ben 37 yaşındayım bunuda göz önünde bulundurun.yaşlılık payımda var.

Kizlar cevap bekliyorum msjim hep gerilerde kaliyor cvp alamadigim icin yeniden yazdim.

denizyildizi2014
...EsRa...
Kizlar dayanamadim doktora gittim israrla ovulasyon gunumde ovitrelle catlatma ignesi yaptirdim buda sonuc vermezs kromene baslicaz oda sonuc vermezse rahim filmi cektircez, beklemedeyim suanda, cevrenizde yada aranizda bu igneden yaptirip halime kalan varmi ve de en erken ne zmn belli oluyor

evet canım erkeklik hormonun yuksek cıktı birde 4 ay once yine gitmiştim 3,5 cm myom var dedi ama zararsız demişti rahimdeymiş gebeliğe engel demedi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…