2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

bugune denk geliyo canım bende nette arastırdımda düzendizde oluyorsa olacagınız tarıhten 14 cıkartın diyor bugn veya yarın oluyo yakaladım o zaman yaa hadı ınsallah bu ay olsun
İnsallah tatlim sen degerlendir bugunleri hayirlisiyla gelsin bebisin ne zamandir dusunuyorsun canim

İnsallah tatlim sen degerlendir bugunleri hayirlisiyla gelsin bebisin ne zamandir dusunuyorsun canim
2. ay ama ben cok sabırsızım ıste hemen olsun istiyorum bide hormon yuksekliği cıktı odamı engelliyo falan diyede dusunup uzuluyorum

ben kızlık zamanlarımda kullanmıştım bi zararı olmadı bana şimdi de kullanırım ama korkum bebiş düşünüyorum ve yeni kimyasal yaşadım bilemiyorum ne yapmalıyım

2. ay ama ben cok sabırsızım ıste hemen olsun istiyorum bide hormon yuksekliği cıktı odamı engelliyo falan diyede dusunup uzuluyorum
Him ilac verdi mi doktor hangi hormonun yuksek cikti tatlim daha cok yeniymissin yas kac

bugune denk geliyo canım bende nette arastırdımda düzendizde oluyorsa olacagınız tarıhten 14 cıkartın diyor bugn veya yarın oluyo yakaladım o zaman yaa hadı ınsallah bu ay olsun
Bencede yakalamışsın cumartesi ve bugün yapmakla haydi hayırlısı bakalım

ÇOK YAKINIM DEĞİL AMA BİR TANIDIĞIN ÇATLATMA İĞNELERİ İLE HAMİLE KADIĞINI BİLİYORUM

İnsallah tatlim hayirlisiyla gelir annecigine bebisin bende dua ediyorum hepimiz icin rabbim tum isteyenlere saglikli hayirli bebisler versin
Aminnnnnn
Arkadaşlar 3 yeni hamilemiz varmış hayırlı ugurlu olsun topigimiz şenleniyor. Darısı diğer kızlara ve banaaa
Aminnnn
evet canım erkeklik hormonun yuksek cıktı birde 4 ay once yine gitmiştim 3,5 cm myom var dedi ama zararsız demişti rahimdeymiş gebeliğe engel demedi ama
Canım soğan suyu kürü kullanmıştı arkadaşım onda yok olmuştu. Birde bugün doktorumla konuşurken bende soğan suyu kullanırsam faydası var mı diye sormuştum. Doktorum yararlı olabileceğini söylemişti. Buradaki kızlar sağ olsun konuşurlarken bende arkadaşıma anlatayım dedim oda söyleyince bende kullandım diye içim rahatladı. İstersen sende bir dene

merhaba ,

burda iğne kullananı duydum ama bu isimde mi bilemiyorum klomen kullanan arkadaşlar da var ama sanırım iğne kullanan arkadaşımız seni görmemiştir. bilmediğimiz konularda cevap yazmıyoruz o sebeple aslında ilgilenmiyo değiliz ama bilemiyoruz diyelim :)

evet canım erkeklik hormonun yuksek cıktı birde 4 ay once yine gitmiştim 3,5 cm myom var dedi ama zararsız demişti rahimdeymiş gebeliğe engel demedi ama

ama adet düzenini etkiliyor olabilir yani normal 45 günde bire devam et mi dedi doktorun bence iki doktordan fikir almakta fayda var eğer sorun varsa. ama yoksa bi ov testi kullanıp o şekilde kendini takip edebilirsin

Canım olcak olduktan sonra 3 gün öncekinden oluyor. Takma kafaya bizim sabah akşam yapma sebebimiz ne kafamız rahat olsun.

baya erkenmiş canımcım kaynananla mı yaşıyorsun yalnız mı ben 25 te evlendim 7 ay oluyor :) hadi bakalım takipteyim seni
yok canım ayrı yaşıyoruz inşallah bu ay olur ya nette arastırdm bu erkeklik hormonu yuksekliği gebeliğe engelmiş falan yazıyoda ondan sabırsızım o yuzdenmı olmuyo diye dusunup duruyorum acelem ondan yani

ben kızlık zamanlarımda kullanmıştım bi zararı olmadı bana şimdi de kullanırım ama korkum bebiş düşünüyorum ve yeni kimyasal yaşadım bilemiyorum ne yapmalıyım
SEN BİLİRSİN CANIM AMA AKLIN KULLANDIM BİŞEY OLURMUKİ DİYE TAKILI KALCAĞINA KULLAN TAMPONLARI GEÇ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…