İnsallah tatlim sen degerlendir bugunleri hayirlisiyla gelsin bebisin ne zamandir dusunuyorsun canimbugune denk geliyo canım bende nette arastırdımda düzendizde oluyorsa olacagınız tarıhten 14 cıkartın diyor bugn veya yarın oluyo yakaladım o zaman yaa hadı ınsallah bu ay olsun
2. ay ama ben cok sabırsızım ıste hemen olsun istiyorum bide hormon yuksekliği cıktı odamı engelliyo falan diyede dusunup uzuluyorumİnsallah tatlim sen degerlendir bugunleri hayirlisiyla gelsin bebisin ne zamandir dusunuyorsun canim
ŞİŞKİNLİK OLDU O ŞİŞKİNLİK HALEN DEVAM EDİYOR ADETİM ÇOK SANCILI VE UZUN GEÇTİ BEN BALAYI OLDUĞU İÇİN MECBUR KULLANDIM BENCE SEN TAMPONLA FALAN GEÇİRİRSİN BEN ASLA BİRDEHA KULLANMAM
Him ilac verdi mi doktor hangi hormonun yuksek cikti tatlim daha cok yeniymissin yas kac2. ay ama ben cok sabırsızım ıste hemen olsun istiyorum bide hormon yuksekliği cıktı odamı engelliyo falan diyede dusunup uzuluyorum
gitmedimki canım belki o zamana kadar hamile kalırım dedim 19 canım yasımHim ilac verdi mi doktor hangi hormonun yuksek cikti tatlim daha cok yeniymissin yas kac
Bencede yakalamışsın cumartesi ve bugün yapmakla haydi hayırlısı bakalımbugune denk geliyo canım bende nette arastırdımda düzendizde oluyorsa olacagınız tarıhten 14 cıkartın diyor bugn veya yarın oluyo yakaladım o zaman yaa hadı ınsallah bu ay olsun
ÇOK YAKINIM DEĞİL AMA BİR TANIDIĞIN ÇATLATMA İĞNELERİ İLE HAMİLE KADIĞINI BİLİYORUMKizlar cevap bekliyorum msjim hep gerilerde kaliyor cvp alamadigim icinyeniden yazdim.
denizyildizi2014
...EsRa...
Kizlar dayanamadim doktora gittim israrla ovulasyon gunumde ovitrelle catlatma ignesi yaptirdim buda sonuc vermezs kromene baslicaz oda sonuc vermezse rahim filmi cektircez, beklemedeyim suanda, cevrenizde yada aranizda bu igneden yaptirip halime kalan varmi ve de en erken ne zmn belli oluyor
erkeklik hormonun yuksek cıktı tuylenme ıcın gttm boyun bolgemde basladıdagitmedimki canım belki o zamana kadar hamile kalırım dedim 19 canım yasım
oooo seni taze anne seni kaçta evlendin sen :)gitmedimki canım belki o zamana kadar hamile kalırım dedim 19 canım yasım
Aminnnnnnİnsallah tatlim hayirlisiyla gelir annecigine bebisin bende dua ediyorum hepimiz icin rabbim tum isteyenlere saglikli hayirli bebisler versin
AminnnnArkadaşlar 3 yeni hamilemiz varmış hayırlı ugurlu olsun topigimiz şenleniyor. Darısı diğer kızlara ve banaaa
Canım soğan suyu kürü kullanmıştı arkadaşım onda yok olmuştu. Birde bugün doktorumla konuşurken bende soğan suyu kullanırsam faydası var mı diye sormuştum. Doktorum yararlı olabileceğini söylemişti. Buradaki kızlar sağ olsun konuşurlarken bende arkadaşıma anlatayım dedim oda söyleyince bende kullandım diye içim rahatladı. İstersen sende bir deneevet canım erkeklik hormonun yuksek cıktı birde 4 ay once yine gitmiştim 3,5 cm myom var dedi ama zararsız demişti rahimdeymiş gebeliğe engel demedi ama
baya erkenmiş canımcım kaynananla mı yaşıyorsun yalnız mı ben 25 te evlendim 7 ay oluyor :) hadi bakalım takipteyim seni3 ay oldu canım sorma cok tazeyım :)
İlerlemeden ilaç veriyosa kullan.eger önemsemezsen tüylenme artıyoerkeklik hormonun yuksek cıktı tuylenme ıcın gttm boyun bolgemde basladıda
Ayy sen kucukmussun daha tatlim biraz daha dene olmazsa hormon testi yaptir hormonum yuksek cikti deyince bende yeni gittin dr a sandim bende 27 yasindayimgitmedimki canım belki o zamana kadar hamile kalırım dedim 19 canım yasım
Kizlar cevap bekliyorum msjim hep gerilerde kaliyor cvp alamadigim icinyeniden yazdim.
denizyildizi2014
...EsRa...
Kizlar dayanamadim doktora gittim israrla ovulasyon gunumde ovitrelle catlatma ignesi yaptirdim buda sonuc vermezs kromene baslicaz oda sonuc vermezse rahim filmi cektircez, beklemedeyim suanda, cevrenizde yada aranizda bu igneden yaptirip halime kalan varmi ve de en erken ne zmn belli oluyor
BENDE 25 YAŞINDAYIM MAYIS GELİNİYİM TAZE EVLİYİZ DEMEK3 ay oldu canım sorma cok tazeyım :)
evet canım erkeklik hormonun yuksek cıktı birde 4 ay once yine gitmiştim 3,5 cm myom var dedi ama zararsız demişti rahimdeymiş gebeliğe engel demedi ama
bende de gördükten 2 gün sonra çatladı tatlım inş tutmuştur, hayırlısıyla benim işte pazar pzazartesi koyu idi. p.tesi 4 gibi çalışma oldu sonra eşim gitti 5 gün işte maalesef kritik benim ve üzülüyorum ama her işte vardır hayır biz bütün denemlerimizde de çalışamadık aslında ayrı idik falan kısmett...
yok canım ayrı yaşıyoruz inşallah bu ay olur ya nette arastırdm bu erkeklik hormonu yuksekliği gebeliğe engelmiş falan yazıyoda ondan sabırsızım o yuzdenmı olmuyo diye dusunup duruyorum acelem ondan yanibaya erkenmiş canımcım kaynananla mı yaşıyorsun yalnız mı ben 25 te evlendim 7 ay oluyor :) hadi bakalım takipteyim seni
SEN BİLİRSİN CANIM AMA AKLIN KULLANDIM BİŞEY OLURMUKİ DİYE TAKILI KALCAĞINA KULLAN TAMPONLARI GEÇben kızlık zamanlarımda kullanmıştım bi zararı olmadı bana şimdi de kullanırım ama korkum bebiş düşünüyorum ve yeni kimyasal yaşadım bilemiyorum ne yapmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?