Canım tahlillerimde troid sorunum çıktı malesef, adetin 2. günü de rahim duvarı kalınlaşması vardı incelip incelmediğini kontrol edicek. HAyırlısı bakalım.hmmm öyle miii ? memnun kalmana sevndm bidaha belki ona giderim bnde. Evet rahat olmakta kişilik meselesi doğru diyosun. Tahlillernde ne gibi pürüzler var ? 2. günü hormon testi için mi çağırdı ?
aynen sana hem tatil hem rahatlık iyi gelmiştir tekrar dönmene sevindim seni Gizona soruyordum hattaCanım olcak olduktan sonra 3 gün öncekinden oluyor. Takma kafaya bizim sabah akşam yapma sebebimiz ne kafamız rahat olsun.
doğum kontrol hapıyla atılıyor diyorlar adetlede gidiyomus bazı kıstlermerhaba kızlar bugün adetimin 4. günü ilk aşılama tedavime başlayacaktım fakat doktor yumurtalığında basit kistim olduğunu söyleyip doğum kontrol hapı verdi((( ilaçlarımı almıştım bi sonraki aya kaldım bu kist geçer mi aynı durumda olan var mı...
3 ay oldu canım sorma cok tazeyım :)
benim iki arkadaşımda vardı erimişt 2 cm di herhalde :)merhaba kızlar bugün adetimin 4. günü ilk aşılama tedavime başlayacaktım fakat doktor yumurtalığında basit kistim olduğunu söyleyip doğum kontrol hapı verdi((( ilaçlarımı almıştım bi sonraki aya kaldım bu kist geçer mi aynı durumda olan var mı...
haklısın canım herkes oyle soyluyor da hemen olmuyo diyolar deniyoruz bakalım oyle ekstra bi çabamız yokta eşimde cok istiyo falan filan işte bakalım cıktık bi yola hayırlısı inşallahcanım bence burdaki konumuz bu değil ama keşke 1 2 sene bekleseydin en azından bir sene evliliğinin nasıl gittiğini görseydin henüz yaşın genç ve fikirlerin oturduğu yaşlar bence biraz erken ama sen bilirsin karışmak gibi olmasın sadece fikrimi söyledim ...
Canım soğan suyu kürü kullanmıştı arkadaşım onda yok olmuştu. Birde bugün doktorumla konuşurken bende soğan suyu kullanırsam faydası var mı diye sormuştum. Doktorum yararlı olabileceğini söylemişti. Buradaki kızlar sağ olsun konuşurlarken bende arkadaşıma anlatayım dedim oda söyleyince bende kullandım diye içim rahatladı. İstersen sende bir denemerhaba kızlar bugün adetimin 4. günü ilk aşılama tedavime başlayacaktım fakat doktor yumurtalığında basit kistim olduğunu söyleyip doğum kontrol hapı verdi((( ilaçlarımı almıştım bi sonraki aya kaldım bu kist geçer mi aynı durumda olan var mı...
doktora danış kuzum en iyisi ilaç verirse kullan zaten zamanın çok seninyok canım ayrı yaşıyoruz inşallah bu ay olur ya nette arastırdm bu erkeklik hormonu yuksekliği gebeliğe engelmiş falan yazıyoda ondan sabırsızım o yuzdenmı olmuyo diye dusunup duruyorum acelem ondan yani
SEN BİLİRSİN CANIM AMA AKLIN KULLANDIM BİŞEY OLURMUKİ DİYE TAKILI KALCAĞINA KULLAN TAMPONLARI GEÇ
inşallah öyle olur bi umutla gitmiştim bugün doktora kist olduğunu söyledi geçen ay yoktu..doğum kontrol hapıyla atılıyor diyorlar adetlede gidiyomus bazı kıstler
adetle atılan türden olabilir o zamaninşallah öyle olur bi umutla gitmiştim bugün doktora kist olduğunu söyledi geçen ay yoktu..
haklısın canım herkes oyle soyluyor da hemen olmuyo diyolar deniyoruz bakalım oyle ekstra bi çabamız yokta eşimde cok istiyo falan filan işte bakalım cıktık bi yola hayırlısı inşallah
kızlar bu yumurtlama günü tam 14, gündemi gerçekleşiyo normalde ben 45 gunde bir adet oluyorum 29 30 eylül tarihlerinde olucam hesaplarıma gore bugun yumurtlama günüm c.tesi ve bu sabah birliktelik oldu sizde zamanlamam doğrumu
Merhaba canim gecen ay bendde kist vardi adetle atarsin dedi dr sogan kuru denemistim cok faydali eger mide problemin yoksa kullanabilirsin bu ay gittigimde temiz cikti kist erimismerhaba kızlar bugün adetimin 4. günü ilk aşılama tedavime başlayacaktım fakat doktor yumurtalığında basit kistim olduğunu söyleyip doğum kontrol hapı verdi((( ilaçlarımı almıştım bi sonraki aya kaldım bu kist geçer mi aynı durumda olan var mı...
kaygılım tampon mantıklı geldi bana dabencede en mantıklısı o şu an için son kararı son hafta vereceğim sanırım :)
evet canım soğan kürünü duymuştum doğum kontrol hapı verdi ben aşılamaya başlayacaktım bugün ancak aşılamada kullanılacak iğneler kistin büyümesine neden oluyormuş o yüzden bu ay erteleyelim dedi doktorum inşalllah geçer herkesin bebeği varCanım soğan suyu kürü kullanmıştı arkadaşım onda yok olmuştu. Birde bugün doktorumla konuşurken bende soğan suyu kullanırsam faydası var mı diye sormuştum. Doktorum yararlı olabileceğini söylemişti. Buradaki kızlar sağ olsun konuşurlarken bende arkadaşıma anlatayım dedim oda söyleyince bende kullandım diye içim rahatladı. İstersen sende bir dene
Belki görmemişsindir diye tekrar yazayım dedim.
Bende de kist varmış.Fakat doktor önemli bir şey değil dedi.
Soğan kürü kullanacağım kan testleride çıkınca tekrar görüşeceğiz.
yok çalısıyorum canım benim eşim şofor zaten açıkçası boyle sosyal hayatımız kısıtlı ikimizinde bende yanlız kalmaktansa bebişimle vakıt gecirim canım dusuncem bu yonderabbim hakkınızda hayırlısını versin erkeklere göre daha kolay ama olunca çok büyük sorumluluk ve anneler için daha zor yani... ben 25 yaşımdayım hala eşimle daha çok gezip tozsak hayatımızı yaşasak mı diye düşünüyorum çocuk için erken mi diyorum evet çok güzel duygular ama ömür boyu sorumluluk bebek ve sonradan içinde kalmasın eşinle yaşayacakların birbirinizin ev düzenini oturtmadan birde çocuk olması hepsi üstüste seni yorabilir çalışmıyorsun da sanırım?
Kizlar bende yeni geldim kontrolden minnagimin pit pit atan kalbini gordum ayyy yerim ben onu
kaygılım tampon mantıklı geldi bana da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?