Kızlaaarrr idrar testi yaptım çift çiizgi ama ikincisi silik..Eşimden fırsat bulduğum an foto atıcam size
yok çalısıyorum canım benim eşim şofor zaten açıkçası boyle sosyal hayatımız kısıtlı ikimizinde bende yanlız kalmaktansa bebişimle vakıt gecirim canım dusuncem bu yonde
aynen sana hem tatil hem rahatlık iyi gelmiştir tekrar dönmene sevindim seni Gizona soruyordum hattacountryrose
Bir dene derim kaybedecek bir şey yok sonuçtaevet canım soğan kürünü duymuştum doğum kontrol hapı verdi ben aşılamaya başlayacaktım bugün ancak aşılamada kullanılacak iğneler kistin büyümesine neden oluyormuş o yüzden bu ay erteleyelim dedi doktorum inşalllah geçer herkesin bebeği var(((
Bisey olma bence ya :)O DAHA MANTIKLI DA ÇIKMA RİSKİ VAR MI ACABA :) BECEREMEZSEM ÖMÜRLÜK REZİL OLURUM :)
Tospaaa nasilsin canim dr gittin mi polip icinOyyy maşallahhhh
BEN KULLANAMDIM AMA ARKADAŞIM KULLANDI ÇIKMA DİYE BİR ŞEY OLMUYOR AMA PED GİBİ DE DEĞİL TABİ SIK DEĞİŞTİRMELİSİNO DAHA MANTIKLI DA ÇIKMA RİSKİ VAR MI ACABA :) BECEREMEZSEM ÖMÜRLÜK REZİL OLURUM :)
doğum kontrol hapıyla kullanmak kötü sonuç doğurur mu acabaBir dene derim kaybedecek bir şey yok sonuçta
İstersen emin olmak için sende benim gibi doktora danış istersen
ay kullanmadım da bilmiyorum valla bakO DAHA MANTIKLI DA ÇIKMA RİSKİ VAR MI ACABA :) BECEREMEZSEM ÖMÜRLÜK REZİL OLURUM :)
Tospaaa nasilsin canim dr gittin mi polip icin
Sagol tatlim
biz ayrılamayız vururrum yakarım izmiri :) o değil evlillik yıl dönümüne salça olmayayım dedim ama sen her fırsatta geri döndün ayrı bir kalp kazandın bende :)Gizomla sürekli whatsapptayız canım onunla hiç ayrı kalmıyoruz.
Bende iyiyim tatlim hadi ya o kadar pahalimiymis hayilisi olsun canim ilacla falan gecmitormuymusİyiyim canım sen nasılsınnn? Sbebisintlım gidemedim. Ameliyatı adetin 3 ya da 4. günü yapacaktı. 1500 lira. Bu ay sıkışığız, vermek istemedim ona. Öbür aya inşallah :)
BEN KULLANAMDIM AMA ARKADAŞIM KULLANDI ÇIKMA DİYE BİR ŞEY OLMUYOR AMA PED GİBİ DE DEĞİL TABİ SIK DEĞİŞTİRMELİSİN
tatlım bence inanma ona wuslt yapmış hamile değilken kabarmış kız yazdı buraya ona kalsa üç aylık hamileyim şuan diyeben yaptım kabarmadısuyla da yaptım kabarmadı @esra51 bi karbonatı yaparmısın merak ediyorum sen hamişsin ya doğruyu öğrenelim az
Bende iyiyim tatlim hadi ya o kadar pahalimiymis hayilisi olsun canim ilacla falan gecmitormuymus
Him o daha uygunmus hayirlisi canimYok canım, ilacı yok. Mecbur operasyon. Önceden başka bi özel hastane 5000 lira demişti. Hadi len diyip yaptırmamıştım. Bu gittiğim de özel, en azından 5000 demedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?