2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

yok çalısıyorum canım benim eşim şofor zaten açıkçası boyle sosyal hayatımız kısıtlı ikimizinde bende yanlız kalmaktansa bebişimle vakıt gecirim canım dusuncem bu yonde

peki canım sen nasıl dersen sizin fikriniz önemli olan yalnız en azından bebiş olaana kadar eşine sürprizler yap mümkün olduğunca başbaşa yemek yapın yiyin fanteziler olsun yani bebiş olduğunda yapamayacağınız şeyleri yapın doya doya derim ben :)

Bir dene derim kaybedecek bir şey yok sonuçta
İstersen emin olmak için sende benim gibi doktora danış istersen

kızlar ben çıkıyorum belki tekrar girebilirm yarın yokum kendinize iyi bakın hamişler siz daha iyi bakın bizlere dua edin :) opüyorum hepiniziii :)

Tospaaa nasilsin canim dr gittin mi polip icin

İyiyim canım sen nasılsınnn? Sorma tatlım gidemedim. Ameliyatı adetin 3 ya da 4. günü yapacaktı. 1500 lira. Bu ay sıkışığız, vermek istemedim ona. Öbür aya inşallah :)

Gizomla sürekli whatsapptayız canım onunla hiç ayrı kalmıyoruz.
biz ayrılamayız vururrum yakarım izmiri :) o değil evlillik yıl dönümüne salça olmayayım dedim ama sen her fırsatta geri döndün ayrı bir kalp kazandın bende :)

Pamukprncess kuzu lovely ile asker bekledik sonra o eylül gelini oldu onun aldığı çoğu ciciden bende aldım zevklerimiz onla aynıydı yum günleri bile aynı gidiyor gülüyorum :)

İyiyim canım sen nasılsınnn? Sbebisintlım gidemedim. Ameliyatı adetin 3 ya da 4. günü yapacaktı. 1500 lira. Bu ay sıkışığız, vermek istemedim ona. Öbür aya inşallah :)
Bende iyiyim tatlim hadi ya o kadar pahalimiymis hayilisi olsun canim ilacla falan gecmitormuymus

ben yaptım kabarmadı suyla da yaptım kabarmadı @esra51 bi karbonatı yaparmısın merak ediyorum sen hamişsin ya doğruyu öğrenelim az
tatlım bence inanma ona wuslt yapmış hamile değilken kabarmış kız yazdı buraya ona kalsa üç aylık hamileyim şuan diye

Bende iyiyim tatlim hadi ya o kadar pahalimiymis hayilisi olsun canim ilacla falan gecmitormuymus

Yok canım, ilacı yok. Mecbur operasyon. Önceden başka bi özel hastane 5000 lira demişti. Hadi len diyip yaptırmamıştım. Bu gittiğim de özel, en azından 5000 demedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…