2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Canım tahlillerimde troid sorunum çıktı malesef, adetin 2. günü de rahim duvarı kalınlaşması vardı incelip incelmediğini kontrol edicek. HAyırlısı bakalım.

hmm geçmiş olsun tiroid için ne yapmanı söyledi ? Benimde tiroidim az çalışıo hormon testimde çıkmıştı İpek hanım endokrin bölümüne gönderdi 3 aydır her ay kan testi verip tirodime baktırıyorum doktorum ona göre doz ayarlıo suan 50 mg lık ilaç kullanıorum

Kızlar size tahlil sonucuna internetten baktım şimdi bundan anlayan var mı? Ne demek istiyor

Birde benim adetlerim genellikle düzenlidir 28 günde bir olurum. Fakat sancılıdır.
Sol over multikistik olup, yoğun içerikli ve düzensiz 11x16mm ve 20x10mm boyutlarında kistik lezyonlar varmış.

tatlım bugün aklımdan geçiyordun nerelerdesin nasılsın?
Netim yoktu bende yoktum
Şükür artık geldim , iyiyim , iyileştim , adetim de bittiii , eşim grip bakalım bizde durumlar bu
Artık mutfağa gireceğim sonra gelirim belkimm, sen nasılsın canım

süpermiş ama benim bu ay 2 gün çift çizgiyi gördüm işte ilişki oldu koyu olduğu zaman sonra eşim5 gün yoktu çatlamayı kaçırmış olabilirim sanırım
tatlım üzülme laarson bak çift çizgiyi gördüğü tek günle hamile kaldı çok şükür inşaallah senden de alırız güzel haberi moral bozmak yok:)

tatlım benim de senin gibi düzenim uzun biraz ben yılmadan ovü yapmıştım geçen ay 25. gün yumurtlama oldu sen eğer sürekli 45 günde oluyorsan 28-33 arasını çok iyi değerlendirmen lazım

ne güzel maşallah Lovely35 süpermiş ben sizi iki güncükk önden takipteyim o vakit

Ahahaha giz ya gördüğüm an dönmeye çalıştım kuzum valla. Evet zevklerimizin aynı olduğu doğrudur.

Aynen bende kopamiyorum canim evet gun asiri devam ediyorum kocamla kusum ama bugunde calistik yumurtlama gunlerine girdim hayirlisi olsun artik ayy canim gecmis olsun esine nane cayi yap esine icine limon dil gribine iyi gelir
çalışmalara devam hız kesmek aynı dertlerden müzdaribiz arkadaşım sanma ki sadece sensin bu konuda, bizimde mesela kayınvalidemlerin arsası var mütaitler istiyorlar eşime diyorum ki apartmanda oturmaktansa bahçli müstakil bir ev olsun çocuklarımız olunca da rahat ederler bahçeli yerde diye ama dur bakalım diyor, alışacaklar bizimle olmaya bende onu sıkıntıya sokmadan iyice bna alışmasını bekliyorum zamanla tek dayanağı olacağız birbrimizin

tamam canımcım ben bu ara da çok üşüyorum buralar soğuk kasık ağrım var her gün azcık
benimde öyle kasık ağrım var belim ağrıyo arada batıyor bişeyler falan gögüsler normalde şimdiye şişmesi lazım bat a 7 gün var ama tık yok

bir dahaki randevumdaki testlere göre tedaviyi başlatıcam dedi canım, o zaman başlıycak şu an sadece folic asit kullanıyorum. İnşallah seninde değerlerin oturur ve hemen hamiş kalırsın canım.

benim dayımın hanımı ilk yaptırdığı çatlama iğnesiyle hamile kaldı şimdi çok tatlı bir kızı inşaallah senden de güzl haber alırız tatlım

tatlım benim de senin gibi düzenim uzun biraz ben yılmadan ovü yapmıştım geçen ay 25. gün yumurtlama oldu sen eğer sürekli 45 günde oluyorsan 28-33 arasını çok iyi değerlendirmen lazım
daha 3 aylık evliyim cok takıp edemedm zatende evlenmeden 1 ay once dogum kontrol hapına başladım kıst ıcın doktor kullan dedi 1 ay kullandm bıraktım yanı evliliğin 10 günü falan kullandm snra 40 45 gun arası sanırım ıkı adetimin arası canım

canım benim de kistim vardı doğum kontrol haplarını 4 ay kullandım gitmedi soğan kürü bir kerede temizledi Allahın izniyle sen de dene istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…