Evet canim bende cok dedim ama bi arkadasta musluk suyuna yapmis o da kabarmistatlım bence inanma ona wuslt yapmış hamile değilken kabarmış kız yazdı buraya ona kalsa üç aylık hamileyim şuan diye
Canım tahlillerimde troid sorunum çıktı malesef, adetin 2. günü de rahim duvarı kalınlaşması vardı incelip incelmediğini kontrol edicek. HAyırlısı bakalım.
bat ne zaman tatlım bir de tatil ne zaman?BENDE İSTEMİYORUM AMA ADET OLURSAM TATİLİN ANLAMI KALMAZ Kİ EŞİMLE HAVUZA DENİZE GİREMEYİP İLİŞKİ BİLE OLMAYACAK NE ANLARIZOFF OFF İŞİ ŞANSA MI BIRAKIYIM
tatlım bugün aklımdan geçiyordun nerelerdesin nasılsın?O da dinlesin beni , yoksa bebişimiz gelir mi heeççç
Netim yoktu bende yoktumtatlım bugün aklımdan geçiyordun nerelerdesin nasılsın?
tatlım üzülme laarson bak çift çizgiyi gördüğü tek günle hamile kaldı çok şükür inşaallah senden de alırız güzel haberi moral bozmak yok:)süpermiş ama benim bu ay 2 gün çift çizgiyi gördüm işte ilişki oldu koyu olduğu zaman sonra eşim5 gün yoktu çatlamayı kaçırmış olabilirim sanırım
tamam canımcım ben bu ara da çok üşüyorum buralar soğuk kasık ağrım var her gün azcıktatlım üzülme laarson bak çift çizgiyi gördüğü tek günle hamile kaldı çok şükür inşaallah senden de alırız güzel haberi moral bozmak yok:)
tatlım benim de senin gibi düzenim uzun biraz ben yılmadan ovü yapmıştım geçen ay 25. gün yumurtlama oldu sen eğer sürekli 45 günde oluyorsan 28-33 arasını çok iyi değerlendirmen lazımkızlar bu yumurtlama günü tam 14, gündemi gerçekleşiyo normalde ben 45 gunde bir adet oluyorum 29 30 eylül tarihlerinde olucam hesaplarıma gore bugun yumurtlama günüm c.tesi ve bu sabah birliktelik oldu sizde zamanlamam doğrumu
ne güzel maşallahbiz ayrılamayız vururrum yakarım izmiri :) o değil evlillik yıl dönümüne salça olmayayım dedim ama sen her fırsatta geri döndün ayrı bir kalp kazandın bende :)
Pamukprncess kuzu lovely ile asker bekledik sonra o eylül gelini oldu onun aldığı çoğu ciciden bende aldım zevklerimiz onla aynıydı yum günleri bile aynı gidiyor gülüyorum :)
biz ayrılamayız vururrum yakarım izmiri :) o değil evlillik yıl dönümüne salça olmayayım dedim ama sen her fırsatta geri döndün ayrı bir kalp kazandın bende :)
Pamukprncess kuzu lovely ile asker bekledik sonra o eylül gelini oldu onun aldığı çoğu ciciden bende aldım zevklerimiz onla aynıydı yum günleri bile aynı gidiyor gülüyorum :)
çalışmalara devam hız kesmek aynı dertlerden müzdaribiz arkadaşım sanma ki sadece sensin bu konuda, bizimde mesela kayınvalidemlerin arsası var mütaitler istiyorlar eşime diyorum ki apartmanda oturmaktansa bahçli müstakil bir ev olsun çocuklarımız olunca da rahat ederler bahçeli yerde diye ama dur bakalım diyor, alışacaklar bizimle olmaya bende onu sıkıntıya sokmadan iyice bna alışmasını bekliyorum zamanla tek dayanağı olacağız birbrimizinAynen bende kopamiyorum canim evet gun asiri devam ediyorum kocamla kusum ama bugunde calistik yumurtlama gunlerine girdim hayirlisi olsun artik ayy canim gecmis olsun esine nane cayi yap esine icine limon dil gribine iyi gelir
benimde öyle kasık ağrım var belim ağrıyo arada batıyor bişeyler falan gögüsler normalde şimdiye şişmesi lazım bat a 7 gün var ama tık yoktamam canımcım ben bu ara da çok üşüyorum buralar soğuk kasık ağrım var her gün azcık
bir dahaki randevumdaki testlere göre tedaviyi başlatıcam dedi canım, o zaman başlıycak şu an sadece folic asit kullanıyorum. İnşallah seninde değerlerin oturur ve hemen hamiş kalırsın canım.hmm geçmiş olsun tiroid için ne yapmanı söyledi ? Benimde tiroidim az çalışıo hormon testimde çıkmıştı İpek hanım endokrin bölümüne gönderdi 3 aydır her ay kan testi verip tirodime baktırıyorum doktorum ona göre doz ayarlıo suan 50 mg lık ilaç kullanıorum
tatlım bizim gibi adet döngüsü düzensiz veya uzun olanlar birkaç günü değil en önemli 2 haftayı değerlendirmeleri lazımyakalamışmıyımdır kızlaarrrr hepinizden yorum bekliyorum
yani bu iki hafta çok mu onemli canımtatlım bizim gibi adet döngüsü düzensiz veya uzun olanlar birkaç günü değil en önemli 2 haftayı değerlendirmeleri lazım
benim dayımın hanımı ilk yaptırdığı çatlama iğnesiyle hamile kaldı şimdi çok tatlı bir kızı inşaallah senden de güzl haber alırız tatlımKizlar cevap bekliyorum msjim hep gerilerde kaliyor cvp alamadigim icinyeniden yazdim.
denizyildizi2014
...EsRa...
Kizlar dayanamadim doktora gittim israrla ovulasyon gunumde ovitrelle catlatma ignesi yaptirdim buda sonuc vermezs kromene baslicaz oda sonuc vermezse rahim filmi cektircez, beklemedeyim suanda, cevrenizde yada aranizda bu igneden yaptirip halime kalan varmi ve de en erken ne zmn belli oluyor
daha 3 aylık evliyim cok takıp edemedm zatende evlenmeden 1 ay once dogum kontrol hapına başladım kıst ıcın doktor kullan dedi 1 ay kullandm bıraktım yanı evliliğin 10 günü falan kullandm snra 40 45 gun arası sanırım ıkı adetimin arası canımtatlım benim de senin gibi düzenim uzun biraz ben yılmadan ovü yapmıştım geçen ay 25. gün yumurtlama oldu sen eğer sürekli 45 günde oluyorsan 28-33 arasını çok iyi değerlendirmen lazım
canım benim de kistim vardı doğum kontrol haplarını 4 ay kullandım gitmedi soğan kürü bir kerede temizledi Allahın izniyle sen de dene istersenmerhaba kızlar bugün adetimin 4. günü ilk aşılama tedavime başlayacaktım fakat doktor yumurtalığında basit kistim olduğunu söyleyip doğum kontrol hapı verdi((( ilaçlarımı almıştım bi sonraki aya kaldım bu kist geçer mi aynı durumda olan var mı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?