- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
canım benim senin bat kesin mi tarih olarak ben seni çarşamba perşembe olarak biliyorum ama batı tbi bu değil sonrak, hafta.. tatlım bende geçen ay kasık ağrısı bu ayda kasık ağrısı çekiyorum bakalım nolacak bi güncük çaılşmadan medet umuyorum ama ben cuma bi idrar testi yaparım belki de pazartesi yaparım ama görüümcem gelip bizde kalacak diye cuma olabilir .. günaydın Giz bu arada bana Gül diyebilirsinyaa bende akıntı var birazda kaşınıyor acaba iltihap mı oldum anlamadım akıyor ordan bişiler ama ben regl olurum geçen ay adete yakın böletydim çarşamba olduysam yum 10 gün sonra regl olmam lazım
hayirlisi tabi cnm ama olanlar bat gunu cikiyo hatta oncesinde bile o yuzden bir an once olayim dr.a gideyim
Ayyy bende bi ben öyleyim sanıyordum
Aynılarını ve fazlasını yaparım ,merak etme gelecek kocişin ve o özlemin acısı çıkacaaakamiiiin güzel dualarına tatlım benimm
Sahi siz ne kadardır tanışıyordunuz eşinle ?
VALLA EVLENDİĞİM AY HAMİŞ OLDĞMU ANLAMADIM BİLE REGLM 5 GÜN GECİKİR Kİ LOVELYE DEMİŞTİM GECİKİRİM BEN DİE O BENİ ZORLADI DOĞAL OLARAK İLK ÖĞRENENLERDEN OLDU O DEĞİL KADIN OLDUM DİE DEĞİŞİYORM SANMIŞTIM HERŞEYE AĞLIYORDUM ŞİMDİ DE BİR GARİBİM AMA VÜCUDUM BANA OYUN YAPIYOR DA OLABİLİRİM BENİM EKİM AYINDA PEK DENEME ŞANSIM OLMAYACAK PROGRAM 23 EYLÜLÜ VERİYOR ÇARŞAMBA YUM OLDUYSAM 14. GÜNDE 23 EYLÜLE DENK GELİYOR AMA BEN HERHAL DE GECİKİRİM ÖYLE HİSSEDİYORUM KENDİMİ İYİ TANIYORUM YADA ÇAT DİE 23 DE OLABİLİRİM BİLMİYORUMcanım benim senin bat kesin mi tarih olarak ben seni çarşamba perşembe olarak biliyorum ama batı tbi bu değil sonrak, hafta.. tatlım bende geçen ay kasık ağrısı bu ayda kasık ağrısı çekiyorum bakalım nolacak bi güncük çaılşmadan medet umuyorum ama ben cuma bi idrar testi yaparım belki de pazartesi yaparım ama görüümcem gelip bizde kalacak diye cuma olabilir .. günaydın Giz bu arada bana Gül diyebilirsinsanırım aynen adetteki belirtiler hamiş olsan da ilk ay kendini gösteriyormuş çok okudum artık kadın doğumcu olacam yakında valla :)
Bız esımle 2009 martta tanıstık canım 2014 martta da evlendık evet canım gelecek kocıısm yeterkı canı sagolsun
Ayy inşallah canım kısmet olur anlatırım bugün dersim yok evdeyim yatıyorum dikkat ediyorum Rabbimë emanet artık birazda kocisi yoruyorm çamaşır sepetini ona taşıttımcanım benim değerim 18 sonra 45 lerdeydi yani kimyasal olabilir nitelikteydi senin rakamların artık o oynamalardan daha arınmış şekilde yani tabiki her zaman risk var ama bu değerler için artık artarak gider allahın izniyle :) hem 4.hafta bebek yerleşiyor değerlerine değil hareketlerine dikkat et sonraki haftada gel keseni kalbini anlat bizlere :):):)
Bende canım bu ay son. 2 aydır yumurtlamayı yakalıyorum hemde en net yakalayanlardan biriyim belkide. Geçtiğimiz ay çatladığı gün ilişkide bulunmadık ama bu ay acayip düzenli bir çalışma içindeyiz yani sabah akşam ovulasyon testi yaptım ve sabah akşamda ilişki oldu çok merak ediyorum bu ay sonucu.
VALLA EVLENDİĞİM AY HAMİŞ OLDĞMU ANLAMADIM BİLE REGLM 5 GÜN GECİKİR Kİ LOVELYE DEMİŞTİM GECİKİRİM BEN DİE O BENİ ZORLADI DOĞAL OLARAK İLK ÖĞRENENLERDEN OLDU O DEĞİL KADIN OLDUM DİE DEĞİŞİYORM SANMIŞTIM HERŞEYE AĞLIYORDUM ŞİMDİ DE BİR GARİBİM AMA VÜCUDUM BANA OYUN YAPIYOR DA OLABİLİRİM BENİM EKİM AYINDA PEK DENEME ŞANSIM OLMAYACAK PROGRAM 23 EYLÜLÜ VERİYOR ÇARŞAMBA YUM OLDUYSAM 14. GÜNDE 23 EYLÜLE DENK GELİYOR AMA BEN HERHAL DE GECİKİRİM ÖYLE HİSSEDİYORUM KENDİMİ İYİ TANIYORUM YADA ÇAT DİE 23 DE OLABİLİRİM BİLMİYORUM
MEMNUN OLDUM GÜL :)
CANIM BEN GEÇEN BAYA BİR ECZANE ARADIM İLK GİRDİĞİM YER 55 TL DEDİ ŞOK OLDUM 2. GİRDİĞİM YER 25 DEDİ ELLERİNDE YOKTU DEPODAN GETİRÇEKLERDİ BEKLEMEDİM SON GİTTİM YERDE 10 TL YEDE VARDI ONLARINDE DEPODAYMIŞ 1 SAAT SONRA GELİR DEDİ EEE DEDİM ÇIKTIM :)
Ayy inşallah canım kısmet olur anlatırım bugün dersim yok evdeyim yatıyorum dikkat ediyorum Rabbimë emanet artık birazda kocisi yoruyorm çamaşır sepetini ona taşıttımişleri o yapıyor sağolsun öyle bende durumlar
CANIM YOK YAA HİÇ ÜZÜLMÜYORUM Kİ KUZUM BEN OPERASYON GEÇİRDİM 2 GÜN SONRA KANAMA OLDU REGL GİBİ SONRA ONDAN 1 AY SONRA TEKRARDAN VE KORUNMAYI BIRAKTIM EYLÜLDE :)sen düşükten kaç gün sonra adet olmuştun canım ? bu kelimeyi kullanmak istemiyorum affet ama nasıl ifade edilir ki
Çok şık olmuş elisam... Ellerine sağlık tekrardan
o gülü bende yapıyorum domates kabuğundan
Aslında zahmet olmayacaksa olabilir , ben yeni şeyler yaparım her daim o yüzden bütün lezzet dolu tariflere aşığım
Boğa burcu olmam da bunda etken , yemek yemeyi seviyoruummm ,ama tabii aşırıya kaçmıyorum çünkü ev hanımı olunca şu an duba olma ihtimalim yüksek , Allahtan zayıfım
ne testi canım kaçırdım galiba yazışmalarıEvet eczanelerde pek bulunmuyo anladığım kadarıyla.
Evet caım benım bır kucugumda uıve gıttı babam kızlar gıttı ev sessızlestı gelde bana turta falan yap dıyor gıderım annemlere yemekler pastalar yaparım sahılde kahvaltı yaparız dıyorlar ınsallah guzel bır hafta sonu benı beklıyor musmutlu donerım evımeoo süper olur onları evde bırakınca onlarda eşlerimiz yokken biz evde nasılsak onlarda biz yokken evde öyleler biraz annenle dertleşirsin kız kardeşinle ilgilenir ona ablasının ilgisini neşesini verirsin babana da iki güzel öpücük verdin mi hepiniz eski günlerden bir parça yaşar musmutlu olursunuz :)
hııı e baya olmuş aşkın büyümesi çok normalBız esımle 2009 martta tanıstık canım 2014 martta da evlendık evet canım gelecek kocıısm yeterkı canı sagolsun
elisa lezzet iyidir de görsellik çok güzel yani çok kaliteli görünüyor itinayla yapıldığı çok belli ellerine sağlıkk :)
ne testi canım kaçırdım galiba yazışmaları
bizde 2009 martta tanıştık :):):)
hııı e baya olmuş aşkın büyümesi çok normal
Biz 2005 ocakta tanıştık... 2013 ekimde evlendik
Bak sen ne güzel hamile kalabiliyormuşsun en azından benim gibi kafanda deli sorular yokVALLA EVLENDİĞİM AY HAMİŞ OLDĞMU ANLAMADIM BİLE REGLM 5 GÜN GECİKİR Kİ LOVELYE DEMİŞTİM GECİKİRİM BEN DİE O BENİ ZORLADI DOĞAL OLARAK İLK ÖĞRENENLERDEN OLDU O DEĞİL KADIN OLDUM DİE DEĞİŞİYORM SANMIŞTIM HERŞEYE AĞLIYORDUM ŞİMDİ DE BİR GARİBİM AMA VÜCUDUM BANA OYUN YAPIYOR DA OLABİLİRİM BENİM EKİM AYINDA PEK DENEME ŞANSIM OLMAYACAK PROGRAM 23 EYLÜLÜ VERİYOR ÇARŞAMBA YUM OLDUYSAM 14. GÜNDE 23 EYLÜLE DENK GELİYOR AMA BEN HERHAL DE GECİKİRİM ÖYLE HİSSEDİYORUM KENDİMİ İYİ TANIYORUM YADA ÇAT DİE 23 DE OLABİLİRİM BİLMİYORUM
MEMNUN OLDUM GÜL :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?