2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

yaa bende akıntı var birazda kaşınıyor acaba iltihap mı oldum anlamadım akıyor ordan bişiler ama ben regl olurum geçen ay adete yakın böletydim çarşamba olduysam yum 10 gün sonra regl olmam lazım
canım benim senin bat kesin mi tarih olarak ben seni çarşamba perşembe olarak biliyorum ama batı tbi bu değil sonrak, hafta.. tatlım bende geçen ay kasık ağrısı bu ayda kasık ağrısı çekiyorum bakalım nolacak bi güncük çaılşmadan medet umuyorum ama ben cuma bi idrar testi yaparım belki de pazartesi yaparım ama görüümcem gelip bizde kalacak diye cuma olabilir .. günaydın Giz bu arada bana Gül diyebilirsin sanırım aynen adetteki belirtiler hamiş olsan da ilk ay kendini gösteriyormuş çok okudum artık kadın doğumcu olacam yakında valla :)

Bız esımle 2009 martta tanıstık canım 2014 martta da evlendık evet canım gelecek kocıısm yeterkı canı sagolsun

VALLA EVLENDİĞİM AY HAMİŞ OLDĞMU ANLAMADIM BİLE REGLM 5 GÜN GECİKİR Kİ LOVELYE DEMİŞTİM GECİKİRİM BEN DİE O BENİ ZORLADI DOĞAL OLARAK İLK ÖĞRENENLERDEN OLDU O DEĞİL KADIN OLDUM DİE DEĞİŞİYORM SANMIŞTIM HERŞEYE AĞLIYORDUM ŞİMDİ DE BİR GARİBİM AMA VÜCUDUM BANA OYUN YAPIYOR DA OLABİLİRİM BENİM EKİM AYINDA PEK DENEME ŞANSIM OLMAYACAK PROGRAM 23 EYLÜLÜ VERİYOR ÇARŞAMBA YUM OLDUYSAM 14. GÜNDE 23 EYLÜLE DENK GELİYOR AMA BEN HERHAL DE GECİKİRİM ÖYLE HİSSEDİYORUM KENDİMİ İYİ TANIYORUM YADA ÇAT DİE 23 DE OLABİLİRİM BİLMİYORUM

MEMNUN OLDUM GÜL :)

Ayy inşallah canım kısmet olur anlatırım bugün dersim yok evdeyim yatıyorum dikkat ediyorum Rabbimë emanet artık birazda kocisi yoruyorm çamaşır sepetini ona taşıttım işleri o yapıyor sağolsun öyle bende durumlar

Hadi bakalım, senden umutluyum ben bu ay. Feyz alıcam ondan sonra senden :)

sen düşükten kaç gün sonra adet olmuştun canım ? bu kelimeyi kullanmak istemiyorum affet ama nasıl ifade edilir ki

Evet eczanelerde pek bulunmuyo anladığım kadarıyla.

tadını çıkarrr allaha emanetsiniz güzel haberlerini bekliyoruzz :)

sen düşükten kaç gün sonra adet olmuştun canım ? bu kelimeyi kullanmak istemiyorum affet ama nasıl ifade edilir ki
CANIM YOK YAA HİÇ ÜZÜLMÜYORUM Kİ KUZUM BEN OPERASYON GEÇİRDİM 2 GÜN SONRA KANAMA OLDU REGL GİBİ SONRA ONDAN 1 AY SONRA TEKRARDAN VE KORUNMAYI BIRAKTIM EYLÜLDE :)

Tesekkur ederım canım benım Bende yememe dıkkat edıyorum canım bende yenı lezzetler denemeye bayılırıım Canım palıcanı alacalı soyuyorsun kucuk kucuk dogruyorsun kare kare yağda kızartıyorsun sonra kagıt havluya koyuyorsun patlıcanları yagını bırakması ıcın tavuk gogsunude kusbası dogruyorsun kucuk kucuk tencereye alıyorsun suyunu bırakıp rengı dondukten sonra soganları ve yesıl bıberı ılave edıyorsun soganlarınde rengı dondukten sonra bır kasede hazırladıgın 1 yemek kasıgı domates salcası ve 1 yemek kasıgı ketcabı sıcaksuyla sulandır ve tencereye ılave et bır kacdakıka oylece pıssınler daha sonra patlıcanları ve bezelyeyı ılave et canım 4 5 dakıka da öyle pıssınler ve baharatlarını ılave ederın canım sonra besamel sos hazırlıyor benyagı ertıttım unu kokusu cıkana kadar kavurdum sut ılave ettım koyulasana kadar pısırdım sureklı karıstırıyoruz psıtıkten sonra tuz ılave edıp kapattım sonra bır tane yufkayı dorde boluyorsun canım bır parcasını alıp kasenın ıcıne yerlestırıyorsun ve dısarıda kalan parcaalrdan ırazcık koparıp kasenın ıcıne koyuyorsun ve uzerıne hazırladıgın harctan koyuyorsun ve dısrıda kalan yufkaları uzerıne ortup ters cevırıp yaglanmıs tepsıye koyuyorsun hepsını böyle yapıyorsun canım uzerlerıne besamel sos suruyorsun ve 190 derec fırında kızarana kadar pısıyor sonra kasar rendesı serpıyorsun kasar errıyene kadar pısıyor ve afıyet olsun :)

Evet caım benım bır kucugumda uıve gıttı babam kızlar gıttı ev sessızlestı gelde bana turta falan yap dıyor gıderım annemlere yemekler pastalar yaparım sahılde kahvaltı yaparız dıyorlar ınsallah guzel bır hafta sonu benı beklıyor musmutlu donerım evıme

elisa lezzet iyidir de görsellik çok güzel yani çok kaliteli görünüyor itinayla yapıldığı çok belli ellerine sağlıkk :)

Tesekkur ederım tatlım esım evlendgımızden berı bu yemegı yapacagım gunu merak edıyordu ne zamna yapacaksın dıye soruyordu bende gıtmeden yapım dedım :) Mevzu bahıs esım olunca ıtınayla yapılır tum yemekler

Bak sen ne güzel hamile kalabiliyormuşsun en azından benim gibi kafanda deli sorular yok benim eşim bile daha doğru dürüst denemedik ya güme gitti aslında ben hiç verimli günlerde çalışma yapamadım memeleket eş ildışına gitti derken adam acaba biz kısır mıyız diyor olur mu diyor hayatım diyorum bak sende biliyorsun ki biz hiç çalışamadık aslında ilk denememiz sakin ol :) haklısın diyor bu aydan da umudumuz yok yani hayırlısı önümüzdeki ay da memlekete gedecez senin gibiyim kaçırırım belkim yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…