2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Süper tatlımm , bunu da deneyeceğim en kısa zamanda , zor değilmiş hakıkaten ve şık duruyor
Tekrardan ellerine sağlıııkk

kızlar günaydın. benim hala kırmızılardan haber yok. göğüslerimin hassaslaşması lazımdı her ay öyle olur oda yok. bunun dısında değişik bi kasık agrısı arada bi geliyo gidiyo gibi oluyo aslında afedersınız bi kaç gündür kabızımda devam ediyo ağrı hazımsızlıkdan şişkinlikten mi anlayamıyorum dengem bozuldu :) adet olacaksamda gelsin de rahatlayım istiyorum. bide bebiş yoksa bile gecikme yaşadığımaa kafam takıldı açıkcası hep 27-28. gün olurum bugün 30. gün olmadı durumlar böyle işte kızlar kafam karmaşık acaba bi test daha yapsam mı sıvı tüketmedim henuz yenı uyandım :)

Evet canım hergun yenıden asık oluyorumsankı sızınde bayagı olmus canım asklarımıza bın masallah Allah'ım korusun
Evet bu ocakta resmen 10 yıl olacak... tanışalı... zaman ne çabuk geçmiş diyorum geçen gün eşime... çocuktuk tanıştığımızda..
ah ah...amiiiin tatlım Rabbime şükrediyorum ki aşkı bulabildim

BELKİD EO GÜNELR KAÇMAYADABİLİR KUZU UMUTSUZ OLMA YAHU MERAK ETME RABBİM BÖYLE YÜREKTEN İSTEYENLERE MÜKAFATINI VERİR İNŞALLLAH BİZ EŞLERİMİZLE İYİ OLALLIM HUZURUMUZ EKSİK OLMASIN

Süper tatlımm , bunu da deneyeceğim en kısa zamanda , zor değilmiş hakıkaten ve şık duruyor
Tekrardan ellerine sağlıııkk

Bencede canım denenmesı gereken bır tarıf cok lezız oluyor sunumda kolay şimdiden afiyet olsun canım tesekkur ederım

hmm yapabilirsin bence , en azından kafanı rahatlatmış olursun ve böylelikle hamiş değilsen reglin gelir kuzucum, çünkü gecikme olması insanı bitap ediyor

Biz de seni merak ediyoduk acaba naptı diye. Bence test yap canım.

Kırmızıların gelmedıgıne sevındım canım ınsallahgelmezlerde ıcını rahatlatmak ıstıyorsan yap canım belkı cıkar

Maşallah tatlım maşallah bende esıme dıyorum gecen bız masallah 6 yılımızı yasıyoruz neler yasadık neler dıyorum zamanda nasıl gecıyor Çok sukur eslerımızı karsımıza cıkarmıs Rabbım

canımsın, eğer spermcikler bulduysa yolunu bebişin gelecek inşaAllah yok değilse çalışma zamanları kışın daha rahat olur o zaman gelir , sakin olun ama bu önemli tatlım..

Aynen , şükür tatlımm...
neler sığdı bunca senelere
size de kocaman maaşAllah

hmm yapabilirsin bence , en azından kafanı rahatlatmış olursun ve böylelikle hamiş değilsen reglin gelir kuzucum, çünkü gecikme olması insanı bitap ediyor
ya evet cmm düzenimin bozulması önümüzde ki ay hesaplamamı karıstıracak diye düşünüyorum hiç böyle olmazdı bu ay böyle olması üzdü beni ama hayırlısı bakalım hakkımızda :)

Biz de seni merak ediyoduk acaba naptı diye. Bence test yap canım.
yapayım en iyisi az sonra ama negatif görmekten usansım artık eşimde dün kan testine götüreyim diye ısrar etti gitmedim oda çok umutlandı gecikince ama dün yaptıgım test negatifti

Kırmızıların gelmedıgıne sevındım canım ınsallahgelmezlerde ıcını rahatlatmak ıstıyorsan yap canım belkı cıkar
inş. gelmez cnm ama senin gibi aynı şeyleri yaşıyorum sanki seninde 2-3 gün oyaladı galiba ha oldum ha olucam diye.. bendede öyle bi durum var sanki her an olablirim gibi

inş. gelmez cnm ama senin gibi aynı şeyleri yaşıyorum sanki seninde 2-3 gün oyaladı galiba ha oldum ha olucam diye.. bendede öyle bi durum var sanki her an olablirim gibi

Canım benımde bu ay degısık oldu adetım benım 1 gun gecıktı canım ama ınsallah sen olmazsın bellı olmaz canım yap bakalım bır test ınsallah cıft cızgıyı gorusun

Canım benımde bu ay degısık oldu adetım benım 1 gun gecıktı canım ama ınsallah sen olmazsın bellı olmaz canım yap bakalım bır test ınsallah cıft cızgıyı gorusun
inş cnm yaptım şimdi sonuc bekliyorum dün yaptıgım testte idrarım bembeyazdı :) simdi sabah ilk idrar olunca koyu oldu sonucu kesin verir artık bu inş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…