- 12 Haziran 2013
- 8.544
- 8.175
- 248
Süper tatlımm , bunu da deneyeceğim en kısa zamanda , zor değilmiş hakıkaten ve şık duruyorTesekkur ederım canım benım Bende yememe dıkkat edıyorum canım bende yenı lezzetler denemeye bayılırıım Canım palıcanı alacalı soyuyorsun kucuk kucuk dogruyorsun kare kare yağda kızartıyorsun sonra kagıt havluya koyuyorsun patlıcanları yagını bırakması ıcın tavuk gogsunude kusbası dogruyorsun kucuk kucuk tencereye alıyorsun suyunu bırakıp rengı dondukten sonra soganları ve yesıl bıberı ılave edıyorsun soganlarınde rengı dondukten sonra bır kasede hazırladıgın 1 yemek kasıgı domates salcası ve 1 yemek kasıgı ketcabı sıcaksuyla sulandır ve tencereye ılave et bır kacdakıka oylece pıssınler daha sonra patlıcanları ve bezelyeyı ılave et canım 4 5 dakıka da öyle pıssınler ve baharatlarını ılave ederın canım sonra besamel sos hazırlıyor benyagı ertıttım unu kokusu cıkana kadar kavurdum sut ılave ettım koyulasana kadar pısırdım sureklı karıstırıyoruz psıtıkten sonra tuz ılave edıp kapattım sonra bır tane yufkayı dorde boluyorsun canım bır parcasını alıp kasenın ıcıne yerlestırıyorsun ve dısarıda kalan parcaalrdan ırazcık koparıp kasenın ıcıne koyuyorsun ve uzerıne hazırladıgın harctan koyuyorsun ve dısrıda kalan yufkaları uzerıne ortup ters cevırıp yaglanmıs tepsıye koyuyorsun hepsını böyle yapıyorsun canım uzerlerıne besamel sos suruyorsun ve 190 derec fırında kızarana kadar pısıyor sonra kasar rendesı serpıyorsun kasar errıyene kadar pısıyor ve afıyet olsun :)
Evet bu ocakta resmen 10 yıl olacak... tanışalı... zaman ne çabuk geçmiş diyorum geçen gün eşime... çocuktuk tanıştığımızda..Evet canım hergun yenıden asık oluyorumsankı sızınde bayagı olmus canım asklarımıza bın masallah Allah'ım korusun
BELKİD EO GÜNELR KAÇMAYADABİLİR KUZU UMUTSUZ OLMA YAHU MERAK ETME RABBİM BÖYLE YÜREKTEN İSTEYENLERE MÜKAFATINI VERİR İNŞALLLAH BİZ EŞLERİMİZLE İYİ OLALLIM HUZURUMUZ EKSİK OLMASINBak sen ne güzel hamile kalabiliyormuşsun en azından benim gibi kafanda deli sorular yokbenim eşim bile daha doğru dürüst denemedik ya güme gitti aslında ben hiç verimli günlerde çalışma yapamadım memeleket eş ildışına gitti derken adam acaba biz kısır mıyız diyor olur mu diyor hayatım diyorum bak sende biliyorsun ki biz hiç çalışamadık aslında ilk denememiz sakin ol :) haklısın diyor bu aydan da umudumuz yok yani hayırlısı önümüzdeki ay da memlekete gedecez senin gibiyim kaçırırım belkim yine
Süper tatlımm , bunu da deneyeceğim en kısa zamanda , zor değilmiş hakıkaten ve şık duruyor
Tekrardan ellerine sağlıııkk
hmm yapabilirsin bence , en azından kafanı rahatlatmış olursun ve böylelikle hamiş değilsen reglin gelir kuzucum, çünkü gecikme olması insanı bitap ediyorkızlar günaydın. benim hala kırmızılardan haber yok. göğüslerimin hassaslaşması lazımdı her ay öyle olur oda yok. bunun dısında değişik bi kasık agrısı arada bi geliyo gidiyo gibi oluyo aslında afedersınız bi kaç gündür kabızımda devam ediyo ağrı hazımsızlıkdan şişkinlikten mi anlayamıyorum dengem bozuldu :) adet olacaksamda gelsin de rahatlayım istiyorum. bide bebiş yoksa bile gecikme yaşadığımaa kafam takıldı açıkcası hep 27-28. gün olurum bugün 30. gün olmadıdurumlar böyle işte kızlar kafam karmaşık acaba bi test daha yapsam mı sıvı tüketmedim henuz yenı uyandım :)
kızlar günaydın. benim hala kırmızılardan haber yok. göğüslerimin hassaslaşması lazımdı her ay öyle olur oda yok. bunun dısında değişik bi kasık agrısı arada bi geliyo gidiyo gibi oluyo aslında afedersınız bi kaç gündür kabızımda devam ediyo ağrı hazımsızlıkdan şişkinlikten mi anlayamıyorum dengem bozuldu :) adet olacaksamda gelsin de rahatlayım istiyorum. bide bebiş yoksa bile gecikme yaşadığımaa kafam takıldı açıkcası hep 27-28. gün olurum bugün 30. gün olmadıdurumlar böyle işte kızlar kafam karmaşık acaba bi test daha yapsam mı sıvı tüketmedim henuz yenı uyandım :)
kızlar günaydın. benim hala kırmızılardan haber yok. göğüslerimin hassaslaşması lazımdı her ay öyle olur oda yok. bunun dısında değişik bi kasık agrısı arada bi geliyo gidiyo gibi oluyo aslında afedersınız bi kaç gündür kabızımda devam ediyo ağrı hazımsızlıkdan şişkinlikten mi anlayamıyorum dengem bozuldu :) adet olacaksamda gelsin de rahatlayım istiyorum. bide bebiş yoksa bile gecikme yaşadığımaa kafam takıldı açıkcası hep 27-28. gün olurum bugün 30. gün olmadıdurumlar böyle işte kızlar kafam karmaşık acaba bi test daha yapsam mı sıvı tüketmedim henuz yenı uyandım :)
Evet bu ocakta resmen 10 yıl olacak... tanışalı... zaman ne çabuk geçmiş diyorum geçen gün eşime... çocuktuk tanıştığımızda..
ah ah...amiiiin tatlım Rabbime şükrediyorum ki aşkı bulabildim
canımsın, eğer spermcikler bulduysa yolunu bebişin gelecek inşaAllah yok değilse çalışma zamanları kışın daha rahat olur o zaman gelir , sakin olun ama bu önemli tatlım..Bak sen ne güzel hamile kalabiliyormuşsun en azından benim gibi kafanda deli sorular yokbenim eşim bile daha doğru dürüst denemedik ya güme gitti aslında ben hiç verimli günlerde çalışma yapamadım memeleket eş ildışına gitti derken adam acaba biz kısır mıyız diyor olur mu diyor hayatım diyorum bak sende biliyorsun ki biz hiç çalışamadık aslında ilk denememiz sakin ol :) haklısın diyor bu aydan da umudumuz yok yani hayırlısı önümüzdeki ay da memlekete gedecez senin gibiyim kaçırırım belkim yine
Aynen , şükür tatlımm...Maşallah tatlım maşallah bende esıme dıyorum gecen bız masallah 6 yılımızı yasıyoruz neler yasadık neler dıyorum zamanda nasıl gecıyor Çok sukur eslerımızı karsımıza cıkarmıs Rabbım
ya evet cmm düzenimin bozulması önümüzde ki ay hesaplamamı karıstıracak diye düşünüyorumhmm yapabilirsin bence , en azından kafanı rahatlatmış olursun ve böylelikle hamiş değilsen reglin gelir kuzucum, çünkü gecikme olması insanı bitap ediyor
Aynen , şükür tatlımm...
neler sığdı bunca senelere
size de kocaman maaşAllah
yapayım en iyisi az sonra ama negatif görmekten usansım artıkBiz de seni merak ediyoduk acaba naptı diye. Bence test yap canım.
inş. gelmez cnm ama senin gibi aynı şeyleri yaşıyorum sanki seninde 2-3 gün oyaladı galiba ha oldum ha olucam diye.. bendede öyle bi durum var sanki her an olablirim gibiKırmızıların gelmedıgıne sevındım canım ınsallahgelmezlerde ıcını rahatlatmak ıstıyorsan yap canım belkı cıkar
inş. gelmez cnm ama senin gibi aynı şeyleri yaşıyorum sanki seninde 2-3 gün oyaladı galiba ha oldum ha olucam diye.. bendede öyle bi durum var sanki her an olablirim gibi
Canım yumurtlamadan önce yapiliyormus denemekten zarar gelmez herhaldeSut buhariini bende duydum kanallari açıp iltihabi atiyormus ama yumurtlama doneminde mi yapiliyor yoksa adetten once mi ne zaman bilmiyorum hiccc..
inş cnm yaptım şimdi sonuc bekliyorum dün yaptıgım testte idrarım bembeyazdı :) simdi sabah ilk idrar olunca koyu oldu sonucu kesin verir artık bu inş :)Canım benımde bu ay degısık oldu adetım benım 1 gun gecıktı canım ama ınsallah sen olmazsın bellı olmaz canım yap bakalım bır test ınsallah cıft cızgıyı gorusun
hadi hayırlısı :)inş cnm yaptım şimdi sonuc bekliyorum dün yaptıgım testte idrarım bembeyazdı :) simdi sabah ilk idrar olunca koyu oldu sonucu kesin verir artık bu inş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?