inş cnm yaptım şimdi sonuc bekliyorum dün yaptıgım testte idrarım bembeyazdı :) simdi sabah ilk idrar olunca koyu oldu sonucu kesin verir artık bu inş :)
sonuç yine negatif artık kırmızıların gelmesi lazım canım bugün ya dahada gecikirse ben nasıl hareket ederim önümüzdeki ay bilmiyorumİnşallah canım hadı bakalım guzel haberlerını beklıyoruz
CANIM YOK YAA HİÇ ÜZÜLMÜYORUM Kİ KUZUM BEN OPERASYON GEÇİRDİM 2 GÜN SONRA KANAMA OLDU REGL GİBİ SONRA ONDAN 1 AY SONRA TEKRARDAN VE KORUNMAYI BIRAKTIM EYLÜLDE :)
sonuç yine negatif artık kırmızıların gelmesi lazım canım bugün ya dahada gecikirse ben nasıl hareket ederim önümüzdeki ay bilmiyorum
sonuç yine negatif artık kırmızıların gelmesi lazım canım bugün ya dahada gecikirse ben nasıl hareket ederim önümüzdeki ay bilmiyorum
artık öyle yapıcam kuzum bu ay ciddi anlamda streslendim ruhsal olarak çok yordum kendimi. önümüzdeki ay daha rahat olabilirim inş. bi an önce regl olsamda rahatlasam. bide kv bi yerden incir kürü tarifi bulmuş getirmiş kanalları açarmış uygula istersen dedi ama çok bozuldumDur bakalım hemen umutsuzluga kapılma belkı gec dollenme falan vardır bekle hemen uzme kendını bak oluruna bırak kafanı bıraz rahatlat canım benım ben artık dusunmemeye calısacagım ve akıntı takıbı falan hıcbırsey yapmayacagım benımde adetım ılk korunmayı bıraktıgımda 4 gun gecıkmıtı ama dıger ay zamanında 28 gunumde olmustum sen onu dert etme kafanı rahatlathayırlı en dogru zamanı dıleyelım
ben klomen kullandim ya canim yumurta takibi yaptiriyorum onun icin gidicempeki doktora kontrol için mi gideceksin ?
kızlaaaarrr duyun sesimiiii
moralimiz iyi olsun tatlım bebişimiz annesinin rahmine ilk geldiğinde ne yapacağım ben kadınla hep üzgün hep canı sıkkın demesin şekerim, bebiş geldiği gibi vay be benim annem de böyle bir kadın olmalı desin dimi yanidoğru tatlım sağol canım dikkat edecem de havalar da soğuk ya ne giyeceğiz bilmiyorum sıcaktan soğuğa soğuktan sıcağa geçip duruyor..evet bakalım şimdilik düzenim 28 kışın da hep 30 olur tatlım relaks o zaman
artık öyle yapıcam kuzum bu ay ciddi anlamda streslendim ruhsal olarak çok yordum kendimi. önümüzdeki ay daha rahat olabilirim inş. bi an önce regl olsamda rahatlasam. bide kv bi yerden incir kürü tarifi bulmuş getirmiş kanalları açarmış uygula istersen dedi ama çok bozuldumbiliyorum iyi bişey yapmaya çalışmış iyi niyetiyle davranıyo eminim ama çok moralimi bozdu bu durum. sanki benim sorunum var, sanki benim kanalım vs kapalı. bide bilmiyodu söylememiştim çocuk istediğimizi ama sanırım eşimin konusmalarından falan hissetmiş olmalı
ben klomen kullandim ya canim yumurta takibi yaptiriyorum onun icin gidicem
sağolasın canım başım cok donuyor kafamı saga sola cevırdıkce gozlerım yerınden cıkıyor sankı bı halszlık sabah kahvaltı zor yaptm acaba dıyorum o yuzden sordm adet bıtımınde kalınırmı dıye canımAdet bitiminde hamile kalınailir eğer yapında o zaman yumurtlama varsamümkün :)
artık öyle yapıcam kuzum bu ay ciddi anlamda streslendim ruhsal olarak çok yordum kendimi. önümüzdeki ay daha rahat olabilirim inş. bi an önce regl olsamda rahatlasam. bide kv bi yerden incir kürü tarifi bulmuş getirmiş kanalları açarmış uygula istersen dedi ama çok bozuldumbiliyorum iyi bişey yapmaya çalışmış iyi niyetiyle davranıyo eminim ama çok moralimi bozdu bu durum. sanki benim sorunum var, sanki benim kanalım vs kapalı. bide bilmiyodu söylememiştim çocuk istediğimizi ama sanırım eşimin konusmalarından falan hissetmiş olmalı
BENİM BUGÜN YUMURTALIKLARIMDA İNCE İNCE AĞRI VAR ADET Mİ OLUCAM YOKSA CUMARTESİ KORUNMASIZI BAŞIMA İŞ Mİ AÇACAK YOKSA BU GAZ MI AMA GAZIN YUMURTALIKTA NE İŞİ VARBIRAKIN BENİ BOĞULAYIM İHTİMALLER DENİZİNDE
kötü niyet değil tabi ama heralde isteklerinden böyle yapıyolar :) ama pat diye öyle deyincede bozuldum acıkcası şaşırdım hiç bahsi geçmemişti aramızda. evet tatlım stres gercekten çok bunalmama neden oldu hayırlısı diyelim artık hepimiz için :)tatlım benim kv evlendik yapamıyolar mı çocukta problem mi var diyordu her şey yolunda ama söylemediğimiz için çocuğum düştü ben iyiyim o hala olsa iki aylık olacaktı deyip üzülüyor yani onlar biraz farklılar ama kötü niyetlerinden değil illaki :) onu takma sen rahat ol stres başlıca düşman hayırlısı ne zmansa o zaman olsun bebişler:)
sağolasın canım başım cok donuyor kafamı saga sola cevırdıkce gozlerım yerınden cıkıyor sankı bı halszlık sabah kahvaltı zor yaptm acaba dıyorum o yuzden sordm adet bıtımınde kalınırmı dıye canım
cevrendekiler yerli yersiz mudahale edınce cok kötu oluyo canım senın eşşek saatıne denk gelrse bıde eyvvaahhh ben hıc hakım olamam boyle kosnmalarda kırıyorum cok karsımdakını tabıkı onlar ıyı nıyetlı ama ıste asabıyım ben cok 3 aydır benm kv daha sormadı bakalım :)Hım nalıyorum canım bende kendımı yordugumu hıssettım ve artık kendmı bır adım gerı cekmeyı dusundum sende öyle yap rahatlat kendını benımde kayınvalıdem aksam sordu oldunmu dıye oldum dedım bua yda esın yok zaten dedı bende dedım ben zaten hep kısın ıstıyordum yazı atlatayım bıraz daha kendımızı toparlarız ve evlılıgımızın uzerınden zaman gecmıs olur dıyordum dedım ıyı yurekle yaklasmıs sen uzulme benım annemde banadedı senın dedı yumurtlklarında ıltıhap var senın cocugun olmaz once onu gecır dedı benımde canım sıkıldı bunu dıyen benım annem onlarda bızı dusunuyor ben annemı dınleyecegım bır sure maydonoz kaynatıp ıcecıgım ben arada ıcerdım zaten benımde esım söyledı cnku cok ısrar edıyorlardı korunmayı bırkın dıye esım en son calısmalara basladık dedı :)
:) anladm canım bencede oyle ne kadar sabırsızım yaaa off bıktımKalınır ama o türlü bir baş dönmesi duymadım hiç birde belirtiler bi ay geçince başlıyor bulantı baş dönmesi bir deeee kendimizi dinlemiyoruz yoksa stres yaparızz bu bizim topic kararımız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?