2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Bogulmana musade edemeyız canım sen bıze lazımsın inşallah adet olcaksındırda bıran once olur bıter ve calısmalara baslarsın canım

inşallah ama düşük yapalı 21 gün oldu adet olmamam gerek doktor 35 40 gün sonra dedi bakalım aslında olsamda rahatlasam keşke :)

benımde kendimi rahatlatmaya ihtiyacım var canım gerçekten.. kv de iltihap olur tutunamaz dikkat et kendine falan dedi. canım ama aklında bulunsun maydonoz düşük yapıyo olurda bi gebelik oluşacak olursa engelleyebilir başka bi yönten uygulamanı tavsiye ederimm:)

öyle öyle bu konular bizdede konuşulmazdı çocuk lafı geçince ooo ne istekleri varmış ne sevinmişler düşünce üzülmüşler ağlamışlar istediklerini belli etmiyolar ama çok istiyorlar aslında insan istemez mi evladının çocuğunu görmek :)

Kalınır ama o türlü bir baş dönmesi duymadım hiç birde belirtiler bi ay geçince başlıyor bulantı baş dönmesi bir deeee kendimizi dinlemiyoruz yoksa stres yaparızz bu bizim topic kararımız :)
kaygılı bir önceki yazına sitinaden ilişkiden 5 6 gün sonra sonuç veren test var ondan alıp yapsana fortest sen tatil gidicektin sanırsam dimiş geciktirici kullanmayı mı düşünüyordun yoksa başka birimiydi

tabıkı onlarda istiyolar haklı olarak :) canım eşim hala test yapmama ragmen guvenmiyo kan testine gidelim deyip duruyo şuan :)

hayıırrr hamilelik riskin varken maydonoz yapma

Sormasınlarda zaten esımın tarafından benı goren bebk soruyor en son sorduklarında acelemız yok agırdan alıyoruz ız dedım bır daha sorarlarsada bız dusunmuyoruz dıyecegım kendılerıne neyse ben anlamıyorum yınede sakın davranıyorum kısmet dıyıp gecıyorum

tabıkı onlarda istiyolar haklı olarak :) canım eşim hala test yapmama ragmen guvenmiyo kan testine gidelim deyip duruyo şuan :)

:) ne yapsın ya umutlu istiyorsa kırma ama negatif görürsede üzülecek belki sende sonucu görünce rahatlarsın adet olacaksa olur

işte bıde kan testındede cıkmayınca cıkmadıgınamı uzulursun esinin yıkıldıgı anamı inşallah degerlerın yuksek cıkar canım yaa

inşallah ama düşük yapalı 21 gün oldu adet olmamam gerek doktor 35 40 gün sonra dedi bakalım aslında olsamda rahatlasam keşke :)

Her bunye farklıdır canım bellı olmaz ınsallah adettendır yada usuttuysen ondanda olur havalar degısıyor cnku

işte bıde kan testındede cıkmayınca cıkmadıgınamı uzulursun esinin yıkıldıgı anamı inşallah degerlerın yuksek cıkar canım yaa
benim umut yokda eşim ısrar ediyo inanmak istemiyo idrar testine sanırım :) neyse bakalım oyalamaya calısıcam gitmek istemıyorum ben negatif olacagından eminim :)

Evet öyleymıs ama en suan adetım canım esımde burda yok zaten bır ıkı gun ıcerım öyle cok degıl canım benım annemde oylededı işte canım bızı dusundulerınden kendıne ugrasacak bırseyler bul canım bu konuya odaklanmamaya calıs

yanı onlara ne banada esimin teyzesı dıyodu korunmayın korununca olmuyo calısıyorum deyıp yapmamazlık etme ablam bakar dıyodu bu aralar pek görusmyrz bişeyde dıyen olmuyo :)

:) ne yapsın ya umutlu istiyorsa kırma ama negatif görürsede üzülecek belki sende sonucu görünce rahatlarsın adet olacaksa olur
aynen öyle canım sonucu görünce daha da üzülecek bende eminim negatif görceğimize ama sonucta kan verip test sonucu beklerken insan ister istemez acaba der umutlanır oyalamayı düşünüyorum bi süre :)

hmm kaç gün geçti peki adetinin üstünden canım ?

canım bendim o ama ben tatile 12 gün sonra gideceğim gitmeden 2 gün önce kan testi yaptıracağım hem doktor beta nın düşmüş olduğunu görelim demişti hemde tek ilişkinin sürprizi olursa görmüş olurum diye on gün sonra kan yaptırıyorum sonucu görünce de geciktirici alırım rahatlıkla ne dersin ?:) aslında almakta istemiyorum ama karar son dklara bağlı :)

hayıırrr hamilelik riskin varken maydonoz yapma

Ama ben suan adetım canım yıne yan etkısı olurmu annem sunu demıstı canım olmazsa hafta sonu gıttgımde orda yaparım maydonuzu hasla lapa gıbı oluyormus sanırım onu bolgene ılık ılık koyuyormussun galıba boyle bırsey anlatıyordu olmazsa öyle yaparım ıltıhabım varsa temızlesın

öyle yapıcam canım odaklanmamaya özen göstericem. umarım bugün olurumda rahatlarım olamamak da kötü :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…