Bogulmana musade edemeyız canım sen bıze lazımsıninşallah adet olcaksındırda bıran once olur bıter ve calısmalara baslarsın canım
benımde kendimi rahatlatmaya ihtiyacım var canım gerçekten.. kv de iltihap olur tutunamaz dikkat et kendine falan dedi. canım ama aklında bulunsun maydonoz düşük yapıyo olurda bi gebelik oluşacak olursa engelleyebilir başka bi yönten uygulamanı tavsiye ederimm:)Hım nalıyorum canım bende kendımı yordugumu hıssettım ve artık kendmı bır adım gerı cekmeyı dusundum sende öyle yap rahatlat kendını benımde kayınvalıdem aksam sordu oldunmu dıye oldum dedım bua yda esın yok zaten dedı bende dedım ben zaten hep kısın ıstıyordum yazı atlatayım bıraz daha kendımızı toparlarız ve evlılıgımızın uzerınden zaman gecmıs olur dıyordum dedım ıyı yurekle yaklasmıs sen uzulme benım annemde banadedı senın dedı yumurtlklarında ıltıhap var senın cocugun olmaz once onu gecır dedı benımde canım sıkıldı bunu dıyen benım annem onlarda bızı dusunuyor ben annemı dınleyecegım bır sure maydonoz kaynatıp ıcecıgım ben arada ıcerdım zaten benımde esım söyledı cnku cok ısrar edıyorlardı korunmayı bırkın dıye esım en son calısmalara basladık dedı :)
kötü niyet değil tabi ama heralde isteklerinden böyle yapıyolar :) ama pat diye öyle deyincede bozuldum acıkcası şaşırdım hiç bahsi geçmemişti aramızda. evet tatlım stres gercekten çok bunalmama neden oldu hayırlısı diyelim artık hepimiz için :)
kaygılı bir önceki yazına sitinaden ilişkiden 5 6 gün sonra sonuç veren test var ondan alıp yapsana fortest sen tatil gidicektin sanırsam dimiş geciktirici kullanmayı mı düşünüyordun yoksa başka birimiydiKalınır ama o türlü bir baş dönmesi duymadım hiç birde belirtiler bi ay geçince başlıyor bulantı baş dönmesi bir deeee kendimizi dinlemiyoruz yoksa stres yaparızz bu bizim topic kararımız :)
inşaallah bebişinizle gidersiniz tatlım orda pusetlerde bebeklerle gelenler vardı çok özenmiştim onlara Allah isteyen herkese nasip etsinAyy ne guzel umreye gitmisin insaAllah bizede nasip eder Rabbim
tabıkı onlarda istiyolar haklı olarak :) canım eşim hala test yapmama ragmen guvenmiyo kan testine gidelim deyip duruyo şuan :)öyle öyle bu konular bizdede konuşulmazdı çocuk lafı geçince ooo ne istekleri varmış ne sevinmişler düşünce üzülmüşler ağlamışlar istediklerini belli etmiyolar ama çok istiyorlar aslında insan istemez mi evladının çocuğunu görmek :)
Hım nalıyorum canım bende kendımı yordugumu hıssettım ve artık kendmı bır adım gerı cekmeyı dusundum sende öyle yap rahatlat kendını benımde kayınvalıdem aksam sordu oldunmu dıye oldum dedım bua yda esın yok zaten dedı bende dedım ben zaten hep kısın ıstıyordum yazı atlatayım bıraz daha kendımızı toparlarız ve evlılıgımızın uzerınden zaman gecmıs olur dıyordum dedım ıyı yurekle yaklasmıs sen uzulme benım annemde banadedı senın dedı yumurtlklarında ıltıhap var senın cocugun olmaz once onu gecır dedı benımde canım sıkıldı bunu dıyen benım annem onlarda bızı dusunuyor ben annemı dınleyecegım bır sure maydonoz kaynatıp ıcecıgım ben arada ıcerdım zaten benımde esım söyledı cnku cok ısrar edıyorlardı korunmayı bırkın dıye esım en son calısmalara basladık dedı :)
cevrendekiler yerli yersiz mudahale edınce cok kötu oluyo canım senın eşşek saatıne denk gelrse bıde eyvvaahhh ben hıc hakım olamam boyle kosnmalarda kırıyorum cok karsımdakını tabıkı onlar ıyı nıyetlı ama ıste asabıyım ben cok 3 aydır benm kv daha sormadı bakalım :)
tabıkı onlarda istiyolar haklı olarak :) canım eşim hala test yapmama ragmen guvenmiyo kan testine gidelim deyip duruyo şuan :)
işte bıde kan testındede cıkmayınca cıkmadıgınamı uzulursun esinin yıkıldıgı anamı inşallah degerlerın yuksek cıkar canım yaatabıkı onlarda istiyolar haklı olarak :) canım eşim hala test yapmama ragmen guvenmiyo kan testine gidelim deyip duruyo şuan :)
inşallah ama düşük yapalı 21 gün oldu adet olmamam gerek doktor 35 40 gün sonra dedi bakalım aslında olsamda rahatlasam keşke :)
benim umut yokda eşim ısrar ediyo inanmak istemiyo idrar testine sanırım :) neyse bakalım oyalamaya calısıcam gitmek istemıyorum ben negatif olacagından eminim :)işte bıde kan testındede cıkmayınca cıkmadıgınamı uzulursun esinin yıkıldıgı anamı inşallah degerlerın yuksek cıkar canım yaa
benımde kendimi rahatlatmaya ihtiyacım var canım gerçekten.. kv de iltihap olur tutunamaz dikkat et kendine falan dedi. canım ama aklında bulunsun maydonoz düşük yapıyo olurda bi gebelik oluşacak olursa engelleyebilir başka bi yönten uygulamanı tavsiye ederimm:)
yanı onlara ne banada esimin teyzesı dıyodu korunmayın korununca olmuyo calısıyorum deyıp yapmamazlık etme ablam bakar dıyodu bu aralar pek görusmyrz bişeyde dıyen olmuyo :)Sormasınlarda zaten esımın tarafından benı goren bebk soruyor en son sorduklarında acelemız yok agırdan alıyoruz ız dedım bır daha sorarlarsada bız dusunmuyoruz dıyecegım kendılerıne neyse ben anlamıyorum yınede sakın davranıyorum kısmet dıyıp gecıyorum
aynen öyle canım sonucu görünce daha da üzülecek bende eminim negatif görceğimize ama sonucta kan verip test sonucu beklerken insan ister istemez acaba der umutlanır:) ne yapsın ya umutlu istiyorsa kırma ama negatif görürsede üzülecekbelki sende sonucu görünce rahatlarsın adet olacaksa olur
hmm kaç gün geçti peki adetinin üstünden canım ?sağolasın canım başım cok donuyor kafamı saga sola cevırdıkce gozlerım yerınden cıkıyor sankı bı halszlık sabah kahvaltı zor yaptm acaba dıyorum o yuzden sordm adet bıtımınde kalınırmı dıye canım
kaygılı bir önceki yazına sitinaden ilişkiden 5 6 gün sonra sonuç veren test var ondan alıp yapsana fortest sen tatil gidicektin sanırsam dimiş geciktirici kullanmayı mı düşünüyordun yoksa başka birimiydi
hayıırrr hamilelik riskin varken maydonoz yapma
ammanniiinnnBENİM BUGÜN YUMURTALIKLARIMDA İNCE İNCE AĞRI VAR ADET Mİ OLUCAM YOKSA CUMARTESİ KORUNMASIZI BAŞIMA İŞ Mİ AÇACAK YOKSA BU GAZ MI AMA GAZIN YUMURTALIKTA NE İŞİ VARBIRAKIN BENİ BOĞULAYIM İHTİMALLER DENİZİNDE
öyle yapıcam canım odaklanmamaya özen göstericem. umarım bugün olurumda rahatlarım olamamak da kötü :)Evet öyleymıs ama en suan adetım canım esımde burda yok zaten bır ıkı gun ıcerım öyle cok degıl canım benım annemde oylededı işte canım bızı dusundulerınden kendıne ugrasacak bırseyler bul canım bu konuya odaklanmamaya calıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?