2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

yanı onlara ne banada esimin teyzesı dıyodu korunmayın korununca olmuyo calısıyorum deyıp yapmamazlık etme ablam bakar dıyodu bu aralar pek görusmyrz bişeyde dıyen olmuyo :)

Banada bır sure dııyemezler derlersede gereklı cevabı alırlar bır bırakn hayatımızı yoluna koyalım bebgımızı ne zaman yapacagımıza bız karar verelım ahh bu ınsanlar ahh

nasıl bölgene koyuyorsun yok yok oraya bi şey koyma sen adetin yeni bittiyse eşinde yoksa al bi kaç gün sonra bırakırsın hiç almazsın :) en mantıklısı bu geldi bana

canım ben balayına giderken mecburen aldım doğum kontrol hapı kullandım 7 gün midemi ağrıtınca evlenmedne önce bıraktım ara kanama oldum durdu sonra geciktiriciyi başladım ve 14 gün kullandım kınadan düğüne balayına bitişine kadar bırakınca şak die oldum hasta bana bir zarar vermedi herhalde

nasıl bölgene koyuyorsun yok yok oraya bi şey koyma sen adetin yeni bittiyse eşinde yoksa al bi kaç gün sonra bırakırsın hiç almazsın :) en mantıklısı bu geldi bana

Canım o olayı bende tam olarak anlamadım gıdınce soracagım bugun ıcerım bırde yarın ıcerım sonra bırakırım ıcmem canım fazlası zarar dıyebılıyorum

bende sadece batm şeklinde kasık ağrısı var ancak geçen ayda vardı diye bişeye yoramıyorum şekeri bi de regl sivilcelerim çıktı gene umarım bu regl olacağımın göstergesi değildir
BENDEDE REGL ÖNCESİ YÜZÜMDE ÇIKAR BİŞEYLER UFAK TEFEK YAĞ BEZELERİ ÇIKTI DA İŞTE KASIKLARDA BATMA SADECE REGL OLDUĞUM GÜN OLURDU BU AY Bİ GARİP YUMDAN SONRA HEP OLDU YA SAĞLAM ÜŞÜTTÜM YADA TUTTU BU SEFER :) GÖRMÜYCEZ YA KIRMIZILARI İNANIYORUM BUNA :)

bende daha önce aldım zarar vermedi ama diyorum 35 40 gün arası adet görürsem aslında almama hiç gerek yok ama işi şansa bırakamıyorum iki ara bi derede kaldım :)

ben de ilaç kullandım bir de prolaktin için dostinex kullanıyorum ondan da olmayabilir diye düşünüyorum bir de bu ara kasıklarıma sancı giriyor hafta sonu doktora gitsem mi diyorum

o ara ara gelen lekeler ilişkiden kaynaklanabilir çünkü benim de gelmişti öyle ama ben ilişki sonrsı olduğunu farketmiştim bence sen soğan suyu yap iki kür çocuktan önce senin hormon ve adet düzenini raya oturtman lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…