İnşallah canıme daha yeni başlamışsınız, hadi gazamız mübarek olsun , olur o zaman inşaAllah yakında canım
canım benim kırmızılar gelinceye kadar üzme kendini burda bir sürü örnek görüyoruz herkesin bünyesi farklı farklıhadi bakalım zaten testte negatifi gördüm artık regl beklerim olmadıniye yaptıysam testi
kıs orda okudum ben sadece bilmem oranın yerlisindense ama belki bilirim kayınvalidem bigalı o yüzden bir ayağımız hep ordaşimdi balıkesirdeyim yani yine ege marmara arasında dolaşıyorum aslen bursalıyım
canım senin bir hafta yokmu benimnde bir hafta var bende akşam alsammı diyodum meraktan ölüyorum :Shadi bakalım zaten testte negatifi gördüm artık regl beklerim olmadıniye yaptıysam testi
zor oluyor canım ayrı olmak ,mayıstan beri burdayız , önceden bizde gurbetteydik(İzmirde) Allah yardım etsin , ,iki saat de olsa zor , mesafe mesafedır...maşallah emek vermişsin bacım; biz annemlerle yakında olsa ayrı şehirlerdeyiz2 saat mesafe var az değil yani ha deyince gidemiyorsun üzülüyorum bazen ama eşimle de burda mutluyum
kızlar bende öyleyim valla iş dışında beni gören iş arkadaşlarım ağzı açık kalır işte hiç konuşmam işten çıktığım anda başka biri olurum eşim sen çocuk iştiyorsun ama benim zaten birtane çocuğum var der :)
Evet canım 14 yaşından beri... çok komik ilk hallerimiz... her şeyimiz ortaktır... çünkü lisede başlar insan akıllanmaya tam olarak... çok güzel o yönden..hele ki babalar anneler geçiçi gözüyle baktılar hep ama sonrası biz birbirimizi bırakmayınca onlar da güvendiler ,,, yani zorlu bir maraton ama çok güzel
hahha , ne güzel kendi kendine düşünmüş , tebrik ederımKızlar çok komik bi şey anlatıcam size, bugün eşim gelmiş diyo ki, ben internette araştırdım gece, cep telefonumu cebimde taşıdığım için spermlerim ölebiliyomuş. Artık taşımayacağım cebimde diyo. Kendi kendine araştırma yapmış, bu ay spermlerim ölmeyecek yaşasın diye geziyo
böyle iç yüzü herkese versin allah :)evet işte insanların iç yüzünü bilemezsin diyorlar ya bizim iç yüzümüz çok iyiymiş kiii :):):)
Kızlar çok komik bi şey anlatıcam size, bugün eşim gelmiş diyo ki, ben internette araştırdım gece, cep telefonumu cebimde taşıdığım için spermlerim ölebiliyomuş. Artık taşımayacağım cebimde diyo. Kendi kendine araştırma yapmış, bu ay spermlerim ölmeyecek yaşasın diye geziyo
Kızlar çok komik bi şey anlatıcam size, bugün eşim gelmiş diyo ki, ben internette araştırdım gece, cep telefonumu cebimde taşıdığım için spermlerim ölebiliyomuş. Artık taşımayacağım cebimde diyo. Kendi kendine araştırma yapmış, bu ay spermlerim ölmeyecek yaşasın diye geziyo
sorma o başörtü sorunu çok acıydı bende ünide kapandım o sorunları yaşadım tam ben üniyi bitirdim serbest oldu şans işte; hem ünili hem evli ha ayyyy bu da güzeldir eminim kavuşmak da güzeldir, biz de hasret çektik askerlik de 6 ay kadar ama kavuşmak çok güzel bir duygu en güzel duygular belli sıkıntılardan sonra oluyor işte bebişimize kabuşmamaız da güzel olacak inşaallahTabii ki de önemli olan AŞK...
lise tatlım evet , aynı sınıfta , sınıf listesinde numaralar altalta... 4 sene müthiş güzeldi... bide aşık olunca , sonra lise bitti , üniversite sınavına ben girmedim başörtüsü problemi vardı , eşim girdi kazandı izmire gidecek... bense ne yapacağımı şaşırdım... ertesi yıl sorun kalktı sınava girdim fakat başka bir şehire... 4 yılımız ayrı geçti böylece... artık dayanamadık ben üni son sınıfken evlendik... yani çok güzel ama maalesef çok hasret çektik
bundan sonra böyle yazıların başına dikkat kahkaha var uyarısı yazarsan iş yerinde rezil olmamçok iyi ya eşine aferinn ve teşekkürler bizi bile güldürdü
Amiiiiiiiin canım amiiiinnnbencede çok güzel bir hikayeniz var çok güzel allah bir ömür evladınızı torunlarınızı mutluluklarınızı lisedeki gibi deli heyecanlı aşkınızla beraber yaşamayı nasip etsin inşallah rabbim :)
Ben de çok güldüm, sorma canım yaa, adamı da kendime benzettim, ben yumoş günü kovalarken o da spermlerini yakalamaya çalışacak sanırım artık
Evet canım.. şükür şu anda rahat herkes...sorma o başörtü sorunu çok acıydı bende ünide kapandım o sorunları yaşadım tam ben üniyi bitirdim serbest oldu şans işte; hem ünili hem evli ha ayyyy bu da güzeldir eminim kavuşmak da güzeldir, biz de hasret çektik askerlik de 6 ay kadar ama kavuşmak çok güzel bir duygu en güzel duygular belli sıkıntılardan sonra oluyor işte bebişimize kabuşmamaız da güzel olacak inşaallah
Tospaaa yalnız benimki de cebinde taşıyo akşam canına okudum onun bunca emek tel sinyaline mi takılıyo şimdi
Ben de çok güldüm, sorma canım yaa, adamı da kendime benzettim, ben yumoş günü kovalarken o da spermlerini yakalamaya çalışacak sanırım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?