2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Kızlar çok komik bi şey anlatıcam size, bugün eşim gelmiş diyo ki, ben internette araştırdım gece, cep telefonumu cebimde taşıdığım için spermlerim ölebiliyomuş. Artık taşımayacağım cebimde diyo. Kendi kendine araştırma yapmış, bu ay spermlerim ölmeyecek yaşasın diye geziyo

kıs orda okudum ben sadece bilmem oranın yerlisindense ama belki bilirim kayınvalidem bigalı o yüzden bir ayağımız hep ordaşimdi balıkesirdeyim yani yine ege marmara arasında dolaşıyorum aslen bursalıyım

bende bursada okudum saydığın tüm şehirler güzel ohh ne güzel olsun balıkesir ikisine de yakın çok iyi :)

maşallah emek vermişsin bacım; biz annemlerle yakında olsa ayrı şehirlerdeyiz 2 saat mesafe var az değil yani ha deyince gidemiyorsun üzülüyorum bazen ama eşimle de burda mutluyum
zor oluyor canım ayrı olmak ,mayıstan beri burdayız , önceden bizde gurbetteydik(İzmirde) Allah yardım etsin , ,iki saat de olsa zor , mesafe mesafedır...

evet işte insanların iç yüzünü bilemezsin diyorlar ya bizim iç yüzümüz çok iyiymiş kiii :):):)

bencede çok güzel bir hikayeniz var çok güzel allah bir ömür evladınızı torunlarınızı mutluluklarınızı lisedeki gibi deli heyecanlı aşkınızla beraber yaşamayı nasip etsin inşallah rabbim :)

hahha , ne güzel kendi kendine düşünmüş , tebrik ederım

bundan sonra böyle yazıların başına dikkat kahkaha var uyarısı yazarsan iş yerinde rezil olmam çok iyi ya eşine aferinn ve teşekkürler bizi bile güldürdü

o kadar güldüm ki yazmadan cevaplamışım ehehehehehee

sorma o başörtü sorunu çok acıydı bende ünide kapandım o sorunları yaşadım tam ben üniyi bitirdim serbest oldu şans işte; hem ünili hem evli ha ayyyy bu da güzeldir eminim kavuşmak da güzeldir, biz de hasret çektik askerlik de 6 ay kadar ama kavuşmak çok güzel bir duygu en güzel duygular belli sıkıntılardan sonra oluyor işte bebişimize kabuşmamaız da güzel olacak inşaallah

bundan sonra böyle yazıların başına dikkat kahkaha var uyarısı yazarsan iş yerinde rezil olmam çok iyi ya eşine aferinn ve teşekkürler bizi bile güldürdü

Ben de çok güldüm, sorma canım yaa, adamı da kendime benzettim, ben yumoş günü kovalarken o da spermlerini yakalamaya çalışacak sanırım artık

Amiiiiiiiin canım amiiiinnn
İnşaAllah öyle olur kaygılım , bu aşkımız bir meyvecik hak ediyor , bakalım o meyvecik çiçek açacak mı
Rabbim sana da nasip etsiiin kuzucum ve gönülden isteyen tüm hanımlara , bebiş hasreti çekilmesin inşaAllah

Evet canım.. şükür şu anda rahat herkes...
Evet ünim bitti çok şükür... onu da atlattık... bir askerlik kaldı... bakalım artık daha şimdilik burda kocişim...
amiiin tatlım bebişlerimiz de bekletmeyecek annelerini fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…