arkadaşım sana da üzüldüm çok insan umutlanıp suya düşünce o umutlar çok kötü oluyor; ama sonuçta Rabbim iki evlat vermiş gerisini de bence verecektir inşaallah umut etmeye devam inşaallahCanım çok geçmiş olsun..Benim tavsiyem genel anestezi ile yaptır kürtajını ve kesinlikle vakum ile..Benim başımdan geçti çok çabuk toparlanırsın zaten daha başındasın gebeliğin..Üzülme olur mu? Hakkımızda böylesi hayırlıymış demek ki
canım bugün adetin kaçıncı günü oldu seningünaydın canımm ben bugun kendımı hiç iyi hissetmiyorum yaa belım agrıyor canım bısey yemek ıstemyr konusmak bıle istemıyor
canım bugün adetin kaçıncı günü oldu seningünaydın canımm ben bugun kendımı hiç iyi hissetmiyorum yaa belım agrıyor canım bısey yemek ıstemyr konusmak bıle istemıyor
Çok sağol canım düne göre daha iyiyim şükür bugün..Haklısın Allah evladı olmayanlara benden önce versin inşallaharkadaşım sana da üzüldüm çok insan umutlanıp suya düşünce o umutlar çok kötü oluyor; ama sonuçta Rabbim iki evlat vermiş gerisini de bence verecektir inşaallah umut etmeye devam inşaallah
33. gun canım bugun 12 gun kaldıcanım bugün adetin kaçıncı günü oldu senin
inşaallah hepimize birlikte versin tatlım Allah ın hazinesi geniş bize verip sana vermemekle eksilmez ki inşaallah hayırlısı ile en kısa zamanda hamiş kalalım hani sen doğurmuşsun ya en azından olabildiğini görmüşşsün biz onu da göremedik olmayınca hemen acaba bende bir sorun var demeye başlıyoruzÇok sağol canım düne göre daha iyiyim şükür bugün..Haklısın Allah evladı olmayanlara benden önce versin inşallah
Gunaydin canim iyiyim sen nasil oldun bende cok uzuldum friendly arkadasimiza rabbim insallah onada bizede saglikli hayirli hamileliknasip etsin insallaharkadaşlar gündaydınlaaar nasılsınız friendlye üzüldüm çok Rabbim inşaallah nasip eder ona da bizlere de sağlıklı bir gebelik Allah hepimizin yardımcısı olsun
yaa kızlar yardımınıza ihtiyacım var ben 4 eylülde yumurtanın çatlamasından tam 14 gün sonra adet gördüm ama şu an hayatımda ilk kez kabızlık yaşıyorum; ayrıca mide bulantılarım var dün çok fenaydı sabah yine aynı oldu ve karnımın sağ tarafına belirgin bir biçimde ağrı giriyor acaba prolaktin ilacından mıdır diyorum ama ben onu daha öncede içtim böyle yapmamıştı
bulantı varsa işin içinde bence hamıle olablrsın canım en yaygın özellık bu benceyaa kızlar yardımınıza ihtiyacım var ben 4 eylülde yumurtanın çatlamasından tam 14 gün sonra adet gördüm ama şu an hayatımda ilk kez kabızlık yaşıyorum; ayrıca mide bulantılarım var dün çok fenaydı sabah yine aynı oldu ve karnımın sağ tarafına belirgin bir biçimde ağrı giriyor acaba prolaktin ilacından mıdır diyorum ama ben onu daha öncede içtim böyle yapmamıştı
ben öyle evli bayanların başka erkeklerin içinde ağzı açık gülmelerine kaşrıyım ki ben çok gülen biriym yapardım da eşim öğrettti bu alışkanlığı izledim cidden itici oluyor bide ben çok dikkatsiz biriyimdir ama izleyerek öğrendim bir bayan ve erkekte dikkatli olcak
sevgilisi olup evli olan adamları görüyoruz her iki cinste akıllı olcak :)
tatlım yaptım testi ve de sonuç tırt yineçok güldüm canım benim ya kendi kendine destekte oluyor dayanamıyorsan yap bir test beni bile strese soktun :)
kısss bu arada okudum yazdığını kocaya giyinmeler uyandırmalar falanGunaydin canim iyiyim sen nasil oldun bende cok uzuldum friendly arkadasimiza rabbim insallah onada bizede saglikli hayirli hamileliknasip etsin insallah
tatlım yaptım testi ve de sonuç tırt yine
fortest erken gebeliği saptayabılıyomu canımŞimdi sence ben fortest mi alıyım yoksa yüzde bir ihtimali düşünmiyim mi nasıl olsa haftaya beta değerime kontrol amaçlı baktırıcam :)
yavrum tutsa nasıl sevinirim varyaaaaACABA Bİ ŞEYLER Mİ TUTTU NE :) YANİ O İLAÇLAR NASIL YAPAR YAPABİLİR Mİ BİLMİYORUM
aslında 44. gün adet olacaksan şanslı günleri yeni geçtin demektir ya da daha önce de yum olmuş olabilir ama sen bence bekle biraz daha ben 35-40 olmadan gün test yapmıyorum33. gun canım bugun 12 gun kaldı
al istersen kuzum yapsana gerçi beta değerin de ölçülecekmiş :))))))))Şimdi sence ben fortest mi alıyım yoksa yüzde bir ihtimali düşünmiyim mi nasıl olsa haftaya beta değerime kontrol amaçlı baktırıcam :)
kullandığım ilaç bulantı yapıyor mu acaba ya birde üşüttüm de ondan bulanıyor desem geçen haftadan beri kötü midem hatta az önce yine geldi böyle çıkarıverecekmişim gibibulantı varsa işin içinde bence hamıle olablrsın canım en yaygın özellık bu bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?