2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

sekerpancarı döndün mü tatilden nasıslın sana birşey soracağım dostinex i bir tablet olarak mı yoksa yarım mı alıyorsun bir de sende kabızlık ve mide bulantısı yaptı mı?

arkadaşım sana da üzüldüm çok insan umutlanıp suya düşünce o umutlar çok kötü oluyor; ama sonuçta Rabbim iki evlat vermiş gerisini de bence verecektir inşaallah umut etmeye devam inşaallah

arkadaşım sana da üzüldüm çok insan umutlanıp suya düşünce o umutlar çok kötü oluyor; ama sonuçta Rabbim iki evlat vermiş gerisini de bence verecektir inşaallah umut etmeye devam inşaallah
Çok sağol canım düne göre daha iyiyim şükür bugün..Haklısın Allah evladı olmayanlara benden önce versin inşallah

yaa kızlar yardımınıza ihtiyacım var ben 4 eylülde yumurtanın çatlamasından tam 14 gün sonra adet gördüm ama şu an hayatımda ilk kez kabızlık yaşıyorum; ayrıca mide bulantılarım var dün çok fenaydı sabah yine aynı oldu ve karnımın sağ tarafına belirgin bir biçimde ağrı giriyor acaba prolaktin ilacından mıdır diyorum ama ben onu daha öncede içtim böyle yapmamıştı

Çok sağol canım düne göre daha iyiyim şükür bugün..Haklısın Allah evladı olmayanlara benden önce versin inşallah
inşaallah hepimize birlikte versin tatlım Allah ın hazinesi geniş bize verip sana vermemekle eksilmez ki inşaallah hayırlısı ile en kısa zamanda hamiş kalalım hani sen doğurmuşsun ya en azından olabildiğini görmüşşsün biz onu da göremedik olmayınca hemen acaba bende bir sorun var demeye başlıyoruz

arkadaşlar gündaydınlaaar nasılsınız friendlye üzüldüm çok Rabbim inşaallah nasip eder ona da bizlere de sağlıklı bir gebelik Allah hepimizin yardımcısı olsun
Gunaydin canim iyiyim sen nasil oldun bende cok uzuldum friendly arkadasimiza rabbim insallah onada bizede saglikli hayirli hamileliknasip etsin insallah

ACABA Bİ ŞEYLER Mİ TUTTU NE :) YANİ O İLAÇLAR NASIL YAPAR YAPABİLİR Mİ BİLMİYORUM

bulantı varsa işin içinde bence hamıle olablrsın canım en yaygın özellık bu bence

Şimdi sence ben fortest mi alıyım yoksa yüzde bir ihtimali düşünmiyim mi nasıl olsa haftaya beta değerime kontrol amaçlı baktırıcam :)

Gunaydin canim iyiyim sen nasil oldun bende cok uzuldum friendly arkadasimiza rabbim insallah onada bizede saglikli hayirli hamileliknasip etsin insallah
kısss bu arada okudum yazdığını kocaya giyinmeler uyandırmalar falan benimki uyanamazdı ne giymiş olursam olayım öyle bir uyksu var yani hadi bakalım bunca emeğe pozitif gebelik testi görmek isteriz

ACABA Bİ ŞEYLER Mİ TUTTU NE :) YANİ O İLAÇLAR NASIL YAPAR YAPABİLİR Mİ BİLMİYORUM
yavrum tutsa nasıl sevinirim varyaaaa ama adet de oldum yani o yüzden birşey diyemiyorum bu bulantı bende geçen haftadn beri var geçen cuma test yaptım negatifti kabızlıkla mide bulantısı olunca bir de ilaç kullanıyorum sıkıntı olmasın dedim yaptım ama negatifti o yüzden benimki sadece umut bence ama; adetten sonra ben zaten yeni aya motive olmuştum; ama kabızlık benim kafamı karıştıryor ben kabız olmadım ki hiç bir zaman ilk defa yaşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…