Kiz ne yapim yumurtlama gunlerimdi adam cok yorgundu beni oyle gorunce unuttu yorgunlugunu kendi kendime guldumkısss bu arada okudum yazdığını kocaya giyinmelegiyinmeler uyandırmalar falanbenimki uyanamazdı ne giymiş olursam olayım öyle bir uyksu var yani hadi bakalım bunca emeğe pozitif gebelik testi görmek isteriz
amin canım benim inşaallah hamiş kalalım da naz yapıcaz onlara bu gece ziyafetleri bir süreliiğine rafa kalkacak; tatlım sen de dostinex kullandın ya sende de kabızlık ve bulantı yaptı mıKiz ne yapim yumurtlama gunlerimdi adam cok yorgundu beni oyle gorunce unuttu yorgunlugunu kendi kendime guldumbebek icin neler yapiyorum bi hamis kalayim da yapmam oyle insallah hepimiz hamis olalim hayirlisiyla
Canim dostinex bulanti yapabilir agir bi ilac cunku ben icerken cok halsiz oluyordum kafami kaldiramiyordumkullandığım ilaç bulantı yapıyor mu acaba ya birde üşüttüm de ondan bulanıyor desem geçen haftadan beri kötü midem hatta az önce yine geldi böyle çıkarıverecekmişim gibi
Tatlım benim 2.evliliğim eşimin çocuğu yok yaşım da 37 olunca tedirgin oldum o yüzden acele ettim :) Zamanı varmış demek kiinşaallah hepimize birlikte versin tatlım Allah ın hazinesi geniş bize verip sana vermemekle eksilmez ki inşaallah hayırlısı ile en kısa zamanda hamiş kalalım hani sen doğurmuşsun ya en azından olabildiğini görmüşşsün biz onu da göremedik olmayınca hemen acaba bende bir sorun var demeye başlıyoruz
fortest erken gebeliği saptayabılıyomu canım
evet yaa büyük ihtimal ondan bu hafta yarı oluyor ilaç iki haftası kalacak hayırlsı ile geçse diyorum daha önce doktor yarım yarım al demişti ondan demiş demekkiCanim dostinex bulanti yapabilir agir bi ilac cunku ben icerken cok halsiz oluyordum kafami kaldiramiyordum
Bende halsizlik yapti bulantim cok az oldu kabiz olmadim canimamin canım benim inşaallah hamiş kalalım da naz yapıcaz onlara bu gece ziyafetleri bir süreliiğine rafa kalkacak; tatlım sen de dostinex kullandın ya sende de kabızlık ve bulantı yaptı mı
daha 4 gün varTIRTüzülemedim negatifliğine tırt canım benim hayırlısı bat geçeli kaç gün oldu?
yavrum tutsa nasıl sevinirim varyaaaaama adet de oldum yani o yüzden birşey diyemiyorum bu bulantı bende geçen haftadn beri var geçen cuma test yaptım negatifti kabızlıkla mide bulantısı olunca bir de ilaç kullanıyorum sıkıntı olmasın dedim yaptım ama negatifti o yüzden benimki sadece umut bence ama; adetten sonra ben zaten yeni aya motive olmuştum; ama kabızlık benim kafamı karıştıryor ben kabız olmadım ki hiç bir zaman ilk defa yaşıyorum
al istersen kuzum yapsana gerçi beta değerin de ölçülecekmiş :))))))))
biz pazardan beri durduk :))))))
daha 4 gün varamaaan vallahi artık karalar bağlamıyorum hayırlısı doğru zaman da gelecek bebeişim daha sıram gelmemiş demek ki
ya tabi insan oluversin istiyor ama sorun değil yani bekleriz yani benim yuma var zaten biraz daha ve prolaktinin düştüğünü düşünüyorum çünkü göğüslerimin hassasiyeti geçti; eğer prolaktinim düşerse yumurtlamamı ertelemez diye düşünüyorum bugün adetin 13. gnü prolaktin düştüyse bu hafta yum olabilir inşaallah ta olur yoksa biz 15 gün boyunca çalışmaktan helak olucazŞÖYLEKİ BUNLAR O İLAÇLARIN ETKİSİ İSE ÜZÜLÜRÜZAMA İLAÇTAN TUTMAMIŞTIR TUTTUYSA ADET SONRASI ÇALIŞMALARDAN TUTMUŞTUR DİYE DÜŞÜNÜYORUM İNŞALLAHH NE GÜZEL OLUR :)
ya tabi insan oluversin istiyor ama sorun değil yani bekleriz yani benim yuma var zaten biraz daha ve prolaktinin düştüğünü düşünüyorum çünkü göğüslerimin hassasiyeti geçti; eğer prolaktinim düşerse yumurtlamamı ertelemez diye düşünüyorum bugün adetin 13. gnü prolaktin düştüyse bu hafta yum olabilir inşaallah ta olur yoksa biz 15 gün boyunca çalışmaktan helak olucazŞÖYLEKİ BUNLAR O İLAÇLARIN ETKİSİ İSE ÜZÜLÜRÜZAMA İLAÇTAN TUTMAMIŞTIR TUTTUYSA ADET SONRASI ÇALIŞMALARDAN TUTMUŞTUR DİYE DÜŞÜNÜYORUM İNŞALLAHH NE GÜZEL OLUR :)
Burası hala cayır cayır yanıyooooooo 33 derece sıcaklıkÇıtır kızlar bugünden itibaren hava soğuyo, dikkat edin kendinize ve gebe olanlar bebişlerinize tabii
Burası hala cayır cayır yanıyooooooo 33 derece sıcaklık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?