2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

kısss bu arada okudum yazdığını kocaya giyinmelegiyinmeler uyandırmalar falan benimki uyanamazdı ne giymiş olursam olayım öyle bir uyksu var yani hadi bakalım bunca emeğe pozitif gebelik testi görmek isteriz
Kiz ne yapim yumurtlama gunlerimdi adam cok yorgundu beni oyle gorunce unuttu yorgunlugunu kendi kendime guldum bebek icin neler yapiyorum bi hamis kalayim da yapmam oyle insallah hepimiz hamis olalim hayirlisiyla

Kiz ne yapim yumurtlama gunlerimdi adam cok yorgundu beni oyle gorunce unuttu yorgunlugunu kendi kendime guldum bebek icin neler yapiyorum bi hamis kalayim da yapmam oyle insallah hepimiz hamis olalim hayirlisiyla
amin canım benim inşaallah hamiş kalalım da naz yapıcaz onlara bu gece ziyafetleri bir süreliiğine rafa kalkacak; tatlım sen de dostinex kullandın ya sende de kabızlık ve bulantı yaptı mı

kullandığım ilaç bulantı yapıyor mu acaba ya birde üşüttüm de ondan bulanıyor desem geçen haftadan beri kötü midem hatta az önce yine geldi böyle çıkarıverecekmişim gibi
Canim dostinex bulanti yapabilir agir bi ilac cunku ben icerken cok halsiz oluyordum kafami kaldiramiyordum

Tatlım benim 2.evliliğim eşimin çocuğu yok yaşım da 37 olunca tedirgin oldum o yüzden acele ettim :) Zamanı varmış demek ki

fortest erken gebeliği saptayabılıyomu canım

öyle demişti countryrose şöyle bir şey var ben daha önce hamileliğimi erken gebelik testinde görmedim tam gününde gördüm o yüzden herkeste aynı olacak diye bir şey yok :)

Canim dostinex bulanti yapabilir agir bi ilac cunku ben icerken cok halsiz oluyordum kafami kaldiramiyordum
evet yaa büyük ihtimal ondan bu hafta yarı oluyor ilaç iki haftası kalacak hayırlsı ile geçse diyorum daha önce doktor yarım yarım al demişti ondan demiş demekki

amin canım benim inşaallah hamiş kalalım da naz yapıcaz onlara bu gece ziyafetleri bir süreliiğine rafa kalkacak; tatlım sen de dostinex kullandın ya sende de kabızlık ve bulantı yaptı mı
Bende halsizlik yapti bulantim cok az oldu kabiz olmadim canim

ŞÖYLEKİ BUNLAR O İLAÇLARIN ETKİSİ İSE ÜZÜLÜRÜZ AMA İLAÇTAN TUTMAMIŞTIR TUTTUYSA ADET SONRASI ÇALIŞMALARDAN TUTMUŞTUR DİYE DÜŞÜNÜYORUM İNŞALLAHH NE GÜZEL OLUR :)

daha 4 gün var amaaan vallahi artık karalar bağlamıyorum hayırlısı doğru zaman da gelecek bebeişim daha sıram gelmemiş demek ki

YA deminoşş daha varmış sen testi pazartesi yap öylee üzülelim üzüleceksek niye yelkenleri 4 koca gün önceden suya indittiriyosun bize :)

ŞÖYLEKİ BUNLAR O İLAÇLARIN ETKİSİ İSE ÜZÜLÜRÜZ AMA İLAÇTAN TUTMAMIŞTIR TUTTUYSA ADET SONRASI ÇALIŞMALARDAN TUTMUŞTUR DİYE DÜŞÜNÜYORUM İNŞALLAHH NE GÜZEL OLUR :)
ya tabi insan oluversin istiyor ama sorun değil yani bekleriz yani benim yuma var zaten biraz daha ve prolaktinin düştüğünü düşünüyorum çünkü göğüslerimin hassasiyeti geçti; eğer prolaktinim düşerse yumurtlamamı ertelemez diye düşünüyorum bugün adetin 13. gnü prolaktin düştüyse bu hafta yum olabilir inşaallah ta olur yoksa biz 15 gün boyunca çalışmaktan helak olucaz

ya tabi insan oluversin istiyor ama sorun değil yani bekleriz yani benim yuma var zaten biraz daha ve prolaktinin düştüğünü düşünüyorum çünkü göğüslerimin hassasiyeti geçti; eğer prolaktinim düşerse yumurtlamamı ertelemez diye düşünüyorum bugün adetin 13. gnü prolaktin düştüyse bu hafta yum olabilir inşaallah ta olur yoksa biz 15 gün boyunca çalışmaktan helak olucaz

herkese merhaba kızlar,
adetime 3 gün var erken gebelik testi yaptım cok soluk 2.çizgi belirdi cok heycanlandım bu kadar erken öğrenmek
aslında iyi değil biliyorum sonradan adet olabiliyorsun yinede.
içimi dökecek birilerine ihtiyacım vardı...
benim gibi test yapan varmı günü gelmeden?

Kızlar şimdi antibiyotik kullanıyorum. Bebek çalışmalarına bitene kadar başlamasam mı? Emin olamadım. Bu arada dünkü doktor randevum da sıfırlanmaya az kalmış. Doktor bir sakıncanız yok bebek için dedi ama dişçi antibiyotik verince kararsız kaldım. Bilen var mı?

herkese merhaba kızlar,
adetime 3 gün var erken gebelik testi yaptım cok soluk 2.çizgi belirdi cok heycanlandım bu kadar erken öğrenmek
aslında iyi değil biliyorum sonradan adet olabiliyorsun yinede.
içimi dökecek birilerine ihtiyacım vardı...
benim gibi test yapan varmı günü gelmeden?

Kizlar dun gunduz misafirim vardi ovulasyon testi yapamadim gece aklima geldi yaptim ikiside ayni koyulukta gece calisma oldu bugunde yapsammi dr gun asiri dedi ama kafam karisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…