neyse bugünler geçecek uykusuz geceler bebiş kokusu gelecek evlerimizeBende halsizlik yapti bulantim cok az oldu kabiz olmadim canim
ya tabi insan oluversin istiyor ama sorun değil yani bekleriz yani benim yuma var zaten biraz daha ve prolaktinin düştüğünü düşünüyorum çünkü göğüslerimin hassasiyeti geçti; eğer prolaktinim düşerse yumurtlamamı ertelemez diye düşünüyorum bugün adetin 13. gnü prolaktin düştüyse bu hafta yum olabilir inşaallah ta olur yoksa biz 15 gün boyunca çalışmaktan helak olucaz
Çıtır kızlar bugünden itibaren hava soğuyo, dikkat edin kendinize ve gebe olanlar bebişlerinize tabii
Aynen canım çok sıcak hala denize giriliyor şort tişört geziyoruz vallaAmanııınnn hâlâ o kadar sıcak mı ya? Biz Ankarada resmen çorap, hırkaya geçtik.
herkese merhaba kızlar,
adetime 3 gün var erken gebelik testi yaptım cok soluk 2.çizgi belirdi cok heycanlandım bu kadar erken öğrenmek
aslında iyi değil biliyorum sonradan adet olabiliyorsun yinede.
içimi dökecek birilerine ihtiyacım vardı...
benim gibi test yapan varmı günü gelmeden?
doğru bak dün ne diyorduk işleyen demir ışıldar, bu atasözü wuslt a da gelsininşallah düşmüştür canımm değerlerin düşsünnn moralin yükselsinn bebişş gelsiiinnnbekliyoruz çalış çalış helak olmazsın vücudu rahatlatır spor niyetine
İnsallah canim gelsin bebislerneyse bugünler geçecek uykusuz geceler bebiş kokusu gelecek evlerimize
Kızlar şimdi antibiyotik kullanıyorum. Bebek çalışmalarına bitene kadar başlamasam mı? Emin olamadım. Bu arada dünkü doktor randevum da sıfırlanmaya az kalmış. Doktor bir sakıncanız yok bebek için dedi ama dişçi antibiyotik verince kararsız kaldım. Bilen var mı?
doğru bak dün ne diyorduk işleyen demir ışıldar, bu atasözü wuslt a da gelsin
betaya ne kadar veriyorsunuz develttemi yaptırıyorsunuz canımYA deminoşş daha varmış sen testi pazartesi yap öylee üzülelim üzüleceksek niye yelkenleri 4 koca gün önceden suya indittiriyosun bize :)
Kizlar dun gunduz misafirim vardi ovulasyon testi yapamadim gece aklima geldi yaptim ikiside ayni koyulukta gece calisma oldu bugunde yapsammi dr gun asiri dedi ama kafam karisti
betaya ne kadar veriyorsunuz develttemi yaptırıyorsunuz canım
tatlım sen çalış bence çünkü ben ovü forumunda da çok rastladım bu örneğe ovüyü görünce üç gün üst üste çalışanlardan hamile kalanı yani larsson da tek ilişkiyle kaldı ama siz bilirsiniz yine de yani; ne biçim cevap oldu ya benim bile kfam karıştı ne yapsan diyeİnsallah canim gelsin bebisler
cok teşekkür ederim canım ben dayanamayıp 1 hafta önce kan testi yaptırmıstımerken yapanlar varda o soluk inşallah koyulaşır belirsiz olması içini sıkıyor anlayabiliyorum ama çok dayanamazsan yarın bir kan testi yaptırırsın :)
bende Antalyada oturuyorum bugun hava yağmurlu ama artık yeter butun yaz kavurulduk zaten
Aceleci mi :) Sıkıntı yapma burada genelimiz öyleyiz testlerden önce belirtiler sonrasında erken erken yapılan testlercok teşekkür ederim canım ben dayanamayıp 1 hafta önce kan testi yaptırmıstımsonuc koca bir 2 cıkmıstı...
acelelik konusunda üstüme yok maşallah
merhaba tatlım ben 4 gün kala yaptım negatif çıktı bence iki gün sonra yenile daha net göreceğine eminim tabii hayırlısı ne ise o olsun diyelim ama gebelik varsa hemen çıkıyor çok arkadaşta erkenden çıktı pozitif :)herkese merhaba kızlar,
adetime 3 gün var erken gebelik testi yaptım cok soluk 2.çizgi belirdi cok heycanlandım bu kadar erken öğrenmek
aslında iyi değil biliyorum sonradan adet olabiliyorsun yinede.
içimi dökecek birilerine ihtiyacım vardı...
benim gibi test yapan varmı günü gelmeden?
Esim isten gelince cullanayim o zaman vay garibim basina neler gelecek haber yok bu aralar cok yorgun oluyorher gün yapın bence :) lovely sabah akşam öneriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?