2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

inşallah düşmüştür canımm değerlerin düşsünnn moralin yükselsinn bebişş gelsiiinnn bekliyoruz çalış çalış helak olmazsın vücudu rahatlatır spor niyetine

Çıtır kızlar bugünden itibaren hava soğuyo, dikkat edin kendinize ve gebe olanlar bebişlerinize tabii

evet yumi yorganlar meydana dökülsün bence dikkat ediyorum bende bugünde yumurtalıklarımda hafif batmalar var sanırım üşütüyoruz ya da adet ya da yumurtlama ya da gaz

erken yapanlar varda o soluk inşallah koyulaşır belirsiz olması içini sıkıyor anlayabiliyorum ama çok dayanamazsan yarın bir kan testi yaptırırsın :)

canım bence antibiyotik tedavinle dişini hallet korun sonra çalışmalara başla. çünkü hamişlikte diş çok zor hatta burda elf çok zorlandı mahvoldu bi şey içemediği için

İnsallah canim gelsin bebisler
tatlım sen çalış bence çünkü ben ovü forumunda da çok rastladım bu örneğe ovüyü görünce üç gün üst üste çalışanlardan hamile kalanı yani larsson da tek ilişkiyle kaldı ama siz bilirsiniz yine de yani; ne biçim cevap oldu ya benim bile kfam karıştı ne yapsan diye

erken yapanlar varda o soluk inşallah koyulaşır belirsiz olması içini sıkıyor anlayabiliyorum ama çok dayanamazsan yarın bir kan testi yaptırırsın :)
cok teşekkür ederim canım ben dayanamayıp 1 hafta önce kan testi yaptırmıstımsonuc koca bir 2 cıkmıstı...
acelelik konusunda üstüme yok maşallah

cok teşekkür ederim canım ben dayanamayıp 1 hafta önce kan testi yaptırmıstımsonuc koca bir 2 cıkmıstı...
acelelik konusunda üstüme yok maşallah
Aceleci mi :) Sıkıntı yapma burada genelimiz öyleyiz testlerden önce belirtiler sonrasında erken erken yapılan testler

merhaba tatlım ben 4 gün kala yaptım negatif çıktı bence iki gün sonra yenile daha net göreceğine eminim tabii hayırlısı ne ise o olsun diyelim ama gebelik varsa hemen çıkıyor çok arkadaşta erkenden çıktı pozitif :)
moralini yüksek tut olumsuz şeyler düşünüp kendini strese sokma canım başımıza ne geliyorsa stresten habersiz bırakma bizi paylaş muhakkak olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…