2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Slm kızlar aile doktorundayım bende 3 tane guatır çıktı en büyügü 2 santim.sizce gebeligi guatır etkiliyomu sanki öyle bişey duymuştum.

Tesekkur ederim tatlim bugunde yapim ben

YA deminoşş daha varmış sen testi pazartesi yap öylee üzülelim üzüleceksek niye yelkenleri 4 koca gün önceden suya indittiriyosun bize :)
ne biliyim yaaa birden ov gününü denk getirdiğimi görünce coştum yaptım test zaten bu sabah kasıklarımda ağrı başladı geliyor benim kırmızılar da kendimden korktum kız hiç üzülmedim demek benim devreler iyice yandı gitti yazık bana

Allah yardimcin olsun 5 gun nasil dayanabildn kiz

kesinlikle canım her şey stresten oluyor tabiki paylaşırım sonucu olumlu veya olumsuz

Allah sabir versin canim cok uzulduminsaAllah Rabbim tekrardan ama saglikli bir gebelik nasip etsin

Slm kızlar aile doktorundayım bende 3 tane guatır çıktı en büyügü 2 santim.sizce gebeligi guatır etkiliyomu sanki öyle bişey duymuştum.

içini ferah tut benimde bir tanıdığım var guatr olan ama şu an doğuma gün sayıyor:)

Canım ben senin gibi kalp atışını duymadığım halde bu kadar üzüldüm bu sebeple anlıyorum.
BEnim kimseye söylememe nedenim buydu annemin aştığını gördüm, duydum bu sebeple bende aşacağım. Hatta bugün ilk defa yataktan gülümseyerek kalktım. Normale dönüyorum. Aşkım çok mutlu oldu beni öyle görünce
Dün hastanede sıra beklerken kadın açık açık hastalığını eşiyle ilişkiye geçişini vs. o kadar açık konuştuki utancımdan başımı eğdim. Erkekler vardı etrafta ve hiç rahatsızlık duymadı.
kısss bu arada okudum yazdığını kocaya giyinmeler uyandırmalar falan benimki uyanamazdı ne giymiş olursam olayım öyle bir uyksu var yani hadi bakalım bunca emeğe pozitif gebelik testi görmek isteriz
Hahahhaha benimkisi çok yorgunsun geç yat derdi herhalde
daha 4 gün var amaaan vallahi artık karalar bağlamıyorum hayırlısı doğru zaman da gelecek bebeişim daha sıram gelmemiş demek ki
İnşallah bende senin gibi olabilirim.
MOLA ZAMANI MI O ZAMAN DİREK TEST YAPTIRIRIM HAFTAYA :) HİÇ BOŞ YERE FORTEST ALMIYIM TEK GÜN 5 DK İÇİN
Belli olmaz belki belkiiii
canım bence antibiyotik tedavinle dişini hallet korun sonra çalışmalara başla. çünkü hamişlikte diş çok zor hatta burda elf çok zorlandı mahvoldu bi şey içemediği için
Canım kanal tedavisine kadar sürecek bilmiyorumki

Allah sabir versin canim cok uzulduminsaAllah Rabbim tekrardan ama saglikli bir gebelik nasip etsin
cok geçmiş olsun canım rabbim inşallah yakın zamanda yine hamilelik nasip eder.
ben zorunlu olarak kürtaj olmuştum genel anestezi ile

Canlarim cigerlerim igneden sonraki tek belirtim asiri sirt agrisi ve dun yasadigim sizlanma seklinde kasik agrisi. Normalde regli gunume yakin goguslerim siser ve agrirdi ama sirtim agrimazdi o bu ay tam tersi oldu kafam allak bullak duaedinde hamileyimdir insallah batima 7 gun var

işte herkesin yapısı farklı yani kocamın uykusu ağır yanında saat çalar duymaz uykuya devam, o yüzden ben yeltenmem bile uyuduysa yani

cok teşekkür ederim canım ben dayanamayıp 1 hafta önce kan testi yaptırmıstımsonuc koca bir 2 cıkmıstı...
acelelik konusunda üstüme yok maşallah

birinin daha 2 çıkmıştı burda :) 2 gebelik sayılmıyor ama adet günü kırmızılar gelmezse yenilersinidrar testini eğer yine soluk ya da çift çizgi görürsen doğru kana :) hayırlısı olsun

Aşılama mı yaptırdın canım?
işte herkesin yapısı farklı yani kocamın uykusu ağır yanında saat çalar duymaz uykuya devam, o yüzden ben yeltenmem bile uyuduysa yani
Oda güzel yorgunsa ona göre ben yorgunumdur yatıp dinlenmemi ister

birinin daha 2 çıkmıştı burda :) 2 gebelik sayılmıyor ama adet günü kırmızılar gelmezse yenilersinidrar testini eğer yine soluk ya da çift çizgi görürsen doğru kana :) hayırlısı olsun
teşekkürler canım inşallah gelmez kırmızılar

Canim troid hormonlari etkiliyir tedavisi zor bisey degil ama insaAllah gecer o nodullerin:)

geçmiş olsunn bilmiyorum ki doktora sormak gerek hormonları etkiliyorsa onu da etkiler sanırım ama ne derecede bilemeyiz ilaç tedavisi mi göreceksin?

cok geçmiş olsun canım rabbim inşallah yakın zamanda yine hamilelik nasip eder.
ben zorunlu olarak kürtaj olmuştum genel anestezi ile
Canim beni alintilamissin friendly arkadasimizin basina geldi Rabbim kimseye yasatmasin bu arada 1 hafta once kan testn 2 xikmissa bana gore hamilesin saun degerin 60 larda biseydir :)

senin kararın biliyorum ertelemek istemiyorsun ikisinide ama dişte insanı bırakmıyor dokuz ay idare eder mi diye sorsak dişçiye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…