- 16 Mayıs 2013
- 4.831
- 2.717
- 248
Kız çalışmalara başlamak istiyorum biran öncesenin kararın biliyorum ertelemek istemiyorsun ikisinide ama dişte insanı bırakmıyor dokuz ay idare eder mi diye sorsak dişçiye
Kız çalışmalara başlamak istiyorum biran önce
olmadı aşılama
olmadı tüp bebek
oda olmazsa evlatlık her şeye hızlıca başlamak istiyorum.
delirdim mi ne bilemiycem
Sabah 2 bardak ılık su içtim sanki biraz etkisi oldu gibi cnm.her sabah içmeye mzen göstericem.aklında bulunsun senindeAllah yardimcin olsun 5 gun nasil dayanabildn kiz
kızlaaaarrrrr adet oldum beeennnn
adet oldum canım yaa cok kotuyummm nerden cıktı bu simdiaslında 44. gün adet olacaksan şanslı günleri yeni geçtin demektir ya da daha önce de yum olmuş olabilir ama sen bence bekle biraz daha ben 35-40 olmadan gün test yapmıyorum
Ne bileyim içimde çocuk enerjisi var.Başla başla dur hepsine birden kalkışma normal yolla olacak allah kısmet ederse hemen olmadı olmadı böyle şöyle deme bebekkk aşığı :)
Canım önümüzdeki maçlara bakıcaz kırmızı kart hepimiz yedikkikızlaaaarrrrr adet oldum beeennnn
bilmiyorum canım ya cok sinirli ve kızgınım suan niye boyle oldu offffffffffdaha vardı senin normal düzenine göre çok erken olmadın mı ?
benım kırmızı kart cok kötu geldı hesaplamalar calısmalar offf offfNe bileyim içimde çocuk enerjisi var.
Böyle hoplayıp zıplayıp dans etmek istiyorum.
Gece rüyamda yeniden eşimle evleniyordum gelinliğimi falan giymiştim.
Anam eski günler gözümün önünde nasıl evlendik nasıl aşık olduk hatta yeniden evlensek mi diye düşünüyorum
Canım önümüzdeki maçlara bakıcaz kırmızı kart hepimiz yedikki
Ne bileyim içimde çocuk enerjisi var.
Böyle hoplayıp zıplayıp dans etmek istiyorum.
Gece rüyamda yeniden eşimle evleniyordum gelinliğimi falan giymiştim.
Anam eski günler gözümün önünde nasıl evlendik nasıl aşık olduk hatta yeniden evlensek mi diye düşünüyorum
Canım önümüzdeki maçlara bakıcaz kırmızı kart hepimiz yedikki
cnm guatr gebeliği engelliyor die biliyorum.cocugun olmuyor die dr gitsen istediği hormon tahlillerinde guatrda oluyor.yuksek seviyeler engelliyor gebeliği die biliyorum.illaki istisna olanlar olmuş olabilir.ama belki sen istisnalar içinde olmayabilirsinSlm kızlar aile doktorundayım bende 3 tane guatır çıktı en büyügü 2 santim.sizce gebeligi guatır etkiliyomu sanki öyle bişey duymuştum.
Ultrasonla bakarken buldu aile doktoru uzman doktora yönlendirdi.türüne bakılcakmış.türüne göre 2 çeşit tedavisi varmış birincisi ameliyatla alıncak ikinci türsede 3 gün hastanede yatıp ilaçla tedavi edilcek hangi tür oldugu uzman doktorun cihazla görüntülemesinden sonra belli olcak.geçmiş olsunnbilmiyorum ki doktora sormak gerek hormonları etkiliyorsa onu da etkiler sanırım ama ne derecede bilemeyiz ilaç tedavisi mi göreceksin?
cnm guatr gebeliği engelliyor die biliyorum.cocugun olmuyor die dr gitsen istediği hormon tahlillerinde guatrda oluyor.yuksek seviyeler engelliyor gebeliği die biliyorum.illaki istisna olanlar olmuş olabilir.ama belki sen istisnalar içinde olmayabilirsinbiran önce tedavini ol gerekiyorsa ameliyatta ol kurtul[/QUOTE benimki dıştan muayaneyle tesbit edikemiyo belli olmuyo yani.sadece ultra
Canim zaten her sabah 1 bardak iciyordum 2 bardak ederm onuSabah 2 bardak ılık su içtim sanki biraz etkisi oldu gibi cnm.her sabah içmeye mzen göstericem.aklında bulunsun seninde
tatlım sağlıklı bi insanın hamile kalma olasılığı her zamn %20 unutma şekerim bak ilkinde tutmayan çok kişi varbilmiyorum canım ya cok sinirli ve kızgınım suan niye boyle oldu offffffffff
canm cok üzüldüm inan ama üzülme yeniden hamile kalacaksın inşallah kürtajı psikolojik sağlığın acısından genel anesteziyle yap istersen canm 10 dkda bitiyo bişey anlamadan uyanıyosun ama devlet uyanıkken yapıyo diye biliyorum anestezi için özeller artı para alıyo ben özelde olmuştum canmMalesef bebeğimi göremedik boş gebelikmiş bu yaşadığım cuma günü kürtaj olucamağzım dilim bağlı konuşamıyorum sadece hayırlısı diyebiliyorum.. Kürtaj olan arkadaşlara sorum genetik testi ve kan pıhtılaşma testlerini yaptırdınız mı; kürtajda lokal anestezi mi genel anestezi mi olmalı; vakum yöntemi diye bişey varmış onu mu tercih etmeliyim? Artık düşündüğüm inş kürtajım sıkıntısız geçerde tekrar hamile kalabilirim..bu süreçteki desteğiniz için hepinize teşekkür ediyorum sağolun iyi ki varsınız..
Ultrasonla bakarken buldu aile doktoru uzman doktora yönlendirdi.türüne bakılcakmış.türüne göre 2 çeşit tedavisi varmış birincisi ameliyatla alıncak ikinci türsede 3 gün hastanede yatıp ilaçla tedavi edilcek hangi tür oldugu uzman doktorun cihazla görüntülemesinden sonra belli olcak.
Guatır muayenesi için randevu almadım bat ımın geçmesini beklerim.Sanırım radyasyon la tedavi o yatırma dediğin inşallah uzun süren bir durum çıkmaz çabucak hallolur canım o işi halledene kadar korun derim eğer radyasyonlu bir tedavi olursa bebeğe kesin zarar verir allah korusun doktorların ikisine de danış konuş :)
özlede 10 liraydı .. bi de kadın doğum hastahanesi bakıyor bizde ama özel 1 saat içinde sonucunu veriyor :)betaya ne kadar veriyorsunuz develttemi yaptırıyorsunuz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?