koyuyu görünce 12-36 saat arasında çatlıyor ya tatlım imkanın varsa ki bugün yapsan iyi olur sanırsamKizlar dun gunduz misafirim vardi ovulasyon testi yapamadim gece aklima geldi yaptim ikiside ayni koyulukta gece calisma oldu bugunde yapsammi dr gun asiri dedi ama kafam karisti
AAAA BENİM ÖZEL SAĞLIĞIM VAR AMA ONDAN HARİÇ 30 TL VERMİŞTİM ÖZEL BİR POLİKLİNİĞE YAHU SEN HANGİ ÖZELDEN BAHSEDİYON KIZ İSTANBULDAMI :)özlede 10 liraydı .. bi de kadın doğum hastahanesi bakıyor bizde ama özel 1 saat içinde sonucunu veriyor :)
Canım daha
Guatır muayenesi için randevu almadım bat ımın geçmesini beklerim.
Asilama degilde catlatma ignesi cnm sonrasinda progestana devame t doktorum ins ise yarar :)Aşılama mı yaptırdın canım?
Oda güzel yorgunsa ona göre ben yorgunumdur yatıp dinlenmemi ister
İnşaallah cnm.çekap için 4 tüp kan aldılar bhcğ de çıkarmı acaba adetime 3.4 gütamam bakalım bi plan yaparsın ona göre gidersin hemencik geçsin onlar gelsin bebişkoo :)
cnm bizde yılbaşına kdr olmazsa tüp yaptırıcz gibi sn nerde düşünüyosn yaptırmayıÇok sağol canim tesellin için. Tüp bebekle tutar inşallah
İyiyim tatlim sen nasilsinMerhaba kızlar nasılsınız
Canim sen soylersen bakarlarBatıma 3.4 gün kaldı 4 tüp kan alındı bhcg yede bakarlarmı
İyiyim tatlim sen nasilsin
Kolay gelsin canim dinlen birazçok sukur canım ıyıyım bende cok yogun bır sekılde calısıyorum bıraz mola dedım :)
Kolay gelsin canim dinlen biraz
Ayy canim geleyimmi yardimaTeşekkür ederim canım aksamda evde temızlık benı beklıyor canım
söylersen bakarlarBatıma 3.4 gün kaldı 4 tüp kan alındı bhcg yede bakarlarmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?