2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Önce kadın doktordan randevu alıp muayene olcam oda guatırı proplem sayarsa mecbur guatır tedavisi için muayeneye gitcem.yani kadın dogum uzmanından çıkan sonuç yönlendirici olcak bir anlamda

k
Kizlar dun gunduz misafirim vardi ovulasyon testi yapamadim gece aklima geldi yaptim ikiside ayni koyulukta gece calisma oldu bugunde yapsammi dr gun asiri dedi ama kafam karisti
koyuyu görünce 12-36 saat arasında çatlıyor ya tatlım imkanın varsa ki bugün yapsan iyi olur sanırsam

özlede 10 liraydı .. bi de kadın doğum hastahanesi bakıyor bizde ama özel 1 saat içinde sonucunu veriyor :)
AAAA BENİM ÖZEL SAĞLIĞIM VAR AMA ONDAN HARİÇ 30 TL VERMİŞTİM ÖZEL BİR POLİKLİNİĞE YAHU SEN HANGİ ÖZELDEN BAHSEDİYON KIZ İSTANBULDAMI :)

AYYYY İÇİMDEN BİR SES YARIN KAN VER DİYOR AMA SONRA SALAKSIN GİZ DİYORUM

EŞİMDE DÜN BANA BÖLE YAPTIPIN İÇİN OLMUCAK AYRICA DİYOR Kİ İLK EVLENDİĞİNDE TAKMIYORDUN ŞİMDİ TAKIYOSUN DİO HAKLI GALİBA GELECEK AY OLURUNA BIRAKICAM

Batıma 3.4 gün kaldı 4 tüp kan alındı bhcg yede bakarlarmı

slm kızlar nasılsınız bgn dersim yok evdeymmmm sabah tursuluk adm tursu yaptım geldm yanınıza ama bnm artık aklıma bebiş gelmiyo eşimin sayı düşük çıkınca dr da tüp deyince normal olmıcak gibi geliyo gecen aylarda olsa pzrdan aldıklarım ağır dikat edeym diye gitmezdm aldm herşeyi tasıdm dikkat etmedm bile ama moralm bozuk yaa

friendly cnm ALLAH bidahaki bebişini hayırlı eylesin kucağına almayı nasip etsn inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…