2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Tatlim ya uzulme lutfen insallah tupe gerek kalmadan hamis olursun rabbim ol desin yeterki hic belli olmaz kafaya takmadigin icin bebisin gelir insallah hayirlisiyla

Allahım yardımcın olsun kuzum bir an önce atlat bu durumu ve inşallah tekrar yaşatmasın...

İnşaall

İnşaallah cnm.çekap için 4 tüp kan aldılar bhcğ de çıkarmı acaba adetime 3.4 gü

Çıkabilir en azından düşükte olsa diye düşünüyorum ben bende önce guatr için olan doktorunla konuş acil mi değil mi diye sonra kadın doğuma git ama sen bilirsin

benım kırmızı kart cok kötu geldı hesaplamalar calısmalar offf offf
Farkındayım ama üzülüp kasınca ne oluyor hiç bir şey o sebeple umutla yeniden yine sıkılmadan devam
ÇOK GÜZEL BİR ENERJİ HİSSETTİĞİN UMARIM BÖYLE GİDER VEE HAMİŞ OLURSUN AYRICA GELİNLİK GİYMEK GÜZEL DİYE BİLİYORUM :)
İnşallah canım
Asilama degilde catlatma ignesi cnm sonrasinda progestana devame t doktorum ins ise yarar :)
Çağlama için incir kürü duymuştum istersen bir bak ben soğandan sonra incir kürüne başlayacağım.

Canım geçmiş olsun.
Allah nasip etsinde doğal veya tüp ikiside senin bebeğin sonuçta olsunda hayırlısıyla sağlıklı ne şekilde gelirse gelsin. Sanki tüp olsa daha mı az seveceksin yavrunu peh peh peh

Birde eşin hangi doktora gidip yaptırdı. Eşimde gidecek ama ürolojiye mi yoksa başka doktoramı bilemiyorum.

Tatlim ya uzulme lutfen insallah tupe gerek kalmadan hamis olursun rabbim ol desin yeterki hic belli olmaz kafaya takmadigin icin bebisin gelir insallah hayirlisiyla
inş cnm öyle olur ama eşime bişi demesem de umudum bazen hiç kalmıyo

Allahım yardımcın olsun kuzum bir an önce atlat bu durumu ve inşallah tekrar yaşatmasın...
Mogami kiz seni bugun ruyamda gordum telde konusuyorduk dr gitmissin esinle onu anlatiyordun sonra ben aradim seni esin cikti kimi aradin dedi bende ismini bilmedigim icin mogamiyi aradim dedim sonra sen aldin teli konustuk oyle hayirdir insallah

Kizlar dun gunduz misafirim vardi ovulasyon testi yapamadim gece aklima geldi yaptim ikiside ayni koyulukta gece calisma oldu bugunde yapsammi dr gun asiri dedi ama kafam karisti
canm sadece yum günlerini hergün yapın çoğu kişinin öyle tutuyo

Canım geçmiş olsun.
Allah nasip etsinde doğal veya tüp ikiside senin bebeğin sonuçta olsunda hayırlısıyla sağlıklı ne şekilde gelirse gelsin. Sanki tüp olsa daha mı az seveceksin yavrunu peh peh peh

Birde eşin hangi doktora gidip yaptırdı. Eşimde gidecek ama ürolojiye mi yoksa başka doktoramı bilemiyorum.[/QUOTE]

yok cnm hayırlı sağlıklı olsn da normal olmayacaksa inş tüpte tutar ALLAH isteyen herkrese annelik babalık tattırsın
bn dr a gidince bi sorun çıkmadı dr da androloji polikliniğe gönderdi ama ürolojide olur ama özel laboratuvara gidip de yaptırabilir

selam kızlar nasılsınız bakalım ne var ne yok. benim durumlar aynı hala regl yok her hangi bir belirti de yok. bende az önce gittim kan testi yaptırdım sonucu 15,30 da alacağım.. gebelik beklentim yok ama en azından bi çizelge oluştururum yönümü belirlerim dr. randevusu alacaktım sonuca göre hareket ederim

Mogami cnm sana sorum olacak :) ben 14. Gün pozitifi gördüm ve o gun ilişki oldu daha sonrasında olmadı.şimdi benim bebişim kızmı olacak :))

çok küçük bir birim olsa guatr cok fazla sorun olmuyor.yıllar once bendede cıkmıstı ama dr ilaca bile gerek gormemişti.ameliyatı da okadar korkulacak kadar degıl.illaki bıcak altına yatmak hoş degıl tabiki ama ilaçla gecmiyorsa ameliyat şart.ablanın ki gibi olursa seninde akibetin üzülür yorulursun yıllarca.allah tez zamanda şifa versin inş

Inşallah vardır bebeğin canım rabbim isteyene versinUOTE="burcunaz1, post: 36947370, member: 597076"]selam kızlar nasılsınız bakalım ne var ne yok. benim durumlar aynı hala regl yok her hangi bir belirti de yok. bende az önce gittim kan testi yaptırdım sonucu 15,30 da alacağım.. gebelik beklentim yok ama en azından bi çizelge oluştururum yönümü belirlerim dr. randevusu alacaktım sonuca göre hareket ederim[/QUOTE]
In

Mogami kiz seni bugun ruyamda gordum telde konusuyorduk dr gitmissin esinle onu anlatiyordun sonra ben aradim seni esin cikti kimi aradin dedi bende ismini bilmedigim icin mogamiyi aradim dedim sonra sen aldin teli konustuk oyle hayirdir insallah
kuşum hayırlara çıksın... rüyalarda bile çenemiz kapanmıyor desene yarın doktor randevum var gerçekten

İnşallah olsun da ben hepsine razıyım inan
Normal yoldan olmasını bende çok istiyorum ama bakarsın olmaz bu sebeple kendimi hepsine alıştırmaya çalışıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…