Ayy canim geleyimmi yardimaCok yorma kendini
Tatlim ya uzulme lutfen insallah tupe gerek kalmadan hamis olursun rabbim ol desin yeterki hic belli olmaz kafaya takmadigin icin bebisin gelir insallah hayirlisiylaslm kızlar nasılsınız bgn dersim yok evdeymmmm sabah tursuluk adm tursu yaptım geldm yangelir ama bnm artık aklıma bebiş gelmiyo eşimin sayı düşük çıkınca dr da tüp deyince normal olmıcak gibi geliyo gecen aylarda olsa pzrdan aldıklarım ağır dikat edeym diye gitmezdm aldm herşeyi tasıdm dikkat etmedm bile ama moralm bozuk yaa
Allahım yardımcın olsun kuzum bir an önce atlat bu durumu ve inşallah tekrar yaşatmasın...Malesef bebeğimi göremedik boş gebelikmiş bu yaşadığım cuma günü kürtaj olucamağzım dilim bağlı konuşamıyorum sadece hayırlısı diyebiliyorum.. Kürtaj olan arkadaşlara sorum genetik testi ve kan pıhtılaşma testlerini yaptırdınız mı; kürtajda lokal anestezi mi genel anestezi mi olmalı; vakum yöntemi diye bişey varmış onu mu tercih etmeliyim? Artık düşündüğüm inş kürtajım sıkıntısız geçerde tekrar hamile kalabilirim..bu süreçteki desteğiniz için hepinize teşekkür ediyorum sağolun iyi ki varsınız..
Haklisin canim oyalanirsan zaman daha cabuk gecerAyyyy tesekkur ederım bırtanem yormuyorum canım hergun bırparca yapıyorum esımde yok oyalanırım zaman gecer dıyorum
İnşaall
İnşaallah cnm.çekap için 4 tüp kan aldılar bhcğ de çıkarmı acaba adetime 3.4 gü
söylemedim çekap yapcaz yarın kan ve idrar sonuçlarınız çıkar gelirsiniz sonuçları görüşürüz dediler Türliyede olsaydm söylwrdim ama almanya burasısöylersen bakarlar
Farkındayım ama üzülüp kasınca ne oluyor hiç bir şey o sebeple umutla yeniden yine sıkılmadan devambenım kırmızı kart cok kötu geldı hesaplamalar calısmalar offf offf
İnşallah canımÇOK GÜZEL BİR ENERJİ HİSSETTİĞİN UMARIM BÖYLE GİDER VEE HAMİŞ OLURSUN AYRICA GELİNLİK GİYMEK GÜZEL DİYE BİLİYORUM :)
Çağlama için incir kürü duymuştum istersen bir bak ben soğandan sonra incir kürüne başlayacağım.Asilama degilde catlatma ignesi cnm sonrasinda progestana devame t doktorum ins ise yarar :)
Canım geçmiş olsun.slm kızlar nasılsınız bgn dersim yok evdeymmmm sabah tursuluk adm tursu yaptım geldm yanınıza ama bnm artık aklıma bebiş gelmiyo eşimin sayı düşük çıkınca dr da tüp deyince normal olmıcak gibi geliyo gecen aylarda olsa pzrdan aldıklarım ağır dikat edeym diye gitmezdm aldm herşeyi tasıdm dikkat etmedm bile ama moralm bozuk yaa
inş cnm öyle olur ama eşime bişi demesem de umudum bazen hiç kalmıyoTatlim ya uzulme lutfen insallah tupe gerek kalmadan hamis olursun rabbim ol desin yeterki hic belli olmaz kafaya takmadigin icin bebisin gelir insallah hayirlisiyla
Mogami kiz seni bugun ruyamda gordum telde konusuyorduk dr gitmissin esinle onu anlatiyordun sonra ben aradim seni esin cikti kimi aradin dedi bende ismini bilmedigim icin mogamiyi aradim dedim sonra sen aldin teli konustuk oyle hayirdir insallahAllahım yardımcın olsun kuzum bir an önce atlat bu durumu ve inşallah tekrar yaşatmasın...
canm sadece yum günlerini hergün yapın çoğu kişinin öyle tutuyoKizlar dun gunduz misafirim vardi ovulasyon testi yapamadim gece aklima geldi yaptim ikiside ayni koyulukta gece calisma oldu bugunde yapsammi dr gun asiri dedi ama kafam karisti
Hayirlisi olsun canim umudunu kaybetme olmadi tup yaptirrirsin bebisin gelecek insallah hayirlisiylainş cnm öyle olda ama eşime bişi demesem de umudum bazen hiç kalmıyo
Tesekkur ederim tatlim kocis gelsin calisirizcanm sadece yum günlerini hergün yapın çoğu kişinin öyle tutuyo
bugun benm de olacak inşallah yumurtam kocayı kapıda karsılarım artıkTesekkur ederim tatlim kocis gelsin calisiriz
çok küçük bir birim olsa guatr cok fazla sorun olmuyor.yıllar once bendede cıkmıstı ama dr ilaca bile gerek gormemişti.ameliyatı da okadar korkulacak kadar degıl.illaki bıcak altına yatmak hoş degıl tabiki ama ilaçla gecmiyorsa ameliyat şart.ablanın ki gibi olursa seninde akibetin üzülür yorulursun yıllarca.allah tez zamanda şifa versin inşBenim guatırım elle yada gözle bakıldıgında görünmüyo dıştan belli olmuyo ama ultrasonda çıktı 3 tanelermiş en büyügü 2 cm miş.bizim ailenin genelinde var ve en büyük ablamda limon büyüklügünde ve yavrulu.onun çocugu 40 yaşında oldu ve guatırı hala duruyo.aldırtmaya korkuyo.
kuşum hayırlara çıksın... rüyalarda bile çenemiz kapanmıyor deseneMogami kiz seni bugun ruyamda gordum telde konusuyorduk dr gitmissin esinle onu anlatiyordun sonra ben aradim seni esin cikti kimi aradin dedi bende ismini bilmedigim icin mogamiyi aradim dedim sonra sen aldin teli konustuk oyle hayirdir insallah
İnşallah olsun da ben hepsine razıyım inanyok cnm hayırlı sağlıklı olsn da normal olmayacaksa inş tüpte tutar ALLAH isteyen herkrese annelik babalık tattırsın
bn dr a gidince bi sorun çıkmadı dr da androloji polikliniğe gönderdi ama ürolojide olur ama özel laboratuvara gidip de yaptırabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?