geçmiş olsun canım benim gebeliğe bi engeli var mı bilmiyorumSlm kızlar aile doktorundayım bende 3 tane guatır çıktı en büyügü 2 santim.sizce gebeligi guatır etkiliyomu sanki öyle bişey duymuştum.
Evet ruyada bile cenemiz dusuyor him kiz esinmogamide kim diyo sonra sen aliyorsun teli hayir olsun dr gidecegini gormusum ruyamdademmekki ondan girmis ruyama kontrolun vardi degil mikuşum hayırlara çıksın... rüyalarda bile çenemiz kapanmıyor deseneyarın doktor randevum var gerçekten
In[/QUOTE]Inşallah vardır bebeğin canım rabbim isteyene versinUOTE="burcunaz1, post: 36947370, member: 597076"]selam kızlar nasılsınız bakalım ne var ne yok. benim durumlar aynı hala regl yok her hangi bir belirti de yok. bende az önce gittim kan testi yaptırdım sonucu 15,30 da alacağım.. gebelik beklentim yok ama en azından bi çizelge oluştururum yönümü belirlerim dr. randevusu alacaktım sonuca göre hareket ederim
hayırlısı kuşum...umarım ekim güzel gelirkızlaaaarrrrr adet oldum beeennnn
evet kontrolüm var... yarın tam 13. günüm bakalım yumoşlar ne alemde... doktrumla da konuşacağım nasıl bi yol izlemem gerektiğini... eşime de antibiyotik yazmasını isteyeceğimEvet ruyada bile cenemiz dusuyor him kiz esinmogamide kim diyo sonra sen aliyorsun teli hayir olsun dr gidecegini gormusum ruyamdademmekki ondan girmis ruyama kontrolun vardi degil mi
Him ayniyiz o zaman insallah guzel haberler veririz badydollarla karsilarizbbenimkinm de olacak inşallah yumurtam kocayı kapıda karsılarım artık
Himm tam zamani yumurtalarina bakar ne zaman catlatacagini da soyler iyi olmus denk gelmisevet kontrolüm var... yarın tam 13. günüm bakalım yumoşlar ne alemde... doktrumla da konuşacağım nasıl bi yol izlemem gerektiğini... eşime de antibiyotik yazmasını isteyeceğim
özellikle denk getirdimHimm tam zamani yumurtalarina bakar ne zaman catlatacagini da soyler iyi olmus denk gelmis
İnsallah kirmizilari gormezsin canim bende seni merak ediyordum haberlerini bekliyorumselam kızlar nasılsınız bakalım ne var ne yok. benim durumlar aynı hala regl yok her hangi bir belirti de yok. bende az önce gittim kan testi yaptırdım sonucu 15,30 da alacağım.. gebelik beklentim yok ama en azından bi çizelge oluştururum yönümü belirlerim dr. randevusu alacaktım sonuca göre hareket ederim
Öyle öyle canım.. bekliyorum bakalım kociş iyileşsin diye hayırlısylakuşum daha başlamadık ilaca... perşembe doktor kontrolüm var o zaman isterim bi antibiyotik eşim için... sende yanaşma eşine madem... hem endişelenme daha var yumurtlamana...önce eşleri iyileştirelimde bebiş olur elbet
valla bunu söylemek için tam çatlama zamanını bilmek lazım ama eğer yumdan önceyse (ki senin bigün önceydi değil mi) kız olma ihtimali yüksek... Allah bilir kuşum yine deMogami cnm sana sorum olacak :) ben 14. Gün pozitifi gördüm ve o gun ilişki oldu daha sonrasında olmadı.şimdi benim bebişim kızmı olacak :))
Dun misafir vardi gunduz ovulasyon testi yapamadim gece yaptim pozitifti dun calisma oldu bugunde calisacagiz hayirlisiyla tutar insallah battasim insallah gebedasda oluruzözellikle denk getirdimBakalım kuşum... senin çalışmalar nasıl gidiyor malum batlarımız aynı yumoş dönmeindeyiz ikimizde
inş. cnm bakalım neler olacak bu akşama öğrenmiş olucam bende ve sonuc ne olursa olsun rahatlatıcak belirsizlk çok kötu :)İnsallah kirmizilari gormezsin canim bende seni merak ediyordum haberlerini bekliyorum
Oooooo hadi inşallah canım benim... ama çalışmalara devam et sen yineDun misafir vardi gunduz ovulasyon testi yapamadim gece yaptim pozitifti dun calisma oldu bugunde calisacagiz hayirlisiyla tutar insallah battasim insallah gebedasda oluruz
valla eşime maydanoz suyu kaynattım malum iltihap söktürüyor onu içiriyorum bi de ilaçla 2 haftada geçer gider inşallah...umarım senin herifta yakın zamanda iyileşir... hadi bakalımÖyle öyle canım.. bekliyorum bakalım kociş iyileşsin diye hayırlısyla
siz de başlayın hayırlısıyla tedaviye mogamim, inşaAllah hemen iyileşir kocişin..
Dr gun asiri dedi ama bu ayda yum grcene kadar hergun caisacagim hayirlisi artik kismetimde varsa olur ben calisayimda takdir allahin insallah hepimiz saglikli hayirli hamilelik geciririzOooooo hadi inşallah canım benim... ama çalışmalara devam et sen yine
bende hergün çalışma yapmayı planlıyorm şimdilik iki günde bir gidiyoruz... umarım dileklerin gerçek olur kuşumDr gun asiri dedi ama bu ayda yum grcene kadar hergun caisacagim hayirlisi artik kismetimde varsa olur ben calisayimda takdir allahin insallah hepimiz saglikli hayirli hamilelik geciririz
Amin canimbende hergün çalışma yapmayı planlıyorm şimdilik iki günde bir gidiyoruz... umarım dileklerin gerçek olur kuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?