2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Guatr bende de var, daha doğrusu olup olmadığından emin değilim. 10 yıl önce bi hastane var dedi, öbürü yok dedi. 2 yıl önce de var dedi üçüncü bi hastane, 3 ay sonra kontrole gel bi daha bakalım dedi. Gitmedim. Vay ben nerelere gideeemmm Olur da ben gebe kalırsam mucizenin dibi olacak bu gidişle

valla eşime maydanoz suyu kaynattım malum iltihap söktürüyor onu içiriyorum bi de ilaçla 2 haftada geçer gider inşallah...umarım senin herifta yakın zamanda iyileşir... hadi bakalım
Hadi bakalım , tedaviler başlamş , sonu güzel olsun tatlım...
Kocişe diyorum ki iki haftadır hastalıklarla boğuşuyoruz , özlediiimmm , o da diyor ki aşkım hastayım ama hala
Kendi halime güldüm vallahi.. ilişki için yalvarmaya başlayacağım yakında

Dun misafir vardi gunduz ovulasyon testi yapamadim gece yaptim pozitifti dun calisma oldu bugunde calisacagiz hayirlisiyla tutar insallah battasim insallah gebedasda oluruz
Ohhh çok sevindim canım ,pozitif olmuş , çalışma olmuşş
gelsin bebiş inşaAllah

Benimle incir kürü yapabilecek bana eşlik edecek arkadaslar arıyorum isteyen msjdan alıntı yapsın pleaseeee

İyiyim bende tatlim gecmis olsun yumurtlama gunune kadar iyilesir insallah evet nazara bende inanirim
İnşaAllah da benim yumuşlarım yakındır
Benim eşim imam , dün akşam mevlid vardı bebek mevlidi oraya gitmiş... teyzenin biri gelmiş , sırıtarak Allah sana da nasip etsin en yakın zamanda hocam demiş...
Hay Allah dedim söyleyince , bi oturduğumuz yerdeki teyzeler kalmıştı zaten söylemeyen... ne kadar ayıppp

Evet taniyan tanimayan herkes soyluyor sanki biz istemiyormuyz bebek benim cevremdekilerde beni biktirdi gecenlerde bebek mevzusu acildi kaynanamgilde bende herseyin hayirlisi bebek diye tutturunca olacak biseymi hayirlisi olsun dedim

özellikle denk getirdim Bakalım kuşum... senin çalışmalar nasıl gidiyor malum batlarımız aynı yumoş dönmeindeyiz ikimizde
mogami eşine neden antibiyotik istiyeceksin geçmişi pek okuyamadm rahatsız mı yokse spermcikler için mi bn de su an eşime ilaçlar arayıp duruyorm da

bu duzensızlıkle nasıl gelecek blmyrm canım ya yıkıldım bugun resmen netten arastırıyorum ovulasyon testı falan alıcam ama kapıda odeme yok
Uzulme tatlim bide iyi tarafindan bak gecikseydin dahada umutlanirdin calismalara erken baslarsin ovulasyon testi bende kullaniyorum tavsiye ederim

valla bunu söylemek için tam çatlama zamanını bilmek lazım ama eğer yumdan önceyse (ki senin bigün önceydi değil mi) kız olma ihtimali yüksek... Allah bilir kuşum yine de
@mogamicim senin cinsiyet tahmin yöntemin mi var neye göre oluyor ki ben hamile kalmadan önce doktor günler vermişti ama biz tam o günleri değerlendiremedik yani tatil di bayramdı yolculuktu
denk geldiğind eoldu nasıl olacak cinsiyet tahmini yani????

cnm bn tele bi program indirmiştim simdi sildim orada yum günü mesela 14.gün ise 12-13.günlerde ilişki olursa kız 14-15.günler yani yumun çatladığında yaparsn erkek 16-17.günler yine kız yazıyodu yine bi yerde okuduydum erkek spermler hızlı ve cabuk ölüyomuş o yüzden yum günü yaparsan erkek spermler hızla ilerleyip döllenme oluyomuş ama yum günündn önce yaparsak erkek spermler gidiyomuş bişi bulamayınca bi iki gün içinde ölüyolarmış geriye yavas ilerleyen kız spermleri kalıyomus daha uzun yasıyolarmış yavaş ilerledikleri için dolayısaıyla yum çatlayınca onlar dölleme yapıyomuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…