Hadi bakalım , tedaviler başlamş , sonu güzel olsun tatlım...valla eşime maydanoz suyu kaynattım malum iltihap söktürüyor onu içiriyorum bi de ilaçla 2 haftada geçer gider inşallah...umarım senin herifta yakın zamanda iyileşir... hadi bakalım
Ohhh çok sevindim canım ,pozitif olmuş , çalışma olmuşşDun misafir vardi gunduz ovulasyon testi yapamadim gece yaptim pozitifti dun calisma oldu bugunde calisacagiz hayirlisiyla tutar insallah battasim insallah gebedasda oluruz
Hosgeldin tatlim nasilsin kiz kocisin daha iyilesmedi miKuzularım ben geldim bu arada , geçmişi okuyabildiğim kadarıyla okudum
İnsallah canim hayirlisi olsunOhhh çok sevindim canım ,pozitif olmuş , çalışma olmuşş
gelsin bebiş inşaAllah
gıda zehirlenmesinden sonra grip oldu kocişHosgeldin tatlim nasilsin kiz kocisin daha iyilesmedi mi
İyiyim bende tatlim gecmis olsun yumurtlama gunune kadar iyilesir insallah evet nazara bende inanirimgıda zehirlenmesinden sonra grip oldu kociş
Nazar degdi bize
sen nasılsın tatlımmm
İnşaAllah da benim yumuşlarım yakındırİyiyim bende tatlim gecmis olsun yumurtlama gunune kadar iyilesir insallah evet nazara bende inanirim
İncir kurunu bende yapacaktim prolaktinim biraz sorunlu oldugu icin vazgectim cunku prolaktini yukseltiyormusBenimle incir kürü yapabilecek bana eşlik edecek arkadaslar arıyorum isteyen msjdan alıntı yapsın pleaseeee
üzülme tatlım en aznda 44. günü beklemedin boşver üzülmekızlaaaarrrrr adet oldum beeennnn
bu duzensızlıkle nasıl gelecek blmyrm canım ya yıkıldım bugun resmen netten arastırıyorum ovulasyon testı falan alıcam ama kapıda odeme yokhayırlısı kuşum...umarım ekim güzel gelir
nıye boyle oldu ya acaba duzenemı gırıyo yok alıcam ovu testı gelecek ay oyle denıycemüzülme tatlım en aznda 44. günü beklemedin boşver üzülme
Evet taniyan tanimayan herkes soyluyor sanki biz istemiyormuyz bebek benim cevremdekilerde beni biktirdi gecenlerde bebek mevzusu acildi kaynanamgilde bende herseyin hayirlisi bebek diye tutturunca olacak biseymi hayirlisi olsun dedimİnşaAllah da benim yumuşlarım yakındır
Benim eşim imam , dün akşam mevlid vardı bebek mevlidi oraya gitmiş... teyzenin biri gelmiş , sırıtarak Allah sana da nasip etsin en yakın zamanda hocam demiş...
Hay Allah dedim söyleyince , bi oturduğumuz yerdeki teyzeler kalmıştı zaten söylemeyen... ne kadar ayıppp
mogami eşine neden antibiyotik istiyeceksin geçmişi pek okuyamadm rahatsız mı yokse spermcikler için mi bn de su an eşime ilaçlar arayıp duruyorm daözellikle denk getirdimBakalım kuşum... senin çalışmalar nasıl gidiyor malum batlarımız aynı yumoş dönmeindeyiz ikimizde
Uzulme tatlim bide iyi tarafindan bak gecikseydin dahada umutlanirdin calismalara erken baslarsin ovulasyon testi bende kullaniyorum tavsiye ederimbu duzensızlıkle nasıl gelecek blmyrm canım ya yıkıldım bugun resmen netten arastırıyorum ovulasyon testı falan alıcam ama kapıda odeme yok
@mogamicim senin cinsiyet tahmin yöntemin mi var neye göre oluyor ki ben hamile kalmadan önce doktor günler vermişti ama biz tam o günleri değerlendiremedik yani tatil di bayramdı yolculuktuvalla bunu söylemek için tam çatlama zamanını bilmek lazım ama eğer yumdan önceyse (ki senin bigün önceydi değil mi) kız olma ihtimali yüksek... Allah bilir kuşum yine de
cnm bn tele bi program indirmiştim simdi sildim orada yum günü mesela 14.gün ise 12-13.günlerde ilişki olursa kız 14-15.günler yani yumun çatladığında yaparsn erkek 16-17.günler yine kız yazıyodu yine bi yerde okuduydum erkek spermler hızlı ve cabuk ölüyomuş o yüzden yum günü yaparsan erkek spermler hızla ilerleyip döllenme oluyomuş ama yum günündn önce yaparsak erkek spermler gidiyomuş bişi bulamayınca bi iki gün içinde ölüyolarmış geriye yavas ilerleyen kız spermleri kalıyomus daha uzun yasıyolarmış yavaş ilerledikleri için dolayısaıyla yum çatlayınca onlar dölleme yapıyomuş@mogamicim senin cinsiyet tahmin yöntemin mi var neye göre oluyor ki ben hamile kalmadan önce doktor günler vermişti ama biz tam o günleri değerlendiremedik yani tatil di bayramdı yolculuktu
denk geldiğind eoldu nasıl olacak cinsiyet tahmini yani????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?