Teşekkurler canim :)teoman haluk minsin cnm
Aynen öyle...Evet taniyan tanimayan herkes soyluyor sanki biz istemiyormuyz bebek benim cevremdekilerde beni biktirdi gecenlerde bebek mevzusu acildi kaynanamgilde bende herseyin hayirlisi bebek diye tutturunca olacak biseymi hayirlisi olsun dedim
Çok ilginçmişcnm bn tele bi program indirmiştim simdi sildim orada yum günü mesela 14.gün ise 12-13.günlerde ilişki olursa kız 14-15.günler yani yumun çatladığında yaparsn erkek 16-17.günler yine kız yazıyodu yine bi yerde okuduydum erkek spermler hızlı ve cabuk ölüyomuş o yüzden yum günü yaparsan erkek spermler hızla ilerleyip döllenme oluyomuş ama yum günündn önce yaparsak erkek spermler gidiyomuş bişi bulamayınca bi iki gün içinde ölüyolarmış geriye yavas ilerleyen kız spermleri kalıyomus daha uzun yasıyolarmış yavaş ilerledikleri için dolayısaıyla yum çatlayınca onlar dölleme yapıyomuş
cnm dr bana karsı anlayışlı ve ilgiliydi yalnız bi arkadasa önermiştim o gitmiş randevular genelde saatinden 1 saat snr filan geliyo o arkadasın 2 saat gelmemiş bu yüzden küçük bi gerginlik çıkmış dr pek ilgilenmedi filan dedi ama herkes çok memnunTeşekkurler canim :)
İncir kurunu bende yapacaktim prolaktinim biraz sorunlu oldugu icin vazgectim cunku prolaktini yukseltiyormus
Ben istemiyorum demistim ilk zamanlar o zaman zaten olamazdi iliski olmuyordu 10 ay vajinusmusla ugrastim kimselere diyemedim sukur gecti gitti o gunler bende daha yeni dedim artik istiyoruz diye nerden dediysem bu kezde adetimi takip ediyorlar dr gittigimi hic demedim strese sokmasinlar diye biliyorum cok istiyorlar ama ben sikiliyorum rahatsiz oluyorum sureklide sorulmaz ki yumurtlama falan bilmiyorlar evet yabancilara da bende sinir oluyorm sanki kendiler bakacakAynen öyle...
Kayınvalidemin sorması yada annemin sorması beni üzmüyor... çünkü onlarla ben paylaştım.. kimyasal gebelik sürecimi ikisi de biliyor , hatta kayınvalidem an ve an yanımdaydı.. desteğini seviyorum.. ama yarın öbür gün huyu değişse mesela , yada öyle kayınvalideler var ki olmuyor mu çocuğun , çocuk çocuk diye diye gelinleri bıktırıyorlar,,, çok zor oluyor öylesi..
Hamd olsun öyle demez kayınvalidem..zaten yeni istediğimizi de biliyor , ama dışarıdaki insanlar beni deli ediyor... sanane ki bir kere , çocuğum olsa sen mi bakacaksın , hayır madem hayır dua edeceksin et , ama nedir öyle sırıtarak söylemek filan , hiç yakışıyor mu
kızlar kapıda ödemeli aile planlama testleri varmı bıldıgınız site
Him anladim canim o zaman sen yapabilirsinevett onu duymuştum ben 3 ay öncesinden hormon testi yaptırmıstım prolaktinimle ilgili sorunum yoktu en son.
bende tatlım ovulasyon da almayacağım günümü biliyorum zaten takmamaya çalış erken yapma bak ben test yaptım moralim bozulldu boşver zamanı gelecek az kaldı bak 6-7 gün var sanaAAAA BENİM ÖZEL SAĞLIĞIM VAR AMA ONDAN HARİÇ 30 TL VERMİŞTİM ÖZEL BİR POLİKLİNİĞE YAHU SEN HANGİ ÖZELDEN BAHSEDİYON KIZ İSTANBULDAMI :)
AYYYY İÇİMDEN BİR SES YARIN KAN VER DİYOR AMA SONRA SALAKSIN GİZ DİYORUM
EŞİMDE DÜN BANA BÖLE YAPTIPIN İÇİN OLMUCAK AYRICA DİYOR Kİ İLK EVLENDİĞİNDE TAKMIYORDUN ŞİMDİ TAKIYOSUN DİO HAKLI GALİBA GELECEK AY OLURUNA BIRAKICAM
Hmm , en iyisini yapmışsın , kıyamam söyleyemezdin zaten vajinismusu ikidebir sorup ancak seni üzerlerdiBen istemiyorum demistim ilk zamanlar o zaman zaten olamazdi iliski olmuyordu 10 ay vajinusmusla ugrastim kimselere diyemedim sukur gecti gitti o gunler bende daha yeni dedim artik istiyoruz diye nerden dediysem bu kezde adetimi takip ediyorlar dr gittigimi hic demedim strese sokmasinlar diye biliyorum cok istiyorlar ama ben sikiliyorum rahatsiz oluyorum sureklide sorulmaz ki yumurtlama falan bilmiyorlar evet yabancilara da bende sinir oluyorm sanki kendiler bakacak
bilmiyorm ki cnm öyle bişiler arastırıyodm rastgeldi okudmÇok ilginçmiş
Bilimselliği var mı bunu cidden ?
hakikaten ilginçmiş tatlımmbilmiyorm ki cnm öyle bişiler arastırıyodm rastgeldi okudm
Him anladim canim o zaman sen yapabilirsin
Canım uzmanlara göre yum çatlamadan 2 gün önce girilen ilişkide kız yüm çatladığı an ve sonraki gün girilen ilişkiden erkek çıkma ihtimali yüksek@mogamicim senin cinsiyet tahmin yöntemin mi var neye göre oluyor ki ben hamile kalmadan önce doktor günler vermişti ama biz tam o günleri değerlendiremedik yani tatil di bayramdı yolculuktu
denk geldiğind eoldu nasıl olacak cinsiyet tahmini yani????
Ah canım sende de mi oluyor o , benim takibi yapılıyor sürekli , grip olduğunda davul gibi oluyorlar da , Allah korusun lenfomadan süphe etmişti doktorlar o yüzden takıpteyim... lenfoma yok ama olabilirmiş böyle durumlarda, sen baktırmış mıydın ?selam fıstıklar :) ben soğuk aldım azcık lenf bezim boynumda şiştinasılsınız
yaaa herkes soruyor sormayın kardeşim sormayın ya varsa karnım şişer görürsünüz dimi yaniİnşaAllah da benim yumuşlarım yakındır
Benim eşim imam , dün akşam mevlid vardı bebek mevlidi oraya gitmiş... teyzenin biri gelmiş , sırıtarak Allah sana da nasip etsin en yakın zamanda hocam demiş...
Hay Allah dedim söyleyince , bi oturduğumuz yerdeki teyzeler kalmıştı zaten söylemeyen... ne kadar ayıppp
Vay be senden de duydum , az önce ABCDEF söylemişti de ...Canım uzmanlara göre yum çatlamadan 2 gün önce girilen ilişkide kız yüm çatladığı an ve sonraki gün girilen ilişkiden erkek çıkma ihtimali yüksek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?