2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Evet taniyan tanimayan herkes soyluyor sanki biz istemiyormuyz bebek benim cevremdekilerde beni biktirdi gecenlerde bebek mevzusu acildi kaynanamgilde bende herseyin hayirlisi bebek diye tutturunca olacak biseymi hayirlisi olsun dedim
Aynen öyle...
Kayınvalidemin sorması yada annemin sorması beni üzmüyor... çünkü onlarla ben paylaştım.. kimyasal gebelik sürecimi ikisi de biliyor , hatta kayınvalidem an ve an yanımdaydı.. desteğini seviyorum.. ama yarın öbür gün huyu değişse mesela , yada öyle kayınvalideler var ki olmuyor mu çocuğun , çocuk çocuk diye diye gelinleri bıktırıyorlar,,, çok zor oluyor öylesi..
Hamd olsun öyle demez kayınvalidem..zaten yeni istediğimizi de biliyor , ama dışarıdaki insanlar beni deli ediyor... sanane ki bir kere , çocuğum olsa sen mi bakacaksın , hayır madem hayır dua edeceksin et , ama nedir öyle sırıtarak söylemek filan , hiç yakışıyor mu

Çok ilginçmiş
Bilimselliği var mı bunu cidden ?

Teşekkurler canim :)
cnm dr bana karsı anlayışlı ve ilgiliydi yalnız bi arkadasa önermiştim o gitmiş randevular genelde saatinden 1 saat snr filan geliyo o arkadasın 2 saat gelmemiş bu yüzden küçük bi gerginlik çıkmış dr pek ilgilenmedi filan dedi ama herkes çok memnun

İncir kurunu bende yapacaktim prolaktinim biraz sorunlu oldugu icin vazgectim cunku prolaktini yukseltiyormus

evett onu duymuştum ben 3 ay öncesinden hormon testi yaptırmıstım prolaktinimle ilgili sorunum yoktu en son.

Ben istemiyorum demistim ilk zamanlar o zaman zaten olamazdi iliski olmuyordu 10 ay vajinusmusla ugrastim kimselere diyemedim sukur gecti gitti o gunler bende daha yeni dedim artik istiyoruz diye nerden dediysem bu kezde adetimi takip ediyorlar dr gittigimi hic demedim strese sokmasinlar diye biliyorum cok istiyorlar ama ben sikiliyorum rahatsiz oluyorum sureklide sorulmaz ki yumurtlama falan bilmiyorlar evet yabancilara da bende sinir oluyorm sanki kendiler bakacak

bende tatlım ovulasyon da almayacağım günümü biliyorum zaten takmamaya çalış erken yapma bak ben test yaptım moralim bozulldu boşver zamanı gelecek az kaldı bak 6-7 gün var sana

Hmm , en iyisini yapmışsın , kıyamam söyleyemezdin zaten vajinismusu ikidebir sorup ancak seni üzerlerdi
Heyecan yapıp paylaşmak istiyoruz bu sefer de paylaştığımıza pişman ediyorlar di miii
ama adetini takip etmeleri hakikaten ilginçmiş , işleri yok herhalde başka

Canım uzmanlara göre yum çatlamadan 2 gün önce girilen ilişkide kız yüm çatladığı an ve sonraki gün girilen ilişkiden erkek çıkma ihtimali yüksek

selam fıstıklar :) ben soğuk aldım azcık lenf bezim boynumda şişti nasılsınız
Ah canım sende de mi oluyor o , benim takibi yapılıyor sürekli , grip olduğunda davul gibi oluyorlar da , Allah korusun lenfomadan süphe etmişti doktorlar o yüzden takıpteyim... lenfoma yok ama olabilirmiş böyle durumlarda, sen baktırmış mıydın ?
Çok büyük geçmiş olsun aman dikkat et kendine

yaaa herkes soruyor sormayın kardeşim sormayın ya varsa karnım şişer görürsünüz dimi yani

Canım uzmanlara göre yum çatlamadan 2 gün önce girilen ilişkide kız yüm çatladığı an ve sonraki gün girilen ilişkiden erkek çıkma ihtimali yüksek
Vay be senden de duydum , az önce ABCDEF söylemişti de ...
demek bilimselliği var bunun... ilginçmiş...

kızlar üşütmüş olabilir miyim ki sol kasığımda pazardn geldiğimdn beri batma oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…