yumurta catlamadan önce ilişki olduysa içeride yumurtayı bekleyen spermler olur.zaman gectıkce bu bekleyen spermlerin erkek olan hücreleri cok dayanıklı olmuyormus ve oluyormus.kız olanlar canlı kalıyormus.eger yumurta catlamadan önce olan döllenmede tutarsa kız bebek olma şansı yuksek.yumurta catladıktan sonrakı ılıskıde tutarsa erkek bebek sansı yuksek cunku kızlara göre daha güçlü ve hızlılarmış.zaten erkenden ölmesinin sebebide bu hızlılıkları sanırım.güçden düşüyorlar :))@mogamicim senin cinsiyet tahmin yöntemin mi var neye göre oluyor ki ben hamile kalmadan önce doktor günler vermişti ama biz tam o günleri değerlendiremedik yani tatil di bayramdı yolculuktu
denk geldiğind eoldu nasıl olacak cinsiyet tahmini yani????
tatlım incir kürünü hormon tahlili yapmadan yapma bence çünkü incir prolaktini yükseltiyormuş ben bu ay incir yemiştim zaten yüksek olan prolaktinim daha da çıkmış; bazen bu kürlerle kaş yapalım derken göz çıkarıyoruzBenimle incir kürü yapabilecek bana eşlik edecek arkadaslar arıyorum isteyen msjdan alıntı yapsın pleaseeee
hee aynen , yeni gelmiştik buraya mayısta... bir ay sonra ramazan oldu malum , mukabeleye gittik sürekli , ben o ay hamileymişim haberim yokmuş gerçi de , bel ağrımdan gidemedim bir kaç gün, hemen herkes hamile misin hamile misin... ay yookk diyorum,ertesi gün başkası soruyor, insanlar ne meraklı yaw...yaaa herkes soruyor sormayın kardeşim sormayın ya varsa karnım şişer görürsünüz dimi yani
ahh bu dertten muzdarip bi ben sanmıştım, benim soğuk algınlığına tepki olarak şişiyor bozağım ağrıyor bende gittim sadece soğuk alınca olursa bişey yok dedi.. bi doktor da parça almak istedi tabi bırakmadım korktumAh canım sende de mi oluyor o , benim takibi yapılıyor sürekli , grip olduğunda davul gibi oluyorlar da , Allah korusun lenfomadan süphe etmişti doktorlar o yüzden takıpteyim... lenfoma yok ama olabilirmiş böyle durumlarda, sen baktırmış mıydın ?
Çok büyük geçmiş olsun aman dikkat et kendine
tatlım incir kürünü hormon tahlili yapmadan yapma bence çünkü incir prolaktini yükseltiyormuş ben bu ay incir yemiştim zaten yüksek olan prolaktinim daha da çıkmış; bazen bu kürlerle kaş yapalım derken göz çıkarıyoruz
Evet dikkat etmek gerekiyor cidden , her duyduğumuzu yapmamamız gerekiyor bu yüzden...tatlım incir kürünü hormon tahlili yapmadan yapma bence çünkü incir prolaktini yükseltiyormuş ben bu ay incir yemiştim zaten yüksek olan prolaktinim daha da çıkmış; bazen bu kürlerle kaş yapalım derken göz çıkarıyoruz
tatlım işte misintatlım incir kürünü hormon tahlili yapmadan yapma bence çünkü incir prolaktini yükseltiyormuş ben bu ay incir yemiştim zaten yüksek olan prolaktinim daha da çıkmış; bazen bu kürlerle kaş yapalım derken göz çıkarıyoruz
Canım keşke izin verseydin...için rahatlardı..ahh bu dertten muzdarip bi ben sanmıştım, benim soğuk algınlığına tepki olarak şişiyor bozağım ağrıyor bende gittim sadece soğuk alınca olursa bişey yok dedi.. bi doktor da parça almak istedi tabi bırakmadım korktumsenin nasıl iyi misin aman dikkat et geçiş dönemindeyiz zaten tatlım kötü olmayalım ben bugün dün çok üşüdüm ondan oldu sanırsam
ahh evet senin dikkat etmen lazım .. benden hiç kan alınmadı ultrasondaan baktılar bazen yok oluyor bazen çıkıyor bu ara kafamda da hafif bi beze gibi bişey var ondan korktum bak ama ilçedeyiz doktora burdan görünemem de bakalımCanım keşke izin verseydin...için rahatlardı..
Bende 4 senedir var bu olay... 4 senedir takipteyim.. benim sürekli bezeler var , kaç kere ultrason yapıldı, kan alındı... 3 ayda bir filan gidiyorum,, ilaç da kullandım ... grip olduğumda daha da büyüyor ama her zaman var o yüzden titizleniyorlar zaten..
Rabbim hayırlısını versin , inan bende bir bende var sanıyordum , etrafta pek görülmüyor sanırım kuzum ,ben dikkat etmeye çalışıyorum kociş hasta ya inşaAllah geçmez bana..
KISMET KUZUCUM BAKALIM NELER YAŞIYACAĞIZ YAPMICAM TAMAM BEKLEYELİM PAZARTESİYİ OLUR MU 5 GÜN SABREDİCEM OLMADI AY SONUNU BEKLİYORUM BENİM CUMA SİLİK OLMUŞTU YANİ BENİM YANİ ONDAN 14 GÜN SONRA 25 26 EYLÜL GİBİ REGL OLMAM LAZIM BAKALIM EĞER GEÇ OLURSAM YUMU DA ONA GÖRE FOTOLARDAN BAKARIM AYYY ARGECİ OLDUM İYİCEbende tatlım ovulasyon da almayacağım günümü biliyorum zaten takmamaya çalış erken yapma bak ben test yaptım moralim bozulldu boşver zamanı gelecek az kaldı bak 6-7 gün var sana
Esimin yengesiyle ayni zamanlarda adet oluyorum o olunca sende oldun mu diye soruyo bende oldum diyorum tuh yinemi olmadi bebek deyince uzuluyorum sanki yillardir omamista yinemi olmadi der gibi acelesi yok diyorum bende onlar ilk gecelerinde hamile kalmis herkes oyle olur saniyorlarHmm , en iyisini yapmışsın , kıyamam söyleyemezdin zaten vajinismusu ikidebir sorup ancak seni üzerlerdi
Heyecan yapıp paylaşmak istiyoruz bu sefer de paylaştığımıza pişman ediyorlar di miii
ama adetini takip etmeleri hakikaten ilginçmiş , işleri yok herhalde başka
Bilmem ki tatlim strestende yukselebiliyormus3 ayda değişmiş olabilir mi acaba ???
Canım eşimin sperm testinde iltihap varmış o yüzden... Esranın da eşinde varmış iki hafta ilaç kullanmış peşine hemen hamile kaldımogami eşine neden antibiyotik istiyeceksin geçmişi pek okuyamadm rahatsız mı yokse spermcikler için mi bn de su an eşime ilaçlar arayıp duruyorm da
tatlım sağlıklı bi insanın şansı her ay %20 de sende.. arkadaşlarım var ovulasyn yapıyorlar ama hemen olmuyor de falan o cahilliğini görür o zaman ..Esimin yengesiyle ayni zamanlarda adet oluyorum o olunca sende oldun mu diye soruyo bende oldum diyorum tuh yinemi olmadi bebek deyince uzuluyorum sanki yillardir omamista yinemi olmadi der gibi acelesi yok diyorum bende onlar ilk gecelerinde hamile kalmis herkes oyle olur saniyorlar
Kart yok mu kuşumbu duzensızlıkle nasıl gelecek blmyrm canım ya yıkıldım bugun resmen netten arastırıyorum ovulasyon testı falan alıcam ama kapıda odeme yok
Hmm aman sakın ihmal etme , çünkü bende de soruyor doktor hep başka yerinde beze var mı diye... gidip yaptır kontrollerini e mi , kanını da aldır istersen...ordan anlıyorlar tehlike durum var mı yok mu..ahh evet senin dikkat etmen lazım .. benden hiç kan alınmadı ultrasondaan baktılar bazen yok oluyor bazen çıkıyor bu ara kafamda da hafif bi beze gibi bişey var ondan korktum bak ama ilçedeyiz doktora burdan görünemem de bakalım
yaaa peki sperm testi mi yaptırdı eşin cnm bizimkinde de var mıdır ki dr bişi demedi amaCanım eşimin sperm testinde iltihap varmış o yüzden... Esranın da eşinde varmış iki hafta ilaç kullanmış peşine hemen hamile kaldı
Ay evet hepte ilk gecelerinden kalanlar var etrafımızda ne hikmetse...Esimin yengesiyle ayni zamanlarda adet oluyorum o olunca sende oldun mu diye soruyo bende oldum diyorum tuh yinemi olmadi bebek deyince uzuluyorum sanki yillardir omamista yinemi olmadi der gibi acelesi yok diyorum bende onlar ilk gecelerinde hamile kalmis herkes oyle olur saniyorlar
Bakıcaz artık sonuçlar ne göstetirseçok küçük bir birim olsa guatr cok fazla sorun olmuyor.yıllar once bendede cıkmıstı ama dr ilaca bile gerek gormemişti.ameliyatı da okadar korkulacak kadar degıl.illaki bıcak altına yatmak hoş degıl tabiki ama ilaçla gecmiyorsa ameliyat şart.ablanın ki gibi olursa seninde akibetin üzülür yorulursun yıllarca.allah tez zamanda şifa versin inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?