Anlatiyorum anlamiyorlar ki yumurtlama gunleri var onun disinda olmaz diyorum olur olur diyorlar bu arada gecmis olsun canim dikkat et kendinetatlım sağlıklı bi insanın şansı her ay %20 de sende.. arkadaşlarım var ovulasyn yapıyorlar ama hemen olmuyor de falan o cahilliğini görür o zaman ..
Yeni yaptırmadık ilk yaptırdığımızda yazıyormuş biz geç farkettik lökosit değerine bak kuşumyaaa peki sperm testi mi yaptırdı eşin cnm bizimkinde de var mıdır ki dr bişi demedi ama
haklısın canım olmadı kayseriye giderim bi bende kafamda çıkınca korktum bi de kafamı çarptım diye hatırlıyorum ondan da oalbilir tabii..Hmm aman sakın ihmal etme , çünkü bende de soruyor doktor hep başka yerinde beze var mı diye... gidip yaptır kontrollerini e mi , kanını da aldır istersen...ordan anlıyorlar tehlike durum var mı yok mu..
Rabbim çözümsüz dert vermesin , her şey O'ndan...
Ay di miiii ,olur olur her zaman olurAnlatiyorum anlamiyorlar ki yumurtlama gunleri var onun disinda olmaz diyorum olur olur diyorlar bu arada gecmis olsun canim dikkat et kendine
sağol canım ya bende anlatıyorum bazen birilerine böyle bi gün var yok yaa olur olur onun dışında da diyorlar yani laf anlatamıyorsun bazılarına ..Anlatiyorum anlamiyorlar ki yumurtlama gunleri var onun disinda olmaz diyorum olur olur diyorlar bu arada gecmis olsun canim dikkat et kendine
Son iki aydir degisti benden 3 4 gun once oluyor bu kezde seninki gecti mi diyor bende adet dongumuz farkli benim daha zamanim var diyorum zorla strese sokmaya calisiyorlar aldirma diyor esim gul gec diyorAy evet hepte ilk gecelerinden kalanlar var etrafımızda ne hikmetse...
sende benim adet günüm değişti de , ne bileyim çok sinir bozucu canım ya
Git tatlım githaklısın canım olmadı kayseriye giderim bi bende kafamda çıkınca korktum bi de kafamı çarptım diye hatırlıyorum ondan da oalbilir tabii..senin ovulasyn günün ne zaman kocacın bulaştırmasın sana
Var tabi... Dişi spermler yavaş gidip uzun yaşıyorlarmış erkek spermleri hızlı gidip kısa ömürlü oluyorlar ... Dolayısıyla ilişki yumdan önce ise dişiler içerde kalacağından kız olurVay be senden de duydum , az önce ABCDEF söylemişti de ...
demek bilimselliği var bunun... ilginçmiş...
valla bunu söylemek için tam çatlama zamanını bilmek lazım ama eğer yumdan önceyse (ki senin bigün önceydi değil mi) kız olma ihtimali yüksek... Allah bilir kuşum yine de
inş. cnm bakalım neler olacak bu akşama öğrenmiş olucam bende ve sonuc ne olursa olsun rahatlatıcak belirsizlk çok kötu :)
hmm baktm cnm lökositin karşısında cizgi var demekki yok dimiYeni yaptırmadık ilk yaptırdığımızda yazıyormuş biz geç farkettik lökosit değerine bak kuşum
selam fıstıklar :) ben soğuk aldım azcık lenf bezim boynumda şiştinasılsınız
kaygılııı nasılsnnnevet kaldı 25 dk bekliyorum :)
Spermde iltihap var kuşumMOGAMİ eşinin nesi var canım antibiyotik isteyeceğim demişsin ?
eşler pek aldırmaz da bu duruma o yuzden öyle diyorlar canımSon iki aydir degisti benden 3 4 gun once oluyor bu kezde seninki gecti mi diyor bende adet dongumuz farkli benim daha zamanim var diyorum zorla strese sokmaya calisiyorlar aldirma diyor esim gul gec diyor
kaygılııı nasılsnnn
tamam tatlım ama hep arkadaşlar yüzünden hep gittik topluca yemeğe 3 sat oturduk arabayla olduğu için sıkı giyinmediim dışarısı serin yarım saat buz gibi havada sohbet ettiler bende kaptım şifayıaferin sana geçmiş olsunilaç almanı gerektirecek duruma gelmeden sıcak çorba ıhlamur iç :)
Spermde iltihap var kuşum
tamam tatlım ama hep arkadaşlar yüzünden hep gittik topluca yemeğe 3 sat oturduk arabayla olduğu için sıkı giyinmediim dışarısı serin yarım saat buz gibi havada sohbet ettiler bende kaptım şifayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?