2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

tatlım sağlıklı bi insanın şansı her ay %20 de sende.. arkadaşlarım var ovulasyn yapıyorlar ama hemen olmuyor de falan o cahilliğini görür o zaman ..
Anlatiyorum anlamiyorlar ki yumurtlama gunleri var onun disinda olmaz diyorum olur olur diyorlar bu arada gecmis olsun canim dikkat et kendine

yaaa peki sperm testi mi yaptırdı eşin cnm bizimkinde de var mıdır ki dr bişi demedi ama
Yeni yaptırmadık ilk yaptırdığımızda yazıyormuş biz geç farkettik lökosit değerine bak kuşum

haklısın canım olmadı kayseriye giderim bi bende kafamda çıkınca korktum bi de kafamı çarptım diye hatırlıyorum ondan da oalbilir tabii.. senin ovulasyn günün ne zaman kocacın bulaştırmasın sana

Anlatiyorum anlamiyorlar ki yumurtlama gunleri var onun disinda olmaz diyorum olur olur diyorlar bu arada gecmis olsun canim dikkat et kendine
sağol canım ya bende anlatıyorum bazen birilerine böyle bi gün var yok yaa olur olur onun dışında da diyorlar yani laf anlatamıyorsun bazılarına ..

Ay evet hepte ilk gecelerinden kalanlar var etrafımızda ne hikmetse...
sende benim adet günüm değişti de , ne bileyim çok sinir bozucu canım ya
Son iki aydir degisti benden 3 4 gun once oluyor bu kezde seninki gecti mi diyor bende adet dongumuz farkli benim daha zamanim var diyorum zorla strese sokmaya calisiyorlar aldirma diyor esim gul gec diyor

Git tatlım git
Ayhh bu günlerde çalışsak içim çok rahat ederdi ama , ovulasyon yapıyorum , ve tahminime göre kaç gün var ama dün af edersin iç çamaşırımda bir akıntı vardı elime alınca uzayan olduğunu gördüm... şaşırdım... bakalım bugün ovulasyonum nasıl çıkacak..
Zaten kocam ben hasta olmayayım diye bulaşmıyor bile bana

Vay be senden de duydum , az önce ABCDEF söylemişti de ...
demek bilimselliği var bunun... ilginçmiş...
Var tabi... Dişi spermler yavaş gidip uzun yaşıyorlarmış erkek spermleri hızlı gidip kısa ömürlü oluyorlar ... Dolayısıyla ilişki yumdan önce ise dişiler içerde kalacağından kız olur

valla bunu söylemek için tam çatlama zamanını bilmek lazım ama eğer yumdan önceyse (ki senin bigün önceydi değil mi) kız olma ihtimali yüksek... Allah bilir kuşum yine de

MOGAMİ eşinin nesi var canım antibiyotik isteyeceğim demişsin ?

Son iki aydir degisti benden 3 4 gun once oluyor bu kezde seninki gecti mi diyor bende adet dongumuz farkli benim daha zamanim var diyorum zorla strese sokmaya calisiyorlar aldirma diyor esim gul gec diyor
eşler pek aldırmaz da bu duruma o yuzden öyle diyorlar canım
Ama hakikaten bu konularda biraz eşlerimiz gibi olmamız gerekiyor yoksa hayat zorlaşıyor

kaygılııı nasılsnnn

iyiyim sağol canım sen nasılsın durumlar nasıl? bende bi kere korunmasız oldu ya binde bir ihtimal bile bana umut sanırım yavaştan içimde bi şeyler var dün saçlarımı boyadım düşünmüyordum bugün bi değişik içim aslında ben çok önemsemem ama fal baktık bebek çıktı ondan önceki günde başka bir yerde içmiştim ondada çıktı bi tuhaf oldum ben biri varken içerim kahve normalde sevmem öylesine kaparım kendim dalga geçer yorumlarım :)

aferin sana geçmiş olsun ilaç almanı gerektirecek duruma gelmeden sıcak çorba ıhlamur iç :)
tamam tatlım ama hep arkadaşlar yüzünden hep gittik topluca yemeğe 3 sat oturduk arabayla olduğu için sıkı giyinmediim dışarısı serin yarım saat buz gibi havada sohbet ettiler bende kaptım şifayı

Spermde iltihap var kuşum

öyleymiş okudum az önce o zaman ilacını alsın sonra sende esra gibi hamiş gel :) inşallah yarın doktora soracaksn bu şekilde ilişki de bebek olursa zarar verir mi sana bulaşır mı sor bakalım

tamam tatlım ama hep arkadaşlar yüzünden hep gittik topluca yemeğe 3 sat oturduk arabayla olduğu için sıkı giyinmediim dışarısı serin yarım saat buz gibi havada sohbet ettiler bende kaptım şifayı

ah sen onlardan başkasın anne adayısın bilmiyor musun bir de inşallah ayaklarını üşütmemişsindir çabucak geçsin dikkat et kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…