- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
Ahh zor şartlar altında bi çalışma olacak sanaGit tatlım git
Ayhh bu günlerde çalışsak içim çok rahat ederdi ama , ovulasyon yapıyorum , ve tahminime göre kaç gün var ama dün af edersin iç çamaşırımda bir akıntı vardı elime alınca uzayan olduğunu gördüm... şaşırdım... bakalım bugün ovulasyonum nasıl çıkacak..
Zaten kocam ben hasta olmayayım diye bulaşmıyor bile bana
bizim tospaamızı nasıl almaz bu site yakarız burayı kızSiteye bi şey mi oldu? Az önce 10 dakika giremedim.
Yoktur o zaman kuzumhmm baktm cnm lökositin karşısında cizgi var demekki yok dimi
yine güncellemedir kesinSiteye bi şey mi oldu? Az önce 10 dakika giremedim.
hahaha evet olabiliiiir böyle seksi bir maske mi tasarlasam , fantezi olurAhh zor şartlar altında bi çalışma olacak sanamaske mi taksan kız neyse bakarsın bi çaresine sen
cnm ya bnde de durumlar umutsuzluktan yana sayı düşük çıkınca boşuna bekliyorz gibi geliyo moralim bozuluyo tüp bebek için arastıralm diye düşünüyorm eşim ağırdan alıyo yılbaşına kdr bekleyelm diye öyle yaniiyiyim sağol canım sen nasılsın durumlar nasıl? bende bi kere korunmasız oldu ya binde bir ihtimal bile bana umut sanırım yavaştan içimde bi şeyler var dün saçlarımı boyadım düşünmüyordum bugün bi değişik içim aslında ben çok önemsemem ama fal baktık bebek çıktı ondan önceki günde başka bir yerde içmiştim ondada çıktı bi tuhaf oldum ben biri varken içerim kahve normalde sevmem öylesine kaparım kendim dalga geçer yorumlarım :)
Valla ne zamandan beri var bilmiyorum muhtemelen hep vardı.... Şimdiye kadar bende bi sıkıntı olmadı çok şükür ama ben adetten sonra maydanoz süt buharı olayını yapıcam varsa da bişey sökülür gideröyleymiş okudum az önce o zaman ilacını alsın sonra sende esra gibi hamiş gel :) inşallah yarın doktora soracaksn bu şekilde ilişki de bebek olursa zarar verir mi sana bulaşır mı sor bakalım
tamam kaygılım sen neler yapıyorsun yum günün belli miah sen onlardan başkasın anne adayısın bilmiyor musunbir de inşallah ayaklarını üşütmemişsindir çabucak geçsin dikkat et kendine
yine güncellemedir kesin, bende giremedim canım , nasılsın kanaman devam ediyor mu tospam
bizim tospaamızı nasıl almaz bu site yakarız burayı kız
Hemen bir sonraki adet için planlar yapılmış , belkim de adet olmayacaanValla ne zamandan beri var bilmiyorum muhtemelen hep vardı.... Şimdiye kadar bende bi sıkıntı olmadı çok şükür ama ben adetten sonra maydanoz süt buharı olayını yapıcam varsa da bişey sökülür gider
hahaha evet olabiliiiir böyle seksi bir maske mi tasarlasam , fantezi olur
Oh çok sevindim , yap yap bizle de paylaş fikir oluyorİyiyim tatlım, sen nasılsın? Kanamam çok azaldı bugün. Sadece peçeteye geliyo tuvaletten sonra. Ovülasyon testlerim geldi az önce, bakalım bugün başlıyorum yapmaya, hayırlısı. Sende ne var ne yok?
cnm ya bnde de durumlar umutsuzluktan yana sayı düşük çıkınca boşuna bekliyorz gibi geliyo moralim bozuluyo tüp bebek için arastıralm diye düşünüyorm eşim ağırdan alıyo yılbaşına kdr bekleyelm diye öyle yani
bence harika olacak , dur kız aklıma feci fikirler soktunaklıma geliyor maskeler ama adam kim bu yabancı demesin sonra belki de onları unut hemşire kostümü Wuhuuu
cnm bnde giremedm az önce interneti bile kesip geri denedm bekledm ve geldim :)Hehe aldı aldı :) Sağol balım
Plan hazır kuşum ama bebiş gelirse canıma minnet... Az evvel kayınvalidem ördüğü minicik yeleği verdi çok güzel yaa şimdiden bir sürü yeleği oldu babaannesi sağolsunHemen bir sonraki adet için planlar yapılmış , belkim de adet olmayacaan
Valla ne zamandan beri var bilmiyorum muhtemelen hep vardı.... Şimdiye kadar bende bi sıkıntı olmadı çok şükür ama ben adetten sonra maydanoz süt buharı olayını yapıcam varsa da bişey sökülür gider
Oh çok sevindim , yap yap bizle de paylaş fikir oluyor
Ben iyiyim ovulasyon yapıyorum bende ama boşuna mı yapıyorum bilemedim , eşim hasta , hiç ilişki olmadı bizde .. bugün 11.günüm.. hayırlısı bakalımm
ewt cnm haklısın snr der mi der yani acele ettirdin diye şimdi bide tüpe gerek kalırsa eskişehir dışında yaptırıcz ya sehir dışına git gel olacak bu defa ailelerimz soracak ne oluyo diye inş gizleyebilirz o zmna kalırskbencede yılbaşına kadar kafanız rahat devam edin sonrasında bir tedaviye başlanır benim içimde tedavisiz olacakhissi var acelede yok o yüzden yılbaşına kadar beklemen taraftarıyım hem eşinde bu şekilde olmadığını kesin görsün kısmetse olur inşallahta en azından sen acele ettin bize şans tanımadın bi kaç ay demesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?