2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Ahh zor şartlar altında bi çalışma olacak sana maske mi taksan kız neyse bakarsın bi çaresine sen

cnm ya bnde de durumlar umutsuzluktan yana sayı düşük çıkınca boşuna bekliyorz gibi geliyo moralim bozuluyo tüp bebek için arastıralm diye düşünüyorm eşim ağırdan alıyo yılbaşına kdr bekleyelm diye öyle yani

öyleymiş okudum az önce o zaman ilacını alsın sonra sende esra gibi hamiş gel :) inşallah yarın doktora soracaksn bu şekilde ilişki de bebek olursa zarar verir mi sana bulaşır mı sor bakalım
Valla ne zamandan beri var bilmiyorum muhtemelen hep vardı.... Şimdiye kadar bende bi sıkıntı olmadı çok şükür ama ben adetten sonra maydanoz süt buharı olayını yapıcam varsa da bişey sökülür gider

yine güncellemedir kesin , bende giremedim canım , nasılsın kanaman devam ediyor mu tospam

İyiyim tatlım, sen nasılsın? Kanamam çok azaldı bugün. Sadece peçeteye geliyo tuvaletten sonra. Ovülasyon testlerim geldi az önce, bakalım bugün başlıyorum yapmaya, hayırlısı. Sende ne var ne yok?

Hemen bir sonraki adet için planlar yapılmış , belkim de adet olmayacaan

İyiyim tatlım, sen nasılsın? Kanamam çok azaldı bugün. Sadece peçeteye geliyo tuvaletten sonra. Ovülasyon testlerim geldi az önce, bakalım bugün başlıyorum yapmaya, hayırlısı. Sende ne var ne yok?
Oh çok sevindim , yap yap bizle de paylaş fikir oluyor
Ben iyiyim ovulasyon yapıyorum bende ama boşuna mı yapıyorum bilemedim , eşim hasta , hiç ilişki olmadı bizde .. bugün 11.günüm.. hayırlısı bakalımm

bencede yılbaşına kadar kafanız rahat devam edin sonrasında bir tedaviye başlanır benim içimde tedavisiz olacakhissi var acelede yok o yüzden yılbaşına kadar beklemen taraftarıyım hem eşinde bu şekilde olmadığını kesin görsün kısmetse olur inşallahta en azından sen acele ettin bize şans tanımadın bi kaç ay demesin

Hemen bir sonraki adet için planlar yapılmış , belkim de adet olmayacaan
Plan hazır kuşum ama bebiş gelirse canıma minnet... Az evvel kayınvalidem ördüğü minicik yeleği verdi çok güzel yaa şimdiden bir sürü yeleği oldu babaannesi sağolsun

Sen yarın bi doktorunla konuş bakalım ne diyecek çok şükür iyisiniz şu son iltihabıda kurutursak ben de ekin 4 te kurtlarımı dökeceğim seninle yum günü kaçmasınnn doktorrrr yetiş bize

Olsun canım daha 11. gününse bundan sonra yaparsınız çalışma. Asıl bundan sonrası önemli. Paylaşırım tabii burdan, foto eklerim.

ewt cnm haklısın snr der mi der yani acele ettirdin diye şimdi bide tüpe gerek kalırsa eskişehir dışında yaptırıcz ya sehir dışına git gel olacak bu defa ailelerimz soracak ne oluyo diye inş gizleyebilirz o zmna kalırsk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…