tamam kaygılım sen neler yapıyorsun yum günün belli mi
ewt cnm haklısın snr der mi der yani acele ettirdin diye şimdi bide tüpe gerek kalırsa eskişehir dışında yaptırıcz ya sehir dışına git gel olacak bu defa ailelerimz soracak ne oluyo diye inş gizleyebilirz o zmna kalırsk
oyyy yesin teyzoşu yeleğini , çok tatlı oluyor onlar , heyecanımızı arttırıyor , inşaAllah çok yakında gelecek bebişin o yelekleri giymek içinPlan hazır kuşum ama bebiş gelirse canıma minnet... Az evvel kayınvalidem ördüğü minicik yeleği verdi çok güzel yaa şimdiden bir sürü yeleği oldu babaannesi sağolsun
Olsun canım daha 11. gününse bundan sonra yaparsınız çalışma. Asıl bundan sonrası önemli. Paylaşırım tabii burdan, foto eklerim.
haberim var o kaçak haftasonundan üstelik bilmeden yum gününe denk gelmiş bi de bak sen bak kızımıza ne aksiyonlar peşindeben bi kere korunmasız ilişki yaşadım bu ay korunuyoruz batım belli değil batı bekliyorum kendime yüzde birlik ihtimal yarattım onu kendime heyecan yaptım
Eylül'ün yum günleri kaçar kuşum iltihap yüzünden ama Ekim bizim ayımız olacakSen yarın bi doktorunla konuş bakalım ne diyecek çok şükür iyisiniz şu son iltihabıda kurutursak ben de ekin 4 te kurtlarımı dökeceğim seninle yum günü kaçmasınnn doktorrrr yetiş bize
ay bi de cızzz yap da iyileşsin kocişin tatlımbence harika olacak , dur kız aklıma feci fikirler soktun
umarım tatlım esradan sonra darısı sana bu seferEylül'ün yum günleri kaçar kuşum iltihap yüzünden ama Ekim bizim ayımız olacak
haberim var o kaçak haftasonundan üstelik bilmeden yum gününe denk gelmiş bi de bak sen bak kızımıza ne aksiyonlar peşindeay valla tutar mı tutar bende senin o ihtimalinin sonucunu merak ediyorum
bende bekliyorum valla cnm eşim gelince gitmeye karar verdim sonucu almaya :) tek basıma yemedievet kaldı 25 dk bekliyorum :)
Bir yöntemde ben söyleyim gerçi kocakarı iddiası diyebilirsiniz ama ne varsa eski topraklarda var.ilişkiden sonra kadın sağına yatarsa bebek erkek olurmuş.kadın soluna yatarsa kız olurmuşCanım uzmanlara göre yum çatlamadan 2 gün önce girilen ilişkide kız yüm çatladığı an ve sonraki gün girilen ilişkiden erkek çıkma ihtimali yüksek
ivet ivet süppermişşay bi de cızzz yap da iyileşsin kocişin tatlımbak iyi fikir ama adam kendi hastalığından yaptığını sanmayacak ya bi de ne sevinir
MINIKKUS1 2015 e inşallah buralar hep bebekli olurda öyle mutlu mesut gireriz
inşalllah canım inşalllah allahım nasip etsin :)innnnşallahh canım inşallahh öyle karlar yağarken biz yorganların altında bebeğimizin kıpırdanmasına uyanırız heyecanlanırız mutlu oluruz inşallahhh yazın sıcağında da bir bir hastanelere gideriz miniklerimizin buram buram bebek kokusu gelir burnumuza ohhh :)
Kızlar onlar ağrı bezesi biryeriniz ağrırsa onlar şişer sinyal verirahh evet senin dikkat etmen lazım .. benden hiç kan alınmadı ultrasondaan baktılar bazen yok oluyor bazen çıkıyor bu ara kafamda da hafif bi beze gibi bişey var ondan korktum bak ama ilçedeyiz doktora burdan görünemem de bakalım
Kiz maske fikri hosuma gitti elisa gibi sende korkutma adamcagiziivet ivet süppermişş
Akşama geliyorum kociişşş , seni iyileştirmeyeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?