2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

evet zora sokmayın kendinizi 3 ay daha deneyin kısmette varsa olur eğer biraz daha çabalamak gerekiyorsa eşinle oturursun bak bu şekilde kısmet olmadı çaresi var gidelim deneyelim dersin iyice inansın eşinde gönlünü ferah tut allahın izniyle dedim ya kısmetinde varsa olacak bir tanesi yeter hep dedim ama umutsuz olma

Plan hazır kuşum ama bebiş gelirse canıma minnet... Az evvel kayınvalidem ördüğü minicik yeleği verdi çok güzel yaa şimdiden bir sürü yeleği oldu babaannesi sağolsun
oyyy yesin teyzoşu yeleğini , çok tatlı oluyor onlar , heyecanımızı arttırıyor , inşaAllah çok yakında gelecek bebişin o yelekleri giymek için

Olsun canım daha 11. gününse bundan sonra yaparsınız çalışma. Asıl bundan sonrası önemli. Paylaşırım tabii burdan, foto eklerim.

sende hakklısın , inşaAllah iyi olur da kocişim hayırlısıyla ,
paylaş tatlım bende yapacağım saatin dolmasını bekliyorum

ben bi kere korunmasız ilişki yaşadım bu ay korunuyoruz batım belli değil batı bekliyorum kendime yüzde birlik ihtimal yarattım onu kendime heyecan yaptım
haberim var o kaçak haftasonundan üstelik bilmeden yum gününe denk gelmiş bi de bak sen bak kızımıza ne aksiyonlar peşinde ay valla tutar mı tutar bende senin o ihtimalinin sonucunu merak ediyorum

Sen yarın bi doktorunla konuş bakalım ne diyecek çok şükür iyisiniz şu son iltihabıda kurutursak ben de ekin 4 te kurtlarımı dökeceğim seninle yum günü kaçmasınnn doktorrrr yetiş bize
Eylül'ün yum günleri kaçar kuşum iltihap yüzünden ama Ekim bizim ayımız olacak

haberim var o kaçak haftasonundan üstelik bilmeden yum gününe denk gelmiş bi de bak sen bak kızımıza ne aksiyonlar peşinde ay valla tutar mı tutar bende senin o ihtimalinin sonucunu merak ediyorum

tutarsa doktorlara gidemem bana kızarlar ikiside bana korun dedi yani ben dinledim onları 35 te bir gün oldu o yüzden tutmaz diye koyver gitsin dedim izin verdim eşime ama bide düşükten sonra aralıksız hamile kalmak riski arttırabiliyormuş o yüzden dikkat ediyorum ayda bi kereden olursa tamamn kısmette varmış derim

Canım uzmanlara göre yum çatlamadan 2 gün önce girilen ilişkide kız yüm çatladığı an ve sonraki gün girilen ilişkiden erkek çıkma ihtimali yüksek
Bir yöntemde ben söyleyim gerçi kocakarı iddiası diyebilirsiniz ama ne varsa eski topraklarda var.ilişkiden sonra kadın sağına yatarsa bebek erkek olurmuş.kadın soluna yatarsa kız olurmuş

MINIKKUS1 2015 e inşallah buralar hep bebekli olurda öyle mutlu mesut gireriz

innnnşallahh canım inşallahh öyle karlar yağarken biz yorganların altında bebeğimizin kıpırdanmasına uyanırız heyecanlanırız mutlu oluruz inşallahhh yazın sıcağında da bir bir hastanelere gideriz miniklerimizin buram buram bebek kokusu gelir burnumuza ohhh :)

inşalllah canım inşalllah allahım nasip etsin :)

varmı haberler başka başka sırada bizlerin batımı var kızlar

Kızlar onlar ağrı bezesi biryeriniz ağrırsa onlar şişer sinyal verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…