2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Bence elindekinin değerini biliyo ama önceden ihtiyaç anlamında izlemiş bunlati evlendikten sonrada birakamamis olabilir mi

Olabilir canım yoksa cinsel açıdan falan bi sorunumuz yok çok da seviyorum ama çok taktım kafama

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ıyı hafta sonları kızlar opuyoruz sızı pazartesı tekrar kan verıcem deger cıkmısmı dıye ınsallah yukselır dua edın bana olurmu

canlar içimi kemiren bi şey var size sorayım. 29 nisanda adet oldum. sonrasına 17. güne kadar düzenli ilişki oldu. sonra evde yoktuk. bu haftada 1 kere olabildi ve yine şehir dışına çıkmak zorundayız. 2 gündür yumurtalıklarımda bir ses gurultu sancı batma... adetimden 4-5 gün önce hep o ses gelirdi ama böyle sancı yapmazdı. nette adetten sonra 7. ve 12. gün arası yumurtlar diyo sizce bu yeterli mi?yumurtlama geçilmiş midir? offff yaaaaa çok sıkıldım. bir de stres yapmayın diyorlar. :44::44::44:

Canim merhaba dr ayin 30nu bekle dedi ama ben bekleyemiyorum evde 1 tane test var yapsam mi gecen ay 23nde hasta oldum bugunde 23u

Canim merhaba dr ayin 30nu bekle dedi ama ben bekleyemiyorum evde 1 tane test var yapsam mi gecen ay 23nde hasta oldum bugunde 23u

Negatif görsen de üzülmeyeceksen yap canım içinde kalmasın belki çıkar belli mi olur ama doktorun lafını unutma 30 gibi netleşecek demekki

Tatlım aynı durum bende de oldu 14. güne kadar yaptık ama sonra eşim şehir dışındaydı ve 10 gün ilişki olmadı ve regl oldum umarım senin ağrılar gebeliktendir, stres yapma tabi ki bir sürü insan okudum yeter yaa takmıyorum deyip gün saymayı bıraktıkları ay gebe kalmışlar

hangi marka hap kullanıyorsun canım

Mayıs Ayı BAT Tarihlerimiz

Ofaskmiacaba -------------> 3 Mayıs -----------> 2. deneme
Garf26 ---------------------> 13 Mayıs -----------> 1. deneme --------> HAMİŞ
Peterpan87 ---------------> 17 Mayıs ------------> ???
Sebebiumut ---------------> 19 Mayıs ----------> 2. deneme ---------->
Pettyy ----------------------> 20 Mayıs ----------> 1. deneme --------- > :44:
Esra51 ---------------------> 20 Mayıs ----------> 3. deneme --------->
Gldnglnck ------------------> 20 Mayıs ----------> 1. deneme
İsimsizcisim ---------------> 20 Mayıs ----------> 1. deneme ---------->
Kilislielos ------------------> 20 Mayıs ---------> 12. deneme----------->
Uzum34 -------------------> 22 Mayıs ----------> 2. deneme -----------> HAMİŞ
Mrv0640 -------------------> 22 Mayıs ----------> 7. deneme
Mogami --------------------> 23 Mayıs ----------> 1. deneme ----------->
Emilinarzusu --------------> 25 Mayıs -----------> 1. deneme
Sadenur222 ---------------> 26 Mayıs -----------> 2. deneme
Elif5541 --------------------> 26 Mayıs -----------> 2. deneme
Mltmgunes ----------------> 26 Mayıs -----------> 5. deneme
İdeal -----------------------> 26 Mayıs -----------> 4. deneme
Betiboop -------------------> 26 Mayıs -----------> 1. deneme
Burcak44 ------------------->27 Mayıs -----------> 7. deneme
Blummmm -----------------> 28 Mayıs -----------> 2. deneme
Bahar111-------------------> 29 Mayıs -----------> 2. deneme
Kovboy ---------------------> 30 Mayıs ----------> 12. deneme
Melcan20-------------------> 30 Mayıs ----------> 13. deneme

HAZİRAN BAT

Esra_the_teacher----------> 3 Haziran ----------> 2. deneme
Abcdefcd -------------------> 5 Haziran ----------> 5. deneme
Misslaydbird ----------------> 6 Haziran ---------> 1. deneme
Kardeleeeen ----------------> 6 Haziran ---------> 1. deneme
Tazegelin2323 --------------> 6 Haziran ---------> 1. deneme
Ezma001 --------------------> 9 Haziran ---------> 5. deneme
Azee13 ----------------------> 9 Haziran ---------> 2. deneme
Secido -----------------------> 9 Haziran ---------> 9. deneme
26May -----------------------> 10 Haziran --------> 2. deneme
Melin54 ---------------------> 12 Haziran ---------> 1. deneme
Esra51 ----------------------> 16 Haziran ---------> 4. deneme
Nazligamzelim -------------> 16 Haziran ---------> 3. deneme
Mogami --------------------> 17 Haziran ----------> 2. deneme
Waysofmom ----------------> 18 Haziran ---------> 2. deneme
Kilislielos --------------------> 19 Haziran ---------> 13. deneme
İsimsizcisim ----------------> 20 Haziran ----------> 2. deneme
Candy_88 -------------------> 21 Haziran ----------> 1. deneme

Not: Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz sayfaya yazabilirsiniz.
Gazamız mübarek olsun

Negatif görsen de üzülmeyeceksen yap canım içinde kalmasın belki çıkar belli mi olur ama doktorun lafını unutma 30 gibi netleşecek demekki

Bide hamilelik hesaplayici var internette bakayim dedim yumurtlama gunu de yaziyor bi bakayim dedim yumurtlama tarihim 6 siydi oradada muhtemelen hamile kaldiginiz tarih 6 nisan yaziyor du demekki tutturmusum)))) ) inşallah beklwmkten baska nirsey henuz yok))

valla elimden geleni yaptım bakalım artık kısmet 4 gün havuç kürü yaptım o iğrenç şeyi içtim. yastık keçiboynuzu herşeyi yaptık bundan sonrası mevlanın ol demesine kaldı herhade cvp verdiğin için sağol canım ben kaçtım bundan sonra cepten girmeye çalışcam öptüm sizleri

Yazz24+4 kullanıyorum canım.

bende 1 yıl kullandım martta bıraktım çok memnun kaldım yazz dan hatta bir kız arkadaşımda onu kullandı bir yıl ve geçtiğimiz ağustosta bıraktıktan 2 ay sonra hamile kaldı düşük oldu sonra iki ay sonra bi daha gebe kaldı o da düştü şimdi 4 aylık hamiş yani bir yılda 3 kez gebe kaldı

Sakınan göze çöp batar misali hiç üstüne düşmemek lazım gerçekten ve her canlının dünyaya geliş zamanı belli istesekte öne çekemeyiz :)

Canım bende çok memnunum o kadar düzenli ki adetlerim. 28 günde bir oluyorum tam. Son beyaz hapta hastalanıyorum.

Selam kizlar
Benim 4 yasinda sezeryanla dogurdugum bi aslanim var 2 numarayi dusunuyoruz kismet olursa.. 6 ay kasar once 3 yildir kullandigim spiralimi cikardim. Cikardigimda test ve muayenelerimi yaptirdm hersy normaldi doktor enfeksiyon gecirmemissiniz diye tebrik bile etti yani..ama hala bebis yok 😒
Bu ay da gebe olmazsam dra gidcz. Hormon tahlili yapildi mi onu hatirlamiyorum cunku ve 3 gun adet olmaya basladim spiral ciktiktan sonra. Hayirlisi hakkimizda bakalim..
Son adet 3 mayis
Allah isteyen herkese hayirlisiyla saglikli evlatlar versin insallah

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım bende çok memnunum o kadar düzenli ki adetlerim. 28 günde bir oluyorum tam. Son beyaz hapta hastalanıyorum.

Ben de bir ay diane kullandım ve o ay 3 kilo aldım. Sonra da yasmine geçtim. O aralar benen afedersiniz isteksizlik yaptı. Ben de sizinkinden kullansam iyiymiş :)

aynen öyle ve bıraktıktan sonra da adet düzensizliği olmuyo kendimden biliyorum 2 adetimde zamanında geldi

Amin canım. Inşallah hepimiz hamile kalırız :) ben de yarın gidecegim bakalim yumurtam var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…