- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
ama lenf bezi çıktı benimki tatlım ağrı bezesini duymadım hiç ama kafamdaki o dediğinde olabilir ünkü bi yere çarptığımdan çıkmış olabilir :)Kızlar onlar ağrı bezesi biryeriniz ağrırsa onlar şişer sinyal verir
Eylül'ün yum günleri kaçar kuşum iltihap yüzünden ama Ekim bizim ayımız olacak
Masallah hep boyle devam etsin insallahKızlar kan değeri 1107 olmuş
bende bekliyorum valla cnm eşim gelince gitmeye karar verdim sonucu almaya :) tek basıma yemedi
çok sevindim canım katlanarak artsın inş.. ama sen karbonatı denemedinKızlar kan değeri 1107 olmuş
hahaha evet olabiliiiir böyle seksi bir maske mi tasarlasam , fantezi olur
Darısı başına canım yakın zamandaMasallah hep boyle devam etsin insallah
valla çokk komikti o durum bilerek bende mi yapsam ne güleriz ama
Him ben hep sagima yatarim bende soyle duydum sagdan yumurtlarsan erkek soldan yumurtlarsan kiz olurmusBir yöntemde ben söyleyim gerçi kocakarı iddiası diyebilirsiniz ama ne varsa eski topraklarda var.ilişkiden sonra kadın sağına yatarsa bebek erkek olurmuş.kadın soluna yatarsa kız olurmuş
inşalllah canım inşalllah allahım nasip etsin :)
varmı haberler başka başka sırada bizlerin batımı var kızlar
Kızlar kan değeri 1107 olmuş
Tesekkur ederim tatlim aminnn tum topik olsun insallahDarısı başına canım yakın zamanda
Boyunda kulak arkasında kasıkta ve kol altına olur o bezelerden.nerdeki şiştiyse oraya yakın bir bölgede agrıyan bir yer vardır ağrı geçtiginde ağrı bezesindeki şişlikte iner kaybolurHmm aman sakın ihmal etme , çünkü bende de soruyor doktor hep başka yerinde beze var mı diye... gidip yaptır kontrollerini e mi , kanını da aldır istersen...ordan anlıyorlar tehlike durum var mı yok mu..
Rabbim çözümsüz dert vermesin , her şey O'ndan...
Canim onu yaptım da köpurçok sevindim canım katlanarak artsın inş.. ama sen karbonatı denemedinneyse kuşum zamanın yoktur sanırım :)
ay doğru diyorsunyapma yapma adam korkar da çocuğunuz olmaz mazallah :):):)
Çok mutlu oldum esracııımmm , bebiş geliyor hayırlısıylaaaKızlar kan değeri 1107 olmuş
sağol tatlım yanlışllığı onaylanmış oldu elif de yapmıştı köpürmemişti sanırım :)Canim onu yaptım da köpur
Mëdi teşekkür ederim
canım bende adetim 5 gün gecikince tam tamına böyle bir değerle öğrenmiştim haydi hayırlı uğurlu olsun çok güzel bir gelişme maşallahKızlar kan değeri 1107 olmuş
ay doğru diyorsuno zaman da ben korkarım zaten bu ara onların şımartılma zamanı sonra da kısmet olursa bizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?