- 12 Haziran 2013
- 8.544
- 8.175
- 248
Amiiiinnn , cümlemizi güldürsüüünSen beni güldürdün Allahta seni güldürsün emi
banada analtın ben bilmiyorumyapma yapma adam korkar da çocuğunuz olmaz mazallah :):):)
he adamı korkut tabi sonra hep beraber gülelim adam gitsin arkasından yine plan yapKızlar kulaklarım cınladı bır bakayım dedım ahhh ahhh kocacıgım yanımda olsa daha neler yaparım neler ama gelecegı zaman yenı planalr yapmalıyım özlemle bırlıkte ayır bır renk katmalıyım gecelerımıze
Kızlar kulaklarım cınladı bır bakayım dedım ahhh ahhh kocacıgım yanımda olsa daha neler yaparım neler ama gelecegı zaman yenı planalr yapmalıyım özlemle bırlıkte ayır bır renk katmalıyım gecelerımıze
kızz nasıl oluyor öyle şeyler banada öğret ben çömezim ahahahaha atraksiyonlar gelsinKızlar kulaklarım cınladı bır bakayım dedım ahhh ahhh kocacıgım yanımda olsa daha neler yaparım neler ama gelecegı zaman yenı planalr yapmalıyım özlemle bırlıkte ayır bır renk katmalıyım gecelerımıze
elisacım kocişine bi gzel hazırlanıp kapı arkasına mı ne saklanmış birden ortaya çıknca adam fırlamış korkudanbanada analtın ben bilmiyorum
yok ben önden yanaşacağıımKiz maske fikri hosuma gitti elisa gibi sende korkutma adamcagizi
he adamı korkut tabi sonra hep beraber gülelim adam gitsin arkasından yine plan yap
Benimkiler öyle değil canım... lenfomadan şüphelendi doktorlar o yüzden 4 yıldır gözlem altındayım...Boyunda kulak arkasında kasıkta ve kol altına olur o bezelerden.nerdeki şiştiyse oraya yakın bir bölgede agrıyan bir yer vardır ağrı geçtiginde ağrı bezesindeki şişlikte iner kaybolur
Sağol canım benim darısı hepinizeÇok mutlu oldum esracııımmm , bebiş geliyor hayırlısıylaaa
evet gelince onlardan önce sıkı sıkı sarılırsın sanırım :) sonrada gelsin elisanın kırmızı babydollu maskeler takımı
5te çıkıyor oda :) ben anca 7 gibi yazabilirim buraya sonucu cnm :)işyerinden 5 te çıkkıyorum kaçta gelecek eşinsizi bekliyorum
kız aklıma geldikçe gülüyoru vallahiii , çok tatlısınKorkunun sonu guzel oldu ama canım korkusunu aldım ben hemencecıközledım kocacıgımı plan yapmalıyım ama suan aklıma bırsey gelmıyor
Onu ben yapmıştım , kocişin gözleri fırlıyordu yerinden
Gece gelırse dusu almıs bır sekılde kapıyı gecelıgımle haızr bır sekılde acabılırım canım :)
kızz nasıl oluyor öyle şeyler banada öğret ben çömezim ahahahaha atraksiyonlar gelsin
ay sağlıklıysa tutunsun tutunsun tabitutarsa doktorlara gidemem bana kızarlar ikiside bana korun dedi yani ben dinledim onları 35 te bir gün oldu o yüzden tutmaz diye koyver gitsin dedim izin verdim eşime amabide düşükten sonra aralıksız hamile kalmak riski arttırabiliyormuş o yüzden dikkat ediyorum ayda bi kereden olursa tamamn kısmette varmış derim
heç böyle atraksiyonalr yapmadım ama eğlenceli olabilir bir deneyeyyim :)))) komik ama işin sonuna bak sen demiTatlım ben kırmızı gecelıgımı gıydım maskemı taktım yatak odasının kapısının arkasına saklandım esım de kapının arkasıda benı gorunce bır ırktı sonra olan oldu basladık gulmeye tabı
:)))))))) bende iş yerinde güldüm alem vallla ama bizde yapsak aynı şey olurdu ne oluyorrrrrrrr böle die adamlar sıçrardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?