2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

he adamı korkut tabi sonra hep beraber gülelim adam gitsin arkasından yine plan yap

evet gelince onlardan önce sıkı sıkı sarılırsın sanırım :) sonrada gelsin elisanın kırmızı babydollu maskeler takımı

kızz nasıl oluyor öyle şeyler banada öğret ben çömezim ahahahaha atraksiyonlar gelsin

Boyunda kulak arkasında kasıkta ve kol altına olur o bezelerden.nerdeki şiştiyse oraya yakın bir bölgede agrıyan bir yer vardır ağrı geçtiginde ağrı bezesindeki şişlikte iner kaybolur
Benimkiler öyle değil canım... lenfomadan şüphelendi doktorlar o yüzden 4 yıldır gözlem altındayım...

kızz nasıl oluyor öyle şeyler banada öğret ben çömezim ahahahaha atraksiyonlar gelsin

Tatlım ben kırmızı gecelıgımı gıydım maskemı taktım yatak odasının kapısının arkasına saklandım esım de kapının arkasıda benı gorunce bır ırktı sonra olan oldu basladık gulmeye tabı

ay sağlıklıysa tutunsun tutunsun tabi iyi bakarız biz ona ..

heç böyle atraksiyonalr yapmadım ama eğlenceli olabilir bir deneyeyyim :)))) komik ama işin sonuna bak sen demi

:)))))))) bende iş yerinde güldüm alem vallla ama bizde yapsak aynı şey olurdu ne oluyorrrrrrrr böle die adamlar sıçrardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…