2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Kaygılı harikasın ya
Amin inşallah
Kızlar kan değeri 1107 olmuş
MAşallah canım

Kızlar hayatımın ilk ovü testini az önce yaptım. Yarabbim ne bahtsız kadınım ben, onda bile ikinci çizginin ç'sini göremedim

İşin esprisi bu tabii kızlar, daha 7. günüm bugün. Yumurtlama olmasına imkan yoktu da sırf meraktan yaptım

Bir önceki il dısından gelısınde oyle yapmıstım bu defa farklı bırseyler bulmalıyımmum falan alsam yatak odasında yaksam yenı bır gecelık ve ben
müthiş olur , giriş kapısından yatak odasına kadar sırala mumları , hem ortam da ısınıyor

aynen yani burda çocuk isteyen bir arkadaşım vardı kaınvalidesi ile altlı üstlü oturuyorlar ve işleri birlikteydi kayınvaliesi mırç mırç sürekli girip çıkıyormuş kızcağız çok sorunlu bir evlilik geçiriryorduilk hamileliği korunurken olmuş ve 4 aylıkken hiç bir sebep yokken düşmüştü; bana o kadar açık olmasına rağmen ona hiç sormadım ben 2 yıl beklediler 2 yıl hiç sormadım bir gün başka birşey için aradım telefonda haberini aldım; ne gerek var dimi hele bu beklemeleri yaşadıktan sonra hiç sormam kimseye birşey

müthiş olur , giriş kapısından yatak odasına kadar sırala mumları , hem ortam da ısınıyor

Evet canım olabılır tabı esım erken gelıp bana suprız yapsam bır ıl dısından gelısındede esım bana suprız yapmıstı cok guzeldı 5 dk lık ısım var onu halledıp anlatacagım :)

yani bilemiyorum ki eğer hormon testlerinde yumurtlamada bir problem yoksa yapma çünkü her bitki kürü de yararlı diye birşey yok; bak bende hormona gitmeseydim prolaktini bilmeden incir kürü yapacaktım benim yumurtalıklar iyi çalışıyormuş o yüzden ben hiç birşey yapmaycağım şimdi ama bence soğan kürü yapabilirsin miden de problemin yoksa

canım hastaneye gittim bugün kan verdim :) reglim gelmeyince yaptırayım dedim. negatifte olsa dr.a görüneceğim için sonuca göre randevu alacağım bakalım öğrencem bi kaç saate

Devlet hastahanesınde yaptırdıysan canım san akagıt vermıslerse ınternet ogrenebılırısın sonucunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…