- 16 Mayıs 2013
- 4.831
- 2.717
- 248
Kaygılı harikasın yatutarsa doktorlara gidemem bana kızarlar ikiside bana korun dedi yani ben dinledim onları 35 te bir gün oldu o yüzden tutmaz diye koyver gitsin dedim izin verdim eşime amabide düşükten sonra aralıksız hamile kalmak riski arttırabiliyormuş o yüzden dikkat ediyorum ayda bi kereden olursa tamamn kısmette varmış derim
Amin inşallahinnnnşallahh canım inşallahh öyle karlar yağarken biz yorganların altında bebeğimizin kıpırdanmasına uyanırız heyecanlanırız mutlu oluruz inşallahhh yazın sıcağında da bir bir hastanelere gideriz miniklerimizin buram buram bebek kokusu gelir burnumuza ohhh :)
MAşallah canımKızlar kan değeri 1107 olmuş
kız aklıma geldikçe gülüyoru vallahiii , çok tatlısın
evet şekerim her zaman giremiyorum o yüzdentatlım işte misin
ayyy bende böle şeler yapacam :)))))))))elisacım kocişine bi gzel hazırlanıp kapı arkasına mı ne saklanmış birden ortaya çıknca adam fırlamış korkudan
Onu ben yapmıştım , kocişin gözleri fırlıyordu yerinden
5te çıkıyor oda :) ben anca 7 gibi yazabilirim buraya sonucu cnm :)
heç böyle atraksiyonalr yapmadım ama eğlenceli olabilir bir deneyeyyim :)))) komik ama işin sonuna bak sen demi
ins canım :) hayırlısı bakalımm ya heyecanla beklemedeyim bendekocişten girebilirsem gireceğim haberler güzel olsunda yarın duysamda olur :)
müthiş olur , giriş kapısından yatak odasına kadar sırala mumları , hem ortam da ısınıyorBir önceki il dısından gelısınde oyle yapmıstım bu defa farklı bırseyler bulmalıyımmum falan alsam yatak odasında yaksam yenı bır gecelık ve ben
ins canım :) hayırlısı bakalımm ya heyecanla beklemedeyim bende
aynen yani burda çocuk isteyen bir arkadaşım vardı kaınvalidesi ile altlı üstlü oturuyorlar ve işleri birlikteydi kayınvaliesi mırç mırç sürekli girip çıkıyormuş kızcağız çok sorunlu bir evlilik geçiriryorduilk hamileliği korunurken olmuş ve 4 aylıkken hiç bir sebep yokken düşmüştü; bana o kadar açık olmasına rağmen ona hiç sormadım ben 2 yıl beklediler 2 yıl hiç sormadım bir gün başka birşey için aradım telefonda haberini aldım; ne gerek var dimi hele bu beklemeleri yaşadıktan sonra hiç sormam kimseye birşeyhee aynen , yeni gelmiştik buraya mayısta... bir ay sonra ramazan oldu malum , mukabeleye gittik sürekli , ben o ay hamileymişim haberim yokmuş gerçi de , bel ağrımdan gidemedim bir kaç gün, hemen herkes hamile misin hamile misin... ay yookk diyorum,ertesi gün başkası soruyor, insanlar ne meraklı yaw...
o mumlar yanacak ne olucak ev yanacak kızzz onları söndürmekle ortamın alevi kalmazmüthiş olur , giriş kapısından yatak odasına kadar sırala mumları , hem ortam da ısınıyor
ay sağlıklıysa tutunsun tutunsun tabiiyi bakarız biz ona ..
canım hastaneye gittim bugün kan verdim :) reglim gelmeyince yaptırayım dedim. negatifte olsa dr.a görüneceğim için sonuca göre randevu alacağım bakalım öğrencem bi kaç saateCanım nerde yaptırdın sne testını
müthiş olur , giriş kapısından yatak odasına kadar sırala mumları , hem ortam da ısınıyor
yani bilemiyorum ki eğer hormon testlerinde yumurtlamada bir problem yoksa yapma çünkü her bitki kürü de yararlı diye birşey yok; bak bende hormona gitmeseydim prolaktini bilmeden incir kürü yapacaktım benim yumurtalıklar iyi çalışıyormuş o yüzden ben hiç birşey yapmaycağım şimdi ama bence soğan kürü yapabilirsin miden de problemin yoksaevet incir kürü prolaktini yükseltiyo bunu biliyorum ben 3 ay öncesinde hormon testlerimi yaptrmıstım normal çıkmıştı buna dayanarak yapmak istemiştim 3 ayda değerim değişmez herhalde değil mi yada 3 ayda değişiklik gösterir mi ?
canım hastaneye gittim bugün kan verdim :) reglim gelmeyince yaptırayım dedim. negatifte olsa dr.a görüneceğim için sonuca göre randevu alacağım bakalım öğrencem bi kaç saate
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?