2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

:)))))))) bende iş yerinde güldüm alem vallla ama bizde yapsak aynı şey olurdu ne oluyorrrrrrrr böle die adamlar sıçrardı

benimki çok korkar devamı gelmezdi hiç sevmez öyle korkutmaları ben bazen evin bi yerinde bitiyorum korkuyo bende bu evdeyim çıkmam gayet normal diyorum ne sandın beni diyorum iyice kızıyor

ayyy tospaa sen beni bu ara çok güldürüyorsun allahta testlerinde çift çizgiyi göstersin emi :) hamile kalınca sana paket alıcam her hafta bir tane yapıp çift çizgi gördükçe mutlu olursun

benimki çok korkar devamı gelmezdi hiç sevmez öyle korkutmaları ben bazen evin bi yerinde bitiyorum korkuyo bende bu evdeyim çıkmam gayet normal diyorum ne sandın beni diyorum iyice kızıyor
yaa bende eşim yüzünden korkuyorum hatta ilk evlendiğimiz aydı yemeğe çıkıp gelmiştik sonra ben odada birden onu görünce sıçradım yere düşüyordum o sıra dedim ki hamile olsam bebek gidderdi ki ben hamişmişm o zaman kısmet işte çok komiktik

halada dün bile mutfakta çığlık attım birden bitiyor evde

:) burda erkeklerin arkasından iş çeviriyoruz ben birgün kesin yakalanacam o yüzden pek evde bakmamaya çalışıyorum siteye geçen elimden aldı teli ne yapıyosun sen bu kadar kadınlar külübün de bi bakayım dedi nasıl saldırdım telefona anlatamam :)

kızlar gitgide koyulaşması gerken testim neden açılıyor ve dün akşam üstüden beri uzayan aktıntım olmasına rağmen...
fikri olan varsa yardımcı olsun bana

Eklentiler

• IMAG3254_BURST002.webp
    88,7 KB · Görüntüleme: 70

bende korkuyorum mutfakta bitince siniri bozuluyo ben korkunca diyo bi doktora git allah yardım etsin bi de goool diye bağırdı çocuğum olsa tutamazdım kaçarı yok :)

altı cam olan şeylerden aldım ikeadan yüzlü mumda aldım ama altlık camları az senin dediğin mumlar bu tarz mı yanları metal olan mı
hmm olabilir canım... bardaklar da oluyor 3 buçukcularda var içine mumlar yerleştirdin mi hiç bir yer yanmaz merak etme

kızlar gitgide koyulaşması gerken testim neden açılıyor ve dün akşam üstüden beri uzayan aktıntım olmasına rağmen...
fikri olan varsa yardımcı olsun bana

birincisi zamanı vardır daha ya da adetten hemen sonra yumurtan çatlıyor olabilir ama bence daha zamanı var siklusun kaç?

bende kesinlikle girmiyorum evde görse sanki aldatıyoruz töbe töbee est. :) ama bilmesin o anlamaz bizim ortamımızdan

birincisi zamanı vardır daha ya da adetten hemen sonra yumurtan çatlıyor olabilir ama bence daha zamanı var siklusun kaç?
Kuzum bence de var ama biliyorsun gecen ay 10 gün gecikti , belki bundan dolayı erken yumurtlama olabilir diyorum... dün yaptığım ovu daha koyuydu bugünküne nazaran ve dün akşamdan beri akıntım geliyor uzayan aktıntım...
o yüzden kafam karıştı...bugün 11.gün canım...

bende kesinlikle girmiyorum evde görse sanki aldatıyoruz töbe töbee est. :) ama bilmesin o anlamaz bizim ortamımızdan

Aaa neden yaa? Benimki biliyo hep burda olduğumu. Bi şey öğrendiğimde ona anlatıyorum, şöyle şöyle yapılacakmış diye mesela, nerden biliyosun diyince de kızlar öyle dedi diyorum. Kızlar aşağı kızlar yukarı, epey kulaklarınızı çınlatıyoruz valla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…