:)))))))) bende iş yerinde güldüm alem vallla ama bizde yapsak aynı şey olurdu ne oluyorrrrrrrr böle die adamlar sıçrardı
aa öylemi cnm malesef özele gittimDevlet hastahanesınde yaptırdıysan canım san akagıt vermıslerse ınternet ogrenebılırısın sonucunu
Kız kapaklı mumlar var , yada bardaklı , yanar mı heççço mumlar yanacak ne olucak ev yanacak kızzz onları söndürmekle ortamın alevi kalmaz
Kızlar hayatımın ilk ovü testini az önce yaptım. Yarabbim ne bahtsız kadınım ben, onda bile ikinci çizginin ç'sini göremedim
İşin esprisi bu tabii kızlar, daha 7. günüm bugün. Yumurtlama olmasına imkan yoktu da sırf meraktan yaptım
yaa bende eşim yüzünden korkuyorum hatta ilk evlendiğimiz aydı yemeğe çıkıp gelmiştik sonra ben odada birden onu görünce sıçradım yere düşüyordum o sıra dedim ki hamile olsam bebek gidderdi ki ben hamişmişm o zaman kısmet işte çok komiktikbenimki çok korkar devamı gelmezdihiç sevmez öyle korkutmaları ben bazen evin bi yerinde bitiyorum korkuyo bende bu evdeyim çıkmam gayet normal diyorum ne sandın beni diyorum iyice kızıyor
:) burda erkeklerin arkasından iş çeviriyoruz ben birgün kesin yakalanacam o yüzden pek evde bakmamaya çalışıyorum siteye geçen elimden aldı teli ne yapıyosun sen bu kadar kadınlar külübün de bi bakayım dedi nasıl saldırdım telefona anlatamam :)Kızlar kulaklarım cınladı bır bakayım dedım ahhh ahhh kocacıgım yanımda olsa daha neler yaparım neler ama gelecegı zaman yenı planalr yapmalıyım özlemle bırlıkte ayır bır renk katmalıyım gecelerımıze
altı cam olan şeylerden aldım ikeadan yüzlü mumda aldım ama altlık camları az senin dediğin mumlar bu tarz mı yanları metal olan mıKız kapaklı mumlar var , yada bardaklı , yanar mı heççç
yaa bende eşim yüzünden korkuyorum hatta ilk evlendiğimiz aydı yemeğe çıkıp gelmiştik sonra ben odada birden onu görünce sıçradım yere düşüyordum o sıra dedim ki hamile olsam bebek gidderdi ki ben hamişmişm o zaman kısmet işte çok komiktik
halada dün bile mutfakta çığlık attım birden bitiyor evde
bence bu ihtimali değerlendiirin ama kocan hasta dimiKızlar ya tuvalette uzayan aktıntım geliyor... ama testte çizgi koyulaşmadı... neden ola ki
ayyy tospaa sen beni bu ara çok güldürüyorsun allahta testlerinde çift çizgiyi göstersin emi :) hamile kalınca sana paket alıcam her hafta bir tane yapıp çift çizgi gördükçe mutlu olursun
hmm olabilir canım... bardaklar da oluyor 3 buçukcularda var içine mumlar yerleştirdin mi hiç bir yer yanmaz merak etmealtı cam olan şeylerden aldım ikeadan yüzlü mumda aldım ama altlık camları az senin dediğin mumlar bu tarz mı yanları metal olan mı
kızlar gitgide koyulaşması gerken testim neden açılıyor ve dün akşam üstüden beri uzayan aktıntım olmasına rağmen...
fikri olan varsa yardımcı olsun bana
Bu akşam onun hemşiresi olacağımbence bu ihtimali değerlendiirin ama kocan hasta dimi
:) burda erkeklerin arkasından iş çeviriyoruz ben birgün kesin yakalanacam o yüzden pek evde bakmamaya çalışıyorum siteye geçen elimden aldı teli ne yapıyosun sen bu kadar kadınlar külübün de bi bakayım dedi nasıl saldırdım telefona anlatamam :)
Kuzum bence de var ama biliyorsun gecen ay 10 gün gecikti , belki bundan dolayı erken yumurtlama olabilir diyorum... dün yaptığım ovu daha koyuydu bugünküne nazaran ve dün akşamdan beri akıntım geliyor uzayan aktıntım...birincisi zamanı vardır daha ya da adetten hemen sonra yumurtan çatlıyor olabilir ama bence daha zamanı var siklusun kaç?
canım ya gitti gidiyordakı cok ıyı gebelık testıde var ama kartVar canım ovulasyon.net , ben aldım yeni, bakalım bugün gelmesi lazım bana.
kredi kartı yok canımKart yok mu kuşum
bende kesinlikle girmiyorum evde görsesanki aldatıyoruz töbe töbee est. :) ama bilmesin o anlamaz bizim ortamımızdan
Tatlim zamani var daha o yuzden koyulasmamistirkızlar gitgide koyulaşması gerken testim neden açılıyor ve dün akşam üstüden beri uzayan aktıntım olmasına rağmen...
fikri olan varsa yardımcı olsun bana
Bitanem benim sorduğum hani dünkü daha koyu bugünküne nazaran ve uzayan aktıntım var , onu çakamadım ...acaba bende bu kadar mı koyulaştı bilemedim ki..Tatlim zamani var daha o yuzden koyulasmamistir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?