2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

canım ya gitti gidiyordakı cok ıyı gebelık testıde var ama kart

kredi kartı yok canım

Evet, ben de kredi kartı kullanmadığım için bu dediğim siteden aldım kapıda ödemeli. Geldi benimki az önce. Gittigidiyora göre daha pahalı.

Eşim bir gün il dışından gelmıs bana ısının uzadıgını soyluyordu bende her zama once kayınvalıdeme ugruyordum ıs cıkısıma benı sureklı arıyor nerdesın eve gectıgınde bana bır bılgı lazım kagıttan onu soyle dıyor tamam dedım once eve gecerım sonrageldım apartamanda merdıvenden cıkarken bır baktım evımın kapısına not sıkıstırılmıs dedım bu ne kım not bırakmıs notu okudum anladımkı esım sonra kapıyı actım yerde gul yaprakları ve kucuk kucuk not kagıtları herbırınde farklı seyler yazıyor takı odaya kadar gul yaparakları sermıs gozlerım doldu o kadar mutlu oldumkı anlatamam sevıyorum kocacıgım

Kızlar puntoları büyüttüm, gözüm bozuk da değil ama nedense çok küçük geliyo burdaki yazılar bana. Renkli ve büyük yazıcam, gözünüzü alıyosa söyleyin ama.

aynen canım benım esımde dıyor sız orda sadece hamılelıkmı konusuyorsunuz dıyor bende hayır herseyı konusuyoruz dertelsıyoruz dedım

bende kesinlikle girmiyorum evde görse sanki aldatıyoruz töbe töbee est. :) ama bilmesin o anlamaz bizim ortamımızdan
ya sorma birgün baktı ne yazıyorsun sen yine dedi baktı ben ne yazıyorum diye özel şeyler paylaşısıyorsunuz burda bence doğru değil diyor; bende tanımıyoruz ki birbirimizi dedim birşey demedi bende onun gördüğü yerlerde girmiyorum

Evet, ben de kredi kartı kullanmadığım için bu dediğim siteden aldım kapıda ödemeli. Geldi benimki az önce. Gittigidiyora göre daha pahalı.
gebelik testi + ovu testı bırlıkte olsa daha ıyı neyse ay başı maaş kartımdan bı denerım bakalım kalıteli teste benzıyo canım kullan sonucu özellıkle paylaşırmısın benımle birde kullanımı hakkında bılgı nasıl ne zaman neye göre gibi gibi

ayy benım esımde görmesın baya bı kızar oda karsı boyle seylere arkadasıma bıle anlatamyrm ben agzımdan kacırcamda duycak dıe evlenmeden daha kaç ay once tembıhledi kımseye anlatmak yok yatak odasını dıye keser benı keser :):)

Evet kaç gündür yapıyorsam bugün de öyle yaptım canım..
benim de böyle silik silik oldu sonra bir anda koyulaşmıştı hatta ben idrarı damlattığım anda direkt t koyulaşmıştı c den önce belkide senin akıntın yumun öncesinde geliyordur çünkü herkesinki çatlmadan sonra gelecek diye birşey yokmuş

aynen canım benım esımde dıyor sız orda sadece hamılelıkmı konusuyorsunuz dıyor bende hayır herseyı konusuyoruz dertelsıyoruz dedım
BENDE AÇIKLAMA YAPMAK ZORUNDA KALDIM ZATEN DEDİM SAYELERİNDE ÇOK ŞEY ÖĞRENDİM SÜREKLİ TAKİP EDİYORUM Kİ BİLMEDİĞİM BİR ŞEY VARSA KAÇIRMAYIM DEDİM :)

değil yatak odası ilk zamanlar sounlarımız olrdu arkadaşımla paylaştığımı duyunca kızardı bana bu evde yaşanan bu evde kalır özelimizi kimse bilmesin derdi

Kızlar puntoları büyüttüm, gözüm bozuk da değil ama nedense çok küçük geliyo burdaki yazılar bana. Renkli ve büyük yazıcam, gözünüzü alıyosa söyleyin ama.
Yok tospam gozumu almadi erken baslamissin teste hadi bakalim insallah hamis olursun orda pozitifi gorursun

Ben yaptım az önce, ikinci çizgi çıkmadı canım. Daha başlamamış benim yumurtlamam. Bu testleri kesinlikle sabah ilk idrarla YAPMAYACAKSIN. En önemlisi o. Yaklaşık 3-4 saat fazla sıvı tüketmeden yaparsan sonuç daha güvenilir olur. Her iki çizginin rengi aynı koyulukta olduğunda yumurtluyosun demek. O günden itibaren 2-3 gün ilişki yaşamalısın. Benim bildiklerim bunlar. Ha bi de akşam 19'dan sonra yapmayın diyolar, nedenini bilmiyorum.

bende kesinlikle girmiyorum evde görse sanki aldatıyoruz töbe töbee est. :) ama bilmesin o anlamaz bizim ortamımızdan
TABİ CANIM NERDEN ANLICAKLAR OVULASYON TESTİ ALCAM DİYOM YÜZÜME BAKIYOR ÖYLE O NE NE İŞE YARAR ÇOK MU GEREKLİ BİR ŞEY SORGULADI DURDU NORMALDE DE HER ŞEYİ SORGULAYAN BİR TİP BURDA YAZILANLARI OKUSA EROR VERİRİ BEYNİ CANIM KOCAMIN :)

Yok tospam gozumu almadi erken baslamissin teste hadi bakalim insallah hamis olursun orda pozitifi gorursun

Amin canımmm. İnşallah. Evet daha 7. günüm. Meraktan yaptım sırf. 2 gün sonra başlayacağım asıl. 9. günümde başlamam gerekiyo benim, 26 günde bir adet oluyorum çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…