canım ya gitti gidiyordakı cok ıyı gebelık testıde var ama kart
kredi kartı yok canım
Ciss yap kocacigina bende smdiden hazirladimgeceligimi leopar giyecegim vahsi olacagim hahahaBu akşam onun hemşiresi olacağımkaçarı yok da test neden koyulaşmadı ben anlamadım inan
su içimine dikkat ettin mi?Bu akşam onun hemşiresi olacağımkaçarı yok da test neden koyulaşmadı ben anlamadım inan
uuuff süperCiss yap kocacigina bende smdiden hazirladimgeceligimi leopar giyecegim vahsi olacagim hahaha
Benimde oyle oluyordu dune kadar dun gordum pozitifi yapmaya devam et bakalim canimBitanem benim sorduğum hani dünkü daha koyu bugünküne nazaran ve uzayan aktıntım var , onu çakamadım ...acaba bende bu kadar mı koyulaştı bilemedim ki..
:) burda erkeklerin arkasından iş çeviriyoruz ben birgün kesin yakalanacam o yüzden pek evde bakmamaya çalışıyorum siteye geçen elimden aldı teli ne yapıyosun sen bu kadar kadınlar külübün de bi bakayım dedi nasıl saldırdım telefona anlatamam :)
Evet kaç gündür yapıyorsam bugün de öyle yaptım canım..su içimine dikkat ettin mi?
ya sorma birgün baktı ne yazıyorsun sen yine dedi baktı ben ne yazıyorum diye özel şeyler paylaşısıyorsunuz burda bence doğru değil diyor; bende tanımıyoruz ki birbirimizi dedim birşey demedi bende onun gördüğü yerlerde girmiyorumbende kesinlikle girmiyorum evde görsesanki aldatıyoruz töbe töbee est. :) ama bilmesin o anlamaz bizim ortamımızdan
gebelik testi + ovu testı bırlıkte olsa daha ıyı neyse ay başı maaş kartımdan bı denerım bakalım kalıteli teste benzıyo canım kullan sonucu özellıkle paylaşırmısın benımle birde kullanımı hakkında bılgı nasıl ne zaman neye göre gibi gibiEvet, ben de kredi kartı kullanmadığım için bu dediğim siteden aldım kapıda ödemeli. Geldi benimki az önce. Gittigidiyora göre daha pahalı.
ayy benım esımde görmesın baya bı kızar oda karsı boyle seylere arkadasıma bıle anlatamyrm ben agzımdan kacırcamda duycak dıe evlenmeden daha kaç ay once tembıhledi kımseye anlatmak yok yatak odasını dıye keser benı keser :):)ya sorma birgün baktı ne yazıyorsun sen yine dedi baktı ben ne yazıyorum diye özel şeyler paylaşısıyorsunuz burda bence doğru değil diyor; bende tanımıyoruz ki birbirimizi dedim birşey demedi bende onun gördüğü yerlerde girmiyorum
benim de böyle silik silik oldu sonra bir anda koyulaşmıştı hatta ben idrarı damlattığım anda direkt t koyulaşmıştı c den önce belkide senin akıntın yumun öncesinde geliyordur çünkü herkesinki çatlmadan sonra gelecek diye birşey yokmuşEvet kaç gündür yapıyorsam bugün de öyle yaptım canım..
BENDE AÇIKLAMA YAPMAK ZORUNDA KALDIM ZATEN DEDİM SAYELERİNDE ÇOK ŞEY ÖĞRENDİM SÜREKLİ TAKİP EDİYORUM Kİ BİLMEDİĞİM BİR ŞEY VARSA KAÇIRMAYIM DEDİM :)aynen canım benım esımde dıyor sız orda sadece hamılelıkmı konusuyorsunuz dıyor bende hayır herseyı konusuyoruz dertelsıyoruz dedım
değil yatak odası ilk zamanlar sounlarımız olrdu arkadaşımla paylaştığımı duyunca kızardı bana bu evde yaşanan bu evde kalır özelimizi kimse bilmesin derdiayy benım esımde görmesın baya bı kızar oda karsı boyle seylere arkadasıma bıle anlatamyrm ben agzımdan kacırcamda duycak dıe evlenmeden daha kaç ay once tembıhledi kımseye anlatmak yok yatak odasını dıye keser benı keser :):)
Yok tospam gozumu almadi erken baslamissin teste hadi bakalim insallah hamis olursun orda pozitifi gorursunKızlar puntoları büyüttüm, gözüm bozuk da değil ama nedense çok küçük geliyo burdaki yazılar bana. Renkli ve büyük yazıcam, gözünüzü alıyosa söyleyin ama.
gebelik testi + ovu testı bırlıkte olsa daha ıyı neyse ay başı maaş kartımdan bı denerım bakalım kalıteli teste benzıyo canım kullan sonucu özellıkle paylaşırmısın benımle birde kullanımı hakkında bılgı nasıl ne zaman neye göre gibi gibi
TABİ CANIM NERDEN ANLICAKLAR OVULASYON TESTİ ALCAM DİYOM YÜZÜME BAKIYOR ÖYLE O NE NE İŞE YARAR ÇOK MU GEREKLİ BİR ŞEY SORGULADI DURDU NORMALDE DE HER ŞEYİ SORGULAYAN BİR TİP BURDA YAZILANLARI OKUSA EROR VERİRİ BEYNİ CANIM KOCAMIN :)bende kesinlikle girmiyorum evde görsesanki aldatıyoruz töbe töbee est. :) ama bilmesin o anlamaz bizim ortamımızdan
Yok tospam gozumu almadi erken baslamissin teste hadi bakalim insallah hamis olursun orda pozitifi gorursun
vuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuu süperrrrrrrCiss yap kocacigina bende smdiden hazirladimgeceligimi leopar giyecegim vahsi olacagim hahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?