2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

teşekkürler canım ben yapacagım zaman yıne rahatsız ederım senı bu durumlarda panık olup unutyrm bende :)

ayyy çoook romantik yaaaa insan ağlar tabiiiki sevinçten:)

değil yatak odası ilk zamanlar sounlarımız olrdu arkadaşımla paylaştığımı duyunca kızardı bana bu evde yaşanan bu evde kalır özelimizi kimse bilmesin derdi
ayyyynnneennn benımkıde annene babana benımkılere kımseye soylemıceksn diyodu ne özel hayat ne maddı durum hıc bsey anlatmcaksn dıyodu kız çatlarm ben anlatmazsam acık ucundan kıyısından anlatyrm bende yınede ıhanet etmyrm ona :):) ama ıyı bı yondende bızım hayatımız kımse bılmesın cnku etrafta tanıdık kötu ınsanlr cok

öyleyse dün koyu bugün açıldıysa bugün çatlayacaktır belki yani çok karışık bi durum oldu siz bugün çalışın mümkünse bence :)

ama bilirse belki girer burda kv için konuşuyorum her şeyi konuşuyorum bilmesin

Ayy esin cok romantikmis benim kociste dogum gunumde supriz yapmisti 4 12 calisiyorsu ise gidiyorum dedi gitti bende kaynanamgile gittim cok uzuldum hatirlamadi diye ben gidince eve geri gelmis paata almis yengesigili falan aramis yengeside kaynanayi aramis esimin supriz yapacagini soylemis kaynanam hemen soyledi bana supriz bozuldutabi ama guzeldi hep berabee kutladik

ama bilirse belki girer burda kv için konuşuyorum her şeyi konuşuyorum bilmesin

Hııı evet o durum sakat olur canım. Ben benimkinin yüzüne de söylediğim için kv hakkındaki fikirlerimi sorun olmaz. Biraz fazla açık sözlüyümdür ne yazık ki. Tutamam içimde, tutarsam patlarım :)

Sağolsun arada yapar canım belkı bu gelısınede bırseyler yapar bılemıyorum senın suprızde guzelmıs kayınvalıden bozmasa ama olsun esının dusunmesı onemlı olan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…