teşekkürler canım ben yapacagım zaman yıne rahatsız ederım senı bu durumlarda panık olup unutyrm bende :)Ben yaptım az önce, ikinci çizgi çıkmadı canım. Daha başlamamış benim yumurtlamam. Bu testleri kesinlikle sabah ilk idrarla YAPMAYACAKSIN. En önemlisi o. Yaklaşık 3-4 saat fazla sıvı tüketmeden yaparsan sonuç daha güvenilir olur. Her iki çizginin rengi aynı koyulukta olduğunda yumurtluyosun demek. O günden itibaren 2-3 gün ilişki yaşamalısın. Benim bildiklerim bunlar. Ha bi de akşam 19'dan sonra yapmayın diyolar, nedenini bilmiyorum.
ayyy çoook romantik yaaaa insan ağlar tabiiiki sevinçten:)Eşim bir gün il dışından gelmıs bana ısının uzadıgını soyluyordu bende her zama once kayınvalıdeme ugruyordum ıs cıkısıma benı sureklı arıyor nerdesın eve gectıgınde bana bır bılgı lazım kagıttan onu soyle dıyor tamam dedım once eve gecerım sonrageldım apartamanda merdıvenden cıkarken bır baktım evımın kapısına not sıkıstırılmıs dedım bu ne kım not bırakmıs notu okudum anladımkı esım sonra kapıyı actım yerde gul yaprakları ve kucuk kucuk not kagıtları herbırınde farklı seyler yazıyor takı odaya kadar gul yaparakları sermıs gozlerım doldu o kadar mutlu oldumkı anlatamam sevıyorum kocacıgım
ayyyynnneennn benımkıde annene babana benımkılere kımseye soylemıceksn diyodu ne özel hayat ne maddı durum hıc bsey anlatmcaksn dıyodu kız çatlarm ben anlatmazsam acık ucundan kıyısından anlatyrm bende yınede ıhanet etmyrm ona :):) ama ıyı bı yondende bızım hayatımız kımse bılmesın cnku etrafta tanıdık kötu ınsanlr cokdeğil yatak odası ilk zamanlar sounlarımız olrdu arkadaşımla paylaştığımı duyunca kızardı bana bu evde yaşanan bu evde kalır özelimizi kimse bilmesin derdi
Kuzum bence de var ama biliyorsun gecen ay 10 gün gecikti , belki bundan dolayı erken yumurtlama olabilir diyorum... dün yaptığım ovu daha koyuydu bugünküne nazaran ve dün akşamdan beri akıntım geliyor uzayan aktıntım...
o yüzden kafam karıştı...bugün 11.gün canım...
Aaa neden yaa? Benimki biliyo hep burda olduğumu. Bi şey öğrendiğimde ona anlatıyorum, şöyle şöyle yapılacakmış diye mesela, nerden biliyosun diyince de kızlar öyle dedi diyorum. Kızlar aşağı kızlar yukarı, epey kulaklarınızı çınlatıyoruz valla :)
Ayy esin cok romantikmis benim kociste dogum gunumde supriz yapmisti 4 12 calisiyorsu ise gidiyorum dedi gitti bende kaynanamgile gittim cok uzuldum hatirlamadi diye ben gidince eve geri gelmis paata almis yengesigili falan aramis yengeside kaynanayi aramis esimin supriz yapacagini soylemis kaynanam hemen soyledi bana supriz bozuldutabi ama guzeldi hep berabee kutladikEşim bir gün il dışından gelmıs bana ısının uzadıgını soyluyordu bende her zama once kayınvalıdeme ugruyordum ıs cıkısıma benı sureklı arıyor nerdesın eve gectıgınde bana bır bılgı lazım kagıttan onu soyle dıyor tamam dedım once eve gecerım sonrageldım apartamanda merdıvenden cıkarken bır baktım evımın kapısına not sıkıstırılmıs dedım bu ne kım not bırakmıs notu okudum anladımkı esım sonra kapıyı actım yerde gul yaprakları ve kucuk kucuk not kagıtları herbırınde farklı seyler yazıyor takı odaya kadar gul yaparakları sermıs gozlerım doldu o kadar mutlu oldumkı anlatamam sevıyorum kocacıgım
ama bilirse belki girer burda kv için konuşuyorum her şeyi konuşuyorum bilmesin
AYNI DURUMDAYIZ BENDE SALLALDIM DURDUM AİLESİNE :)ama bilirse belki girer burda kv için konuşuyorum her şeyi konuşuyorum bilmesin
Kızlar yumuşum yarına çatlar ve yarın doktor kontrolümün olduğu gün ahahahahahahaa nasıl da ayarlamışım yahu
Zamanlama superKızlar yumuşum yarına çatlar ve yarın doktor kontrolümün olduğu gün ahahahahahahaa nasıl da ayarlamışım yahu
Ellerine saglik canim cok guzel gorunuyorkızlar buyrun pasta yemeye
ooo maşallah canım pek bi hoş görünüyo ellerine sağlıkk :) canımızı çektirdin amaaakızlar buyrun pasta yemeye
Ayy esin cok romantikmis benim kociste dogum gunumde supriz yapmisti 4 12 calisiyorsu ise gidiyorum dedi gitti bende kaynanamgile gittim cok uzuldum hatirlamadi diye ben gidince eve geri gelmis paata almis yengesigili falan aramis yengeside kaynanayi aramis esimin supriz yapacagini soylemis kaynanam hemen soyledi bana supriz bozuldutabi ama guzeldi hep berabee kutladik
sağol cnmAyyy eline sağlıkkk
kızlar buyrun pasta yemeye
ay cnm değişiklik olsn paylaşıyım dedim yekın olsak hemen gelin derimooo maşallah canım pek bi hoş görünüyo ellerine sağlıkk :) canımızı çektirdin amaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?