ayyy çoook romantik yaaaa insan ağlar tabiiiki sevinçten:)
ben hep sola yatıyorum o vakit kız olacakBir yöntemde ben söyleyim gerçi kocakarı iddiası diyebilirsiniz ama ne varsa eski topraklarda var.ilişkiden sonra kadın sağına yatarsa bebek erkek olurmuş.kadın soluna yatarsa kız olurmuş
sağol cnm gelin birlikte olsnÇok guzel olmus canım ellerıne saglık afıyet olsun
bnde hep sağa yatarmben hep sola yatıyorum o vakit kız olacak
sağol cnm gelin birlikte olsn
aaa evet saat 5 olmuş bile kaynımın doğumgünü var da gecenyıl ki kutlamada diğer kardeşi sebebiyle bi problm olmuş bizde sadece kaynımı cağırıcz sürpriz yapıcz d.günü aslında cmtsYakın olsak ahh keske canım gelırdım 5 cayına yetısrdım :)
aaa evet saat 5 olmuş bile kaynımın doğumgünü var da gecenyıl ki kutlamada diğer kardeşi sebebiyle bi problm olmuş bizde sadece kaynımı cağırıcz sürpriz yapıcz d.günü aslında cmts
bnde eşime doğumgünüde balonlar şişirip uygun yerlere asmış hepsine birer not yazmıştm giriş kapısından pastanın olduğu yere kdr da yerlere mumlar yerleştirmiştim kelebek şeklinde de pasta yapmıstm güzel yemekler filan çok sasırmıştı hatta bn sen kdr yapamm diye üzülmüştü o da özel bi pasta yaptırmış önceki günden kalan yemeklerin yanına dışarıdan da bişiler söylemiş masaya mumlar çiçek hediye koymuş müzik filan bn o kdr yapamaz dışarıda yemeğe gideriz diyodm çoook güzeldi şimdi aralıkta doğum günü var ne yapabilirm değişik diye düşünüyormSağolsun arada yapar canım belkı bu gelısınede bırseyler yapar bılemıyorum senın suprızde guzelmıs kayınvalıden bozmasa ama olsun esının dusunmesı onemlı olan
bakalım soracağım ne durumda yumuş diye.... çok heyecanlıEneeee çok tatlııı, hadi inşallah yarın ultrasonda da doktor görür yumurtlamayı canım.
dimi ama bu randevuyu pazartesi aldıydım nasılda denk geldi diyorum şimdiZamanlama super
ben kullanıyorum hatta bikaç sayfa geride poz. ov. testimi paylaştım...gittigidiyordan al canım laboquick markasını tercih et ben 30 ov. testi ve 5 gebelik testine 30 tl verdimya kızlar ovulasyon testi kullanan var mı varsa hangisini kullandınız netten mi sipariş verdiniz yoksa eczaneden mi aldınız...
bence de müthiş heyecanlı ya , tam o güne denk gelmesi , doktor diyecek ki burda durmayın gidin evinize çalışmayabakalım soracağım ne durumda yumuş diye.... çok heyecanlı
kuzum ovulasyon testinin arada böyle hafif açılması arada koyulaşır gibi olması normal mı yum gününe kadar ?ben kullanıyorum hatta bikaç sayfa geride poz. ov. testimi paylaştım...gittigidiyordan al canım laboquick markasını tercih et ben 30 ov. testi ve 5 gebelik testine 30 tl verdim
Ellerine sağlık çok güzel görünüyor tatlımmsağol cnm
bakalım soracağım ne durumda yumuş diye.... çok heyecanlı
evet canım normal benimde adet bitiminde hafif koyulaşıyor sonra silikleşip yumoşa doğru tekrar koyulaşıyyorkuzum ovulasyon testinin arada böyle hafif açılması arada koyulaşır gibi olması normal mı yum gününe kadar ?
gidip çalışsak nolcek bacım herifin iltihabı temizlenmeli önce... olsun yahu bu bile beni mutlu ediyorbence de müthiş heyecanlı ya , tam o güne denk gelmesi , doktor diyecek ki burda durmayın gidin evinize çalışmaya
Sormana gerek yok Mogişcim, sen onun kadar biliyosun bu işleri maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?