2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Bir yöntemde ben söyleyim gerçi kocakarı iddiası diyebilirsiniz ama ne varsa eski topraklarda var.ilişkiden sonra kadın sağına yatarsa bebek erkek olurmuş.kadın soluna yatarsa kız olurmuş
ben hep sola yatıyorum o vakit kız olacak

Yakın olsak ahh keske canım gelırdım 5 cayına yetısrdım :)
aaa evet saat 5 olmuş bile kaynımın doğumgünü var da gecenyıl ki kutlamada diğer kardeşi sebebiyle bi problm olmuş bizde sadece kaynımı cağırıcz sürpriz yapıcz d.günü aslında cmts

ya kızlar ovulasyon testi kullanan var mı varsa hangisini kullandınız netten mi sipariş verdiniz yoksa eczaneden mi aldınız...

aaa evet saat 5 olmuş bile kaynımın doğumgünü var da gecenyıl ki kutlamada diğer kardeşi sebebiyle bi problm olmuş bizde sadece kaynımı cağırıcz sürpriz yapıcz d.günü aslında cmts

Hım ne guzel dusunmussunuz canım aılece mutlu seneler

Sağolsun arada yapar canım belkı bu gelısınede bırseyler yapar bılemıyorum senın suprızde guzelmıs kayınvalıden bozmasa ama olsun esının dusunmesı onemlı olan
bnde eşime doğumgünüde balonlar şişirip uygun yerlere asmış hepsine birer not yazmıştm giriş kapısından pastanın olduğu yere kdr da yerlere mumlar yerleştirmiştim kelebek şeklinde de pasta yapmıstm güzel yemekler filan çok sasırmıştı hatta bn sen kdr yapamm diye üzülmüştü o da özel bi pasta yaptırmış önceki günden kalan yemeklerin yanına dışarıdan da bişiler söylemiş masaya mumlar çiçek hediye koymuş müzik filan bn o kdr yapamaz dışarıda yemeğe gideriz diyodm çoook güzeldi şimdi aralıkta doğum günü var ne yapabilirm değişik diye düşünüyorm

ya kızlar ovulasyon testi kullanan var mı varsa hangisini kullandınız netten mi sipariş verdiniz yoksa eczaneden mi aldınız...
ben kullanıyorum hatta bikaç sayfa geride poz. ov. testimi paylaştım...gittigidiyordan al canım laboquick markasını tercih et ben 30 ov. testi ve 5 gebelik testine 30 tl verdim

ben kullanıyorum hatta bikaç sayfa geride poz. ov. testimi paylaştım...gittigidiyordan al canım laboquick markasını tercih et ben 30 ov. testi ve 5 gebelik testine 30 tl verdim
kuzum ovulasyon testinin arada böyle hafif açılması arada koyulaşır gibi olması normal mı yum gününe kadar ?

kuzum ovulasyon testinin arada böyle hafif açılması arada koyulaşır gibi olması normal mı yum gününe kadar ?
evet canım normal benimde adet bitiminde hafif koyulaşıyor sonra silikleşip yumoşa doğru tekrar koyulaşıyyor

Hello bayanlar bugün hamişler var mı nasılsınız bu arada?

Yumurtlamadan bir kaç gün sonra bel ve kasık ağrısı yaşayanlar var mı? Hamile olanlar cevaplarsa çok sevinirim benim biraz ağrım varda acaba dedirtiyor bana.

bence de müthiş heyecanlı ya , tam o güne denk gelmesi , doktor diyecek ki burda durmayın gidin evinize çalışmaya
gidip çalışsak nolcek bacım herifin iltihabı temizlenmeli önce... olsun yahu bu bile beni mutlu ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…