2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Kızlar yumuşum yarına çatlar ve yarın doktor kontrolümün olduğu gün ahahahahahahaa nasıl da ayarlamışım yahu

Yumoşun ya yarın ya da yarın da koyu çıkar sonraki gün çatlar mogamicim. Bende bu ay yine koyuyu yakaladım hemde benim t çizgim oldukça koyu oluyor maşalah lh'ıma. Ben bu ay 17 ve 18 koyu gördüm hemde oldukça yine 19. gün çatladı tam evlilik yıl dönümümüzde.

bacım o fotoyu çok aceleyle hemen çektim şimdiki hali daha da koyu bakalım yarın doktor kontrolüm var ne diyecek... senin yumoşta tam günüde çatlamış minik sıpa annesine göz mü kırpıyor ne

iyiyiz lovelym hamiş yok maalesef... sen nasılsın , hamiş değilim ama olduğum zaman benim çok belim ve kasığım batmıştı
Hadi hayırlı sonuçlarını bekliyoruz inşaAllah lovelymm

ben kullanıyorum hatta bikaç sayfa geride poz. ov. testimi paylaştım...gittigidiyordan al canım laboquick markasını tercih et ben 30 ov. testi ve 5 gebelik testine 30 tl verdim
sağol canım ya çeşitlerine bakarım...

bacım o fotoyu çok aceleyle hemen çektim şimdiki hali daha da koyu bakalım yarın doktor kontrolüm var ne diyecek... senin yumoşta tam günüde çatlamış minik sıpa annesine göz mü kırpıyor ne

Ay olabilir canım. İnşallahta öyledir. Benimde hemen t koyulaşmaya başladı önden ordan anlamıştım 2 dakika içinde t c'yi geçti. Çalışmalara devam ediyoruz hala ama o ara gerçekten fazlasıyla yaptık yumurtlamayı kaçırmadığıma eminim ama allah nasip etti mi bekleyip görücez.

beklemesi çok heyecanlı umuyorum erkenden gösterir kendini sana.... merak ettim bak şimdi

iyiyiz lovelym hamiş yok maalesef... sen nasılsın , hamiş değilim ama olduğum zaman benim çok belim ve kasığım batmıştı
Hadi hayırlı sonuçlarını bekliyoruz inşaAllah lovelymm

Kuzum valla belim ağrıyınca diyorum ki üşüttün yine ondan daha önceki aylarda adete bir hafta kala belim ağrırdı ama bu sefer erken başladı sanki ama yormak istemiyorum yine de o tarafa. Bu arada avucunun içine ateş basmasını yaşayan var mı benim avucumun içine çok iyi hatırlıyorum yumurtlamanın olduğu gün ve ertesi gün ateş bastı hatta soğuk suya tutunca daha çok yandı resmen internette araştırdım bu da hamilelik belirtisiymiş inanamadım bilmeden araştırmıştım, daha önce okuduğum bir şey değildi çok şaşırdım. Eğer ben bu ay hamile çıkarsam hamile olduğumu yumurtlamanın ertesi günü hisseden biri olarak tarihe geçicem herhalde.

Kuzucum avuç yanmasını bilmiyorum benim arkadaşlarımın ayaklarının altı öyle yanmış baya , çok farklı bir yanma demişti bana..
Ama bel ağrısı bende de hemen başlamıştı...yani döllenme aşamasında, olabilir sende de yani ,kendine dikkat et de kuşum... aman ne olursa olsun

Ayni belirtiler bndede var ah su acabalarrrr

bakarızz bakmaz mıyız ilkime bakamadım ikincimi iyice tutmam lazım :) bu ay bende bi şey beklemiyorum seninle countryrose dan bekliyorum şimdi bakalım :)
bakalım bizden ne çıkacak tatlım bende 1 günlük çalışma bende de tuttu mu çok merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…