Kızlar yumuşum yarına çatlar ve yarın doktor kontrolümün olduğu gün ahahahahahahaa nasıl da ayarlamışım yahu
çok alemsiniz kızlar ya:):):)vuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuu süperrrrrrr
Olsun bebiş , Rabbim büyük , sen çalış dagidip çalışsak nolcek bacım herifin iltihabı temizlenmeli önce... olsun yahu bu bile beni mutlu ediyor
bacım o fotoyu çok aceleyle hemen çektim şimdiki hali daha da koyu bakalım yarın doktor kontrolüm var ne diyecek... senin yumoşta tam günüde çatlamışYumoşun ya yarın ya da yarın da koyu çıkar sonraki gün çatlar mogamicim. Bende bu ay yine koyuyu yakaladım hemde benim t çizgim oldukça koyu oluyor maşalah lh'ıma.Ben bu ay 17 ve 18 koyu gördüm hemde oldukça yine 19. gün çatladı tam evlilik yıl dönümümüzde.
iyiyiz lovelym hamiş yok maalesef... sen nasılsın , hamiş değilim ama olduğum zaman benim çok belim ve kasığım batmıştıHello bayanlar bugün hamişler var mı nasılsınız bu arada?
Yumurtlamadan bir kaç gün sonra bel ve kasık ağrısı yaşayanlar var mı? Hamile olanlar cevaplarsa çok sevinirim benim biraz ağrım varda acaba dedirtiyor bana.
dün çalıştık bugün de çalışırız... yarında doktor ne derse ona göre hareket ederiz... bakalım belki de iltihap etkilemezOlsun bebiş , Rabbim büyük , sen çalış da
sağol canım ya çeşitlerine bakarım...ben kullanıyorum hatta bikaç sayfa geride poz. ov. testimi paylaştım...gittigidiyordan al canım laboquick markasını tercih et ben 30 ov. testi ve 5 gebelik testine 30 tl verdim
bacım o fotoyu çok aceleyle hemen çektim şimdiki hali daha da koyu bakalım yarın doktor kontrolüm var ne diyecek... senin yumoşta tam günüde çatlamışminik sıpa annesine göz mü kırpıyor ne
Aynen öyle , hakkında en güzel olsun tatlımmdün çalıştık bugün de çalışırız... yarında doktor ne derse ona göre hareket ederiz... bakalım belki de iltihap etkilemez
beklemesi çok heyecanlı umuyorum erkenden gösterir kendini sana.... merak ettim bak şimdiAy olabilir canım. İnşallahta öyledir. Benimde hemen t koyulaşmaya başladı önden ordan anlamıştım 2 dakika içinde t c'yi geçti. Çalışmalara devam ediyoruz hala ama o ara gerçekten fazlasıyla yaptık yumurtlamayı kaçırmadığıma eminim ama allah nasip etti mi bekleyip görücez.
iyiyiz lovelym hamiş yok maalesef... sen nasılsın , hamiş değilim ama olduğum zaman benim çok belim ve kasığım batmıştı
Hadi hayırlı sonuçlarını bekliyoruz inşaAllah lovelymm
Kuzucum avuç yanmasını bilmiyorum benim arkadaşlarımın ayaklarının altı öyle yanmış baya , çok farklı bir yanma demişti bana..Kuzum valla belim ağrıyınca diyorum ki üşüttün yine ondan daha önceki aylarda adete bir hafta kala belim ağrırdı ama bu sefer erken başladı sanki ama yormak istemiyorum yine de o tarafa. Bu arada avucunun içine ateş basmasını yaşayan var mı benim avucumun içine çok iyi hatırlıyorum yumurtlamanın olduğu gün ve ertesi gün ateş bastı hatta soğuk suya tutunca daha çok yandı resmen internette araştırdım bu da hamilelik belirtisiymiş inanamadım bilmeden araştırmıştım, daha önce okuduğum bir şey değildi çok şaşırdım. Eğer ben bu ay hamile çıkarsam hamile olduğumu yumurtlamanın ertesi günü hisseden biri olarak tarihe geçicem herhalde.
bende kuşum görüşürüzKuzular öptüm , artık yarın görüşürüz herhalde ,
anladım canım benim :) benimde iş yerinde net kesiliyordu öğlen evde girebildim :)evet şekerim her zaman giremiyorum o yüzden
Masallah canimKızlar kan değeri 1107 olmuş
Ayni belirtiler bndede var ah su acabalarrrrHello bayanlar bugün hamişler var mı nasılsınız bu arada?
Yumurtlamadan bir kaç gün sonra bel ve kasık ağrısı yaşayanlar var mı? Hamile olanlar cevaplarsa çok sevinirim benim biraz ağrım varda acaba dedirtiyor bana.
bakalım bizden ne çıkacak tatlım bende 1 günlük çalışma bende de tuttu mu çok merak ediyorumbakarızz bakmaz mıyız ilkime bakamadım ikincimi iyice tutmam lazım :) bu ay bende bi şey beklemiyorum seninle countryrose dan bekliyorum şimdi bakalım :)
Ayni belirtiler bndede var ah su acabalarrrr
yap yap canım benim eğlenceli olmalı bu iş :)ayyy bende böle şeler yapacam :)))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?