Canim kese için ne zaman gideyim senceMasallah canim
heyecandan diğer topiğe yazmışımKızlar kan değeri 1107 olmuş
Ay oraya da yazdım kuzum ilk cuma yaptırdım sonra salı yaptırdım şükür artmış ama hemşire çok korkuttu beni sabah okuldan aradım değer 110 a düşmüş dedi sonra 110 bin olmuş anormallik var dedi koşa koşa doktora geldim 1107 dedi rahatladım sadece kansızlık varmışheyecandan diğer topiğe yazmışımcevabı buraya yaz kuzum
ah o hemşireler.... 4 günde bayaa zıplamış... Allahım böyle uçursun o değeriAy oraya da yazdım kuzum ilk cuma yaptırdım sonra salı yaptırdım şükür artmış ama hemşire çok korkuttu beni sabah okuldan aradım değer 110 a düşmüş dedi sonra 110 bin olmuş anormallik var dedi koşa koşa doktora geldim 1107 dedi rahatladım sadece kansızlık varmış
Bugün anneme de söyledim çıldırdı sevinçten ilk torun olacak kısmetse daha şimdiden kuzumun kuzusu diye seviyorheyecandan diğer topiğe yazmışımcevabı buraya yaz kuzum
oyyy kıyamam yaa ne güzel hele de ilk torun... ben de tek çocuk olduğumdan benim de çocuğum ilk olacak... Allahım sağlıkla kucağına aldırmayı nasip etsin kuzumBugün anneme de söyledim çıldırdı sevinçten ilk torun olacak kısmetse daha şimdiden kuzumun kuzusu diye seviyor
OH ÇOK ŞÜKÜR YA. çok sevindim kalp atışlarını duyduğunuza. ben izmire gitmiştim tatile döndüm. inşallah bize de dua et olur mu elifcim...Iyi canim sen nasilsin nerelerdesin..doktor kontrolum guzel gecti minnosumun kalp atislarini gorduk darisi basiniza insaAllah:)
Amin canım darısı sana inşallahah o hemşireler.... 4 günde bayaa zıplamış... Allahım böyle uçursun o değeri
Amin kuzum amin darısı tüm topik başınaoyyy kıyamam yaa ne güzel hele de ilk torun... ben de tek çocuk olduğumdan benim de çocuğum ilk olacak... Allahım sağlıkla kucağına aldırmayı nasip etsin kuzum
canım ne durumdasınCanm benim ya çok geçmiş olsun biliyorum ne desem teselli olmaz sana ama lütfen biraz sakin ol hayırlısı buymuş demek kürtajın ben genel anestezi 1saat sürm8ştü hiç ağrm olmadı vakum yöntemiydi sanırım hangisi daha iyi bilmiyorum doktoruna bıeak senin için hangisi uygunsa onu tercih etsin canım
benimde ilk torunları olacak olursa annemin çok istiyor zaten bekleme diyor kadın bilmiyor kızı uğraşıyor didiniyoroyyy kıyamam yaa ne güzel hele de ilk torun... ben de tek çocuk olduğumdan benim de çocuğum ilk olacak... Allahım sağlıkla kucağına aldırmayı nasip etsin kuzum
bizim minikler pek kıymetli olacaklar desenebenimde ilk torunları olacak olursa annemin çok istiyor zaten bekleme diyor kadın bilmiyor kızı uğraşıyor didiniyor
ilk göz ağrıları ay hadi inş olurda el üstünde büyürler eminim :)bizim minikler pek kıymetli olacaklar desene
bence de cnm bizde de iki taraf için de ilkbizim minikler pek kıymetli olacaklar desene
evet canım 2 katı kadar artması lazım... yarın gözüm kulağım sende... kaçta alacaksın sonucuKızlar pazartesi günü kan tahlilim 107 di.bugub yine verdim kan yarın alıcam sonucu.iki misli artması gerekiyor dimi?
kuşum cevapla dedikten sonra yazı yazdığın yerde cevaplanın yanında dosya yükle var ordan yüklüyorsunKizlar ya bu fotografi nasil yukluyorsunuz bi turlu beceremedim telden giriyorum o yuzden mi yukleyemedim testimi paylasacaktim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?