Evet öyle galiba canımKızlar pazartesi günü kan tahlilim 107 di.bugub yine verdim kan yarın alıcam sonucu.iki misli artması gerekiyor dimi?
Hata veriyor tesekkur ederim canim bi turlu yapamadimkuşum cevapla dedikten sonra yazı yazdığın yerde cevaplanın yanında dosya yükle var ordan yüklüyorsun
benim kaynananın torun çok :) ilk hangisi tatsa o duyguyu onlar çok heyecanlanır eminim :)Benim esimin tarafinda ilk torun olacak
cevaplanın yanında dosya ekle yazıyor ya tatlım ordan :)Kizlar ya bu fotografi nasil yukluyorsunuz bi turlu beceremedim telden giriyorum o yuzden mi yukleyemedim testimi paylasacaktim
Ankara da yaptıracağız canim biz. Hayırlısı olsun hakkınızda hiç gerek kalmaz inşallahcnm bizde yılbaşına kdr olmazsa tüp yaptırıcz gibi sn nerde düşünüyosn yaptırmayı
cnm fotonun boyutu büyük geliyodr paintte filan düzenleyip küçültürsen ekleyebilirsnYaptim olmadi hata veriyor tesekkurler tatlim
inş cnm amiiinnAnkara da yaptıracağız canim biz. Hayırlısı olsun hakkınızda hiç gerek kalmaz inşallah
Him onu dusunmedim hic pek anlamiyorum ben bu islerden tesekkur ederim tatlim yapmaya calisacagimcnm fotonun boyutu büyük geliyodr paintte filan düzenleyip küçültürsen ekleyebilirsn
İnş cnm inş bebeğin sağlıklıdır. Hayırlısıyla kucağına alman dileğiylekızlar ıyı aksamlar yarın dr kontrolum var dualarınızı eksık etmeyın benden inş hersey yolundadır
çok tesekkür edrım dualarla bırlıkte inşİnş cnm inş bebeğin sağlıklıdır. Hayırlısıyla kucağına alman dileğiyle
İnsallah guzel haberler vereceksin tatlim dualarim seninlekızlar ıyı aksamlar yarın dr kontrolum var dualarınızı eksık etmeyın benden inş hersey yolundadır
Canim keseyi 3 gun sonra gorebilirsin:)Canim kese için ne zaman gideyim sence
Muz ceviz badem bunlarda verebilirsinKızlar yumoş günlerinde eşime kahve vermeyi düşünüyordum ama kahveyi pek sevmiyor.Aynı etkiyi yapan başka alyernatif bişey var mı bildiğiniz
Batın geceli kaç gün oldu cnm? Gözün aydın darısı başıma inş.1500 den sonra vajinadan kese görünebiliyormus galibaKızlar kan değeri 1107 olmuş
yarın öğleden sonra alıcam sonucu.1:30 gibievet canım 2 katı kadar artması lazım... yarın gözüm kulağım sende... kaçta alacaksın sonucu
yani bilemiyorum ki eğer hormon testlerinde yumurtlamada bir problem yoksa yapma çünkü her bitki kürü de yararlı diye birşey yok; bak bende hormona gitmeseydim prolaktini bilmeden incir kürü yapacaktım benim yumurtalıklar iyi çalışıyormuş o yüzden ben hiç birşey yapmaycağım şimdi ama bence soğan kürü yapabilirsin miden de problemin yoksa
Hayirli sonuclar alirsin insaAllahkızlar ıyı aksamlar yarın dr kontrolum var dualarınızı eksık etmeyın benden inş hersey yolundadır
Canim devlette yapiyorsan testi sonucu simdide gorebilirsin internet sayfasndan:)Batın geceli kaç gün oldu cnm? Gözün aydın darısı başıma inş.1500 den sonra vajinadan kese görünebiliyormus galiba
yarın öğleden sonra alıcam sonucu.1:30 gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?