Ayy heyecanlandımCanim keseyi 3 gun sonra gorebilirsin:)
Evet canim :) folic plus kullanmani tavsiye ederm onda d vitaminide kalsiyumda ayriyetten var:)Ayy heyecanlandımcanım folik asit kullanıyor musun
Bugün yedinci gün canımBatın geceli kaç gün oldu cnm? Gözün aydın darısı başıma inş.1500 den sonra vajinadan kese görünebiliyormus galiba
yarın öğleden sonra alıcam sonucu.1:30 gibi
Birkaç gündür çok şükür daha iyiyiz. İşi biraz stresli ve hala düğün borcu ödüyoruz. O da haklı evet tayinimiz çıktığı zaman vs benim de her ilde uğraş alanım olabilecek bir işimin olmasını bende istiyorum ama nasip kısmet. Biraz kabullendi atanamama olayını biraz daha merhametli yani. Bi de bizimki asker olduğu için her tepkisi asayiş berkemalKizginlikla soylemistir cnm cok takma kafana hem sanki öğretmen dediğin milyarder. emin ol eşin kendinden çok senin için istiyordur. düşünsene atandığımızı birde sabahçı öğretmen olduğumuzu istediğin gibi çocuğunada bakarsın evinin işine de bakarsın. benden sana bi tavsiye evliliğinle ilgili hiçbir olumsuz söylemi dikkate alma canım canını sıkmasına da izin verme. evin içindekini en iyi o evdeki anlar. biz bi keresinde eşimle çok şiddetli bir kavga etmiştik hemde düğünden 3 hafta sonra. tamam dedim bitti bu ilk aydan bunu yapıyorsa ömür geçmez bu adamla. oturdum düşündüm 2-3 gün hiç konuşmadım onunla ama olanları da hiç kimseye anlatmadım içimde yaşadım. çünkü o an eşimle ilgili söylenecek en ufak kötu şey benim fitilimi iyice ateşleyebilir ve evliiğimi bitirebilirdi. böyle durumlarda insanlar kendilerine destek noktaları ararlar " arkadaşımda bunu söylüyor evet haklıyım der sin . şimdi herşey gayet güzel o beni anladı ben onu anladım ve bir daha öyle bir kavgamız hiç olmadı.
Bende gidince isterim doktordan peki haftaya salı gitsem geç mi olur doktoraEvet canim :) folic plus kullanmani tavsiye ederm onda d vitaminide kalsiyumda ayriyetten var:)
Canim cuma gunu git doktora keseyi gorursun:)Bugün yedinci gün canım
inş cnm eger 2 3 saat benden haber alamassanız bıseyler ters gıdıyordur dua edın benım ıcın hersey güzel olsun... saat 9 da randevumHayirli sonuclar alirsin insaAllah
Yok aslinda gec olmaz hem normal ultrasondan kesen gorunur o zmn :) ama yok dayanamam dersen cuma git:)Bende gidince isterim doktordan peki haftaya salı gitsem geç mi olur doktora
Bugun hep duamda olacaksin Allahin izniyle guzel sonuclar alacaksininş cnm eger 2 3 saat benden haber alamassanız bıseyler ters gıdıyordur dua edın benım ıcın hersey güzel olsun... saat 9 da randevum
Ballı muzlu süt yapıyorum ve cevizi blendrdan geçiriyorum ama umarım işe yarar :)Muz ceviz badem bunlarda verebilirsin
Yarar yarar keci boynuzu pekmezide ver tabi yiyebiliyorsaBallı muzlu süt yapıyorum ve cevizi blendrdan geçiriyorum ama umarım işe yarar :)
inş cnm eger 2 3 saat benden haber alamassanız bıseyler ters gıdıyordur dua edın benım ıcın hersey güzel olsun... saat 9 da randevum
Yok aslinda gec olmaz hem normal ultrasondan kesen gorunur o zmn :) ama yok dayanamam dersen cuma git:)
Keçi boynuzunu kırarak kür yapıyorum onu da güç bela içiyo. Pekmez sevmiyo ama denerimYarar yarar keci boynuzu pekmezide ver tabi yiyebiliyorsa
Benimkide icmedi kurunu suda islatip yiyordu nasil yiyorsaKeçi boynuzunu kırarak kür yapıyorum onu da güç bela içiyo. Pekmez sevmiyo ama denerim
İyi akşamlar anneler ve anne adayları nasılsınz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?