2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Birkaç gündür çok şükür daha iyiyiz. İşi biraz stresli ve hala düğün borcu ödüyoruz. O da haklı evet tayinimiz çıktığı zaman vs benim de her ilde uğraş alanım olabilecek bir işimin olmasını bende istiyorum ama nasip kısmet. Biraz kabullendi atanamama olayını biraz daha merhametli yani. Bi de bizimki asker olduğu için her tepkisi asayiş berkemal hayırlısı olsun bi daha hazırlanıcam bi ara ciddi ciddi düşünmüştüm sevmiyor heralde bu adamla bir ömür nasıl geçecek diye ama o halleri biraz olsun geçti şükür. Ben de kin gütmemeliyim o yüzden önce eş olmayı hatırlamamız gerek ikimizimde. Öfkeyle kalkan zararla oturur. Bende böyle durumlarda daha sakin ve mantıklı düşünmem gerek. Sağol arkadaşım büyük oranda haklısın :)

Son düzenleme:
Yok aslinda gec olmaz hem normal ultrasondan kesen gorunur o zmn :) ama yok dayanamam dersen cuma git:)
esra51 Canim folic asiti ne kdr cbk almaya baslarsan o kdr iyi hem devletteki hemde ozeldeki doktorum folic plus onerdi ben hamilelikten once baslamistm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…