- 31 Temmuz 2014
- 3.789
- 4.273
- 448
Amin cnm saolCanım hadi inşallah hayırlısı.
şükür canım idare ediyoruz bir gün iyi bir gün tembel birgün yorgun devam ediyoruz bebişlerleIyiyiz tsekkurler siz nasilsiniz:)
geçmiş olsun kuzum dikkat et kendinetamam tatlım ama hep arkadaşlar yüzünden hep gittik topluca yemeğe 3 sat oturduk arabayla olduğu için sıkı giyinmediim dışarısı serin yarım saat buz gibi havada sohbet ettiler bende kaptım şifayı
Gidip eczaneden alıp başlasam mi acaba kullanıyor musun halaesra51 Canim folic asiti ne kdr cbk almaya baslarsan o kdr iyi hem devletteki hemde ozeldeki doktorum folic plus onerdi ben hamilelikten once baslamistm :)
İyiyiz sen nasılsın napıyosun :) millet ya iş dönüşünde yada eşlerini bekliyolar tenhalaştı buralar :)iyi aksamlar kizlar napiyonuz
İyiyim tatlim esimin kuzenin dogumgunundeyiz sen nasilsiniyi aksamlar kizlar napiyonuz
Iyi aksamlar canim nasılsıniyi aksamlar kizlar napiyonuz
ben cooookk yorgun guzel haberler varmi dun bi arkadasimiz bebeyinin kalp atisini duymaya gitmisdi noldu?Iyi aksamlar canim nasılsın
iyi eylenceler canimİyiyim tatlim esimin kuzenin dogumgunundeyiz sen nasilsin
yok benim koca evde televizyon izliyo bende bugun pek urayamadim oledim sizi napiysunuz diye baktimİyiyiz sen nasılsın napıyosun :) millet ya iş dönüşünde yada eşlerini bekliyolar tenhalaştı buralar :)
Maalesef canim duymamis kurtaj olacak cok uzuldum arkadsa rabbim bidaha yasatmasinben cooookk yorgun guzel haberler varmi dun bi arkadasimiz bebeyinin kalp atisini duymaya gitmisdi noldu?
Bugün güzel haber yok canım kürtaj olacak arkadaş herhalde. Bende eşim işte kahvaltilik sos falan yaptım kış için oturuyorum tek başımaben cooookk yorgun guzel haberler varmi dun bi arkadasimiz bebeyinin kalp atisini duymaya gitmisdi noldu?
Herşey o güzel gönlün gibi olacak inanıyorum ve güzel haberlerini bekliyorum canım arkadaşımkızlar ıyı aksamlar yarın dr kontrolum var dualarınızı eksık etmeyın benden inş hersey yolundadır
hadi yaaaMaalesef canim duymamis kurtaj olacak cok uzuldum arkadsa rabbim bidaha yasatmasin
iyi kuşum, çalışmamı yaptım şimdi meyvemi yiyip dizi izlicem... sen nasılsıniyi aksamlar kizlar napiyonuz
bende kis icin temizlik yapiyorum....Bugün güzel haber yok canım kürtaj olacak arkadaş herhalde. Bende eşim işte kahvaltilik sos falan yaptım kış için oturuyorum tek başıma
bende calisma falan yoookk kocama kusumiyi kuşum, çalışmamı yaptım şimdi meyvemi yiyip dizi izlicem... sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?