2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Mogiş biliyorum da yinede merak biliyorsun teste göre geç yumurtladm bide geç gelir bat hamilelik olsa da geç çksr diye düşünüyorum mogiş bugün belin çok ağrıdı eğiliyordum hiç olmazdı
kuzum bekle bakalım biliyorsun yanılmıyorsam kaygılı ve esra bat geçince öğrenmişti... larssonda bat zamanı...

Mogiş biliyorum da yinede merak biliyorsun teste göre geç yumurtladm bide geç gelir bat hamilelik olsa da geç çksr diye düşünüyorum mogiş bugün belin çok ağrıdı eğiliyordum hiç olmazdı
kuzum bekle bakalım biliyorsun yanılmıyorsam kaygılı ve esra bat geçince öğrenmişti... larssonda bat zamanı...

valla bel ağrısı bi belirti tabi ama sen dinleme kendini...adet geç gelir diye düşünsemde şu da var sen iki defa yumurtladın ya hani... ilkine göre değerlendirirsek adet normal zamanında gelmeli

Canım bugün yine test yaptım negatif sen ne durumdan
hımm hayırlısı.....benimki psikolojik değilse bide baska bi hastalığım yoksa....sabah yataktan zorla kaltım midem bulanıyodu .....başı m döndü biraz bu iki -üç gündür var. bazan gözlerim kararıyo basıma ağrı giriyo ...yumurtalıklarım ağrıyo ....ama gebelikten değildir muhtemelen çünkü bildiğim kadarıyla bu belirtiler adet gecikmesinde farkediliyor

InsaAllah hamissindr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…