- 21 Mayıs 2014
- 4.222
- 3.183
- 448
canım ne durumdasın
Hamilelikren 3 ay önce başlayıp doğumdan 3 ay sonrasına kadar devam etmen gerekiyo çünkü bebegin omurga gelişimini sağlıylmuş.Gidip eczaneden alıp başlasam mi acaba kullanıyor musun hala
yumoş geçti mi fıstık... bak yumoş dönemindeysen boşver tribibende calisma falan yoookk kocama kusum
kuzum bekle bakalım biliyorsun yanılmıyorsam kaygılı ve esra bat geçince öğrenmişti... larssonda bat zamanı...Canım bugün yine test yaptım negatif sen ne durumdan
Kolay gelsin canimbende kis icin temizlik yapiyorum....
bende yumos yok hayatim...yumoş geçti mi fıstık... bak yumoş dönemindeysen boşver tribi
kuzum bekle bakalım biliyorsun yanılmıyorsam kaygılı ve esra bat geçince öğrenmişti... larssonda bat zamanı...
kuzum bekle bakalım biliyorsun yanılmıyorsam kaygılı ve esra bat geçince öğrenmişti... larssonda bat zamanı...
Evet cnm ilk uc ay icilecek:)Gidip eczaneden alıp başlasam mi acaba kullanıyor musun hala
valla bel ağrısı bi belirti tabi ama sen dinleme kendini...adet geç gelir diye düşünsemde şu da var sen iki defa yumurtladın ya hani... ilkine göre değerlendirirsek adet normal zamanında gelmeliMogiş biliyorum da yinede merak biliyorsun teste göre geç yumurtladm bide geç gelir bat hamilelik olsa da geç çksr diye düşünüyorum mogiş bugün belin çok ağrıdı eğiliyordum hiç olmazdı
yumoş yok derken... neyi unuttum kız benbende yumos yok hayatim...
hımm hayırlısı.....benimki psikolojik değilse bide baska bi hastalığım yoksa....sabah yataktan zorla kaltım midem bulanıyodu .....başı m döndü biraz bu iki -üç gündür var. bazan gözlerim kararıyo basıma ağrı giriyo ...yumurtalıklarım ağrıyo ....ama gebelikten değildir muhtemelen çünkü bildiğim kadarıyla bu belirtiler adet gecikmesinde farkediliyorCanım bugün yine test yaptım negatif sen ne durumdan
benim falikullar calismiyo tenbel kucuk kucuk kaliyolar oyuzden de hamis olmaiyorum yani buyume catlama flan yok bendeyumoş yok derken... neyi unuttum kız ben
Canim ama o her zaman olacak ddiye biaey yok bi ay tembel olan yumurta sonraki aylar icinde normal haline gelebilir sen gun aairi calisma yapbenim falikullar calismiyo tenbel kucuk kucuk kaliyolar oyuzden de hamis olmaiyorum yani buyume catlama flan yok bende
InsaAllah hamissindrhımm hayırlısı.....benimki psikolojik değilse bide baska bi hastalığım yoksa....sabah yataktan zorla kaltım midem bulanıyodu .....başı m döndü biraz bu iki -üç gündür var. bazan gözlerim kararıyo basıma ağrı giriyo ...yumurtalıklarım ağrıyo ....ama gebelikten değildir muhtemelen çünkü bildiğim kadarıyla bu belirtiler adet gecikmesinde farkediliyor
ilaç kullanıyormusun canım klomen falanbenim falikullar calismiyo tenbel kucuk kucuk kaliyolar oyuzden de hamis olmaiyorum yani buyume catlama flan yok bende
tatlim 3yil 5 aydir o calismalar var tedavide aldim buyumuyoo bebekde yok ortadaCanim ama o her zaman olacak ddiye biaey yok bi ay tembel olan yumurta sonraki aylar icinde normal haline gelebilir sen gun aairi calisma yap
Hadi ya Allah tez zamanda nasip eder insaAllahtatlim 3yil 5 aydir o calismalar var tedavide aldim buyumuyoo bebekde yok ortada
yok tedaviyi biraktim suan 1 yil tedavi aldim ama yinede buyumedi biktim ve biraktimilaç kullanıyormusun canım klomen falan
test var evde yapsam çıkarmı 10 gün oldu ilişki olalıInsaAllah hamissindr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?