tüp düşündünüz mütatlim 3yil 5 aydir o calismalar var tedavide aldim buyumuyoo bebekde yok ortada
bana regl 5 gununde defaston femaston verdi doktor oda buyumek icin ama buyumedi nedenseHadi ya Allah tez zamanda nasip eder insaAllahklomen kullandin mi hic ordako ilacla burdaki farklida olabilir
Canim ne zaman yumurtladigini biliyormusuntest var evde yapsam çıkarmı 10 gün oldu ilişki olalı
Dedigim gibi ilaclar ayni etkiyi gosteremeyebilir keske turkiyeye gelme sansinolsa bide burda tedavi olsan :)bana regl 5 gununde defaston femaston verdi doktor oda buyumek icin ama buyumedi nedense
bilmiyorum bi kere ilişki oldu zaten bu ay şu internette hesaplıyosun ya hani muhtemel günleri en yüksek ihtimal ayın 6 sını gösteriyodu bi o zaman oldu işteCanim ne zaman yumurtladigini biliyormusun
yapsana kuzum... 9 dan itibaren çıkabiliyortest var evde yapsam çıkarmı 10 gün oldu ilişki olalı
valla bel ağrısı bi belirti tabi ama sen dinleme kendini...adet geç gelir diye düşünsemde şu da var sen iki defa yumurtladın ya hani... ilkine göre değerlendirirsek adet normal zamanında gelmeli
yok dusunmedik hic cunki ben iyi doktora gitmedim birinci doktoruma kaynanam goturdu beni kic iyi doktor deyildi 2ci doktorumda coook iyi doktordu ama kaynana hep su doktor su kaqini hamile yapmis ona git diye diye kurutdutüp düşündünüz mü
O zaman 2 gun daha bekle 12.gun silikte olsa cikacaktir insaAllahbilmiyorum bi kere ilişki oldu zaten bu ay şu internette hesaplıyosun ya hani muhtemel günleri en yüksek ihtimal ayın 6 sını gösteriyodu bi o zaman oldu işte
ya pozitif çıkarsa eşimde yok evde gece 2 de gelecek o zamana kendi kendimi yerim sabahı beklim bence sabah idrarıyla daha ii çıkıyomuşyapsana kuzum... 9 dan itibaren çıkabiliyor
umarım erkenden netleştirirsin durumunu fıstığımGerçektenmi mogiş keşke erken gelse adet bende merak içinde kalman
Bu kaynanalar her yerde ayni galibayok dusunmedik hic cunki ben iyi doktora gitmedim birinci doktoruma kaynanam goturdu beni kic iyi doktor deyildi 2ci doktorumda coook iyi doktordu ama kaynana hep su doktor su kaqini hamile yapmis ona git diye diye kurutdu
Sağol tatlım tamam :) nasilsin kuşum bugün müydü yarın mıydı doktor randevungeçmiş olsun kuzum dikkat et kendine
beklim dimi ondan sonra daha zor olur kalp atışını beklemek falanO zaman 2 gun daha bekle 12.gun silikte olsa cikacaktir insaAllah
Bence kullan hemen tatlim bebegin beyin gelişimini destekliyor çok önemli :)Gidip eczaneden alıp başlasam mi acaba kullanıyor musun hala
hımm hayırlısı.....benimki psikolojik değilse bide baska bi hastalığım yoksa....sabah yataktan zorla kaltım midem bulanıyodu .....başı m döndü biraz bu iki -üç gündür var. bazan gözlerim kararıyo basıma ağrı giriyo ...yumurtalıklarım ağrıyo ....ama gebelikten değildir muhtemelen çünkü bildiğim kadarıyla bu belirtiler adet gecikmesinde farkediliyor
evettt canim aynii kaynana istee en son beni baska bi doktoro goturuyodu kocamda biz kndi doktorumuza gidicez dedi ve kaynanam kustu bizee ya siz ne ben nereye istersem oraya giderimBu kaynanalar her yerde ayni galiba
Sivi fazla almamissan simdide cikar sen yinede sabahimi beklesen acaba:)ya pozitif çıkarsa eşimde yok evde gece 2 de gelecek o zamana kendi kendimi yerim sabahı beklim bence sabah idrarıyla daha ii çıkıyomuş
umarım erkenden netleştirirsin durumunu fıstığım
o zaman sen işe iyi bi doktor bulmakla başla ve baktın ki doğal yolla olmuyor o zaman direkt tüp yap canım daha fazla yorma kendini kıyamamyok dusunmedik hic cunki ben iyi doktora gitmedim birinci doktoruma kaynanam goturdu beni kic iyi doktor deyildi 2ci doktorumda coook iyi doktordu ama kaynana hep su doktor su kaqini hamile yapmis ona git diye diye kurutdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?