2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Gerçektenmi mogiş keşke erken gelse adet bende merak içinde kalman
valla bel ağrısı bi belirti tabi ama sen dinleme kendini...adet geç gelir diye düşünsemde şu da var sen iki defa yumurtladın ya hani... ilkine göre değerlendirirsek adet normal zamanında gelmeli

tüp düşündünüz mü
yok dusunmedik hic cunki ben iyi doktora gitmedim birinci doktoruma kaynanam goturdu beni kic iyi doktor deyildi 2ci doktorumda coook iyi doktordu ama kaynana hep su doktor su kaqini hamile yapmis ona git diye diye kurutdu

bilmiyorum bi kere ilişki oldu zaten bu ay şu internette hesaplıyosun ya hani muhtemel günleri en yüksek ihtimal ayın 6 sını gösteriyodu bi o zaman oldu işte
O zaman 2 gun daha bekle 12.gun silikte olsa cikacaktir insaAllah

Öyle ama Bellimi olur canım inşallah hamilesindir benimde belimağrıyordu hiç olmazdı umutlandım esimle ilişki yi kestik cumartesi günü test yapacam çıkmazsa umudum kesilir

yok dusunmedik hic cunki ben iyi doktora gitmedim birinci doktoruma kaynanam goturdu beni kic iyi doktor deyildi 2ci doktorumda coook iyi doktordu ama kaynana hep su doktor su kaqini hamile yapmis ona git diye diye kurutdu
o zaman sen işe iyi bi doktor bulmakla başla ve baktın ki doğal yolla olmuyor o zaman direkt tüp yap canım daha fazla yorma kendini kıyamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…